Allah gönlüne göre versin insallah canimyaaa benim de doğum tarihim 5 haziran bebeğimi de o tarihe denk getirmeyi çok istiyorum ama bakalım birazdan ilk kez doktora gideceğim doğum tarihini belirler inşallah mayıs sonundan hazirana kayarsa tam süper olur
Canm bende hesaplarıma göre ve inşallah bu ay tuttrduysam çalışmaları inşallah haziran 12 de bebeğim dünyaya gelicek allahım inşallah hayırlı haberler alırım ve sizde oyleKizlar Sat a göre 8 haftalik olsamda gec döllenme olmus 5 haftalik hamişim cok sükür :)
Doktor hanim tarih olarak 2 haziran dedi hayirlisiyla.
Su anda acayip bir mide bulantisi ve sabahlari kusma ile ugrasiyorum.
Ilk gebeligim. Doktora nelere dikkat etmem gerekiyo diye sordum gerek genel konularda gerekse cinsellikte.
Agir kaldirma kendini fazla yorma iyi ol. Sen iyiysen bebekte iyi dedi. Cinsellikte su anda dikkat etmem gerek önemli bi konu yokmus dahs kücük oldugu icin. Kasilma veya kramp olursa birak, kanaman olursa yapma dedi sadece.
Alttan muayene etti. Keseyi gördük kalp atislarini da gördük. Duymadik ama var oldugunu biliyoruz en azindan :)
Sizin ne gibi belirtileriniz var? Ve bana önerebileceginiz biseyler varmi Dikkat etmem geren konularda?
Malum isvicredeyim ve burdakiler kitap doktoru
Bende 2 haziran inş. 5 haftalık hamileyım. Cumartesı randevum var ve kese kalp atısını kacıncı hafta gordunuz?? Acaba gorurmuyum merakla beklıyotummmKizlar Sat a göre 8 haftalik olsamda gec döllenme olmus 5 haftalik hamişim cok sükür :)
Doktor hanim tarih olarak 2 haziran dedi hayirlisiyla.
Su anda acayip bir mide bulantisi ve sabahlari kusma ile ugrasiyorum.
Ilk gebeligim. Doktora nelere dikkat etmem gerekiyo diye sordum gerek genel konularda gerekse cinsellikte.
Agir kaldirma kendini fazla yorma iyi ol. Sen iyiysen bebekte iyi dedi. Cinsellikte su anda dikkat etmem gerek önemli bi konu yokmus dahs kücük oldugu icin. Kasilma veya kramp olursa birak, kanaman olursa yapma dedi sadece.
Alttan muayene etti. Keseyi gördük kalp atislarini da gördük. Duymadik ama var oldugunu biliyoruz en azindan :)
Sizin ne gibi belirtileriniz var? Ve bana önerebileceginiz biseyler varmi Dikkat etmem geren konularda?
Malum isvicredeyim ve burdakiler kitap doktoru
Insallah canim :)Canm bende hesaplarıma göre ve inşallah bu ay tuttrduysam çalışmaları inşallah haziran 12 de bebeğim dünyaya gelicek allahım inşallah hayırlı haberler alırım ve sizde oyle
Rabbim nasib etsin insaallah :)Bende 7 haziran diye hesapladim inşallah sağlıklı alırız kucagimiza
Rabbim gönlüne göre versin hayirlisiyla insallah canim :)İnşallah bu ay tutar nasip olur allahın izniyle çok istyorummmmmmm kızlar ya
Hayirli olsun insallah :)Benimde 8 Haziran bhcg 431,7 sat 1 eylül
Mutlaka canim :)Mervecim hadi insallah cinsiyetini ogrenince haber bekliyormm:)))
Amiiin canim :)Benim de 8 hAziran kızlarhepimize sağlık huzur dolu hamilelikler ve musmutlu doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?