Rabbim nasib etsin insaallah :)
Insallah canim :)Kızlar bende 5. Haftadayım doğumum altı haziran gibi görünüyor hayırlısıyla inşallah Dün doktora gittik ultrason ile gördük keseyi iki hafta sonra ise hem kese hemde Bebek görünecek kalp atışlarını dinleyeceğiz dedihepimiz güzel hamilelikler geçirir inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Mide bulantisi ve kusma olmasa aslinda güzel canim yaAmin canım nasıl gidiyor gebelik bende baş dönmesi var ve hafif hafif ağrıların var cumartesi doktora gidicem inşallah
Mide bulantisi ve kusma olmasa aslinda güzel canim ya
Sat ne zaman dı senin?Kızlar bende 5. Haftadayım doğumum altı haziran gibi görünüyor hayırlısıyla inşallah Dün doktora gittik ultrason ile gördük keseyi iki hafta sonra ise hem kese hemde Bebek görünecek kalp atışlarını dinleyeceğiz dedihepimiz güzel hamilelikler geçirir inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
5+5 canimKaçıncı haftandasin
Sat ım 29 ağustostu Can'ımSat ne zaman dı senin?
Artk 10 bin olms daha neyini soruyorsun cnm:) normall her sey haydi hayirlisi olsunnn:)Kızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun sizce nasıl
Kaç haftalık die canımArtk 10 bin olms daha neyini soruyorsun cnm:) normall her sey haydi hayirlisi olsunnn:)
Benim de 30 ağustos başka yerde gebelik hesaplama yapıyorum 4+5 gözüküyor. Imza yı eklediğim de 4+2 falandı ama 5 haftalık gözüküyor nasıl oluyo bu? Fikrin var mıSat ım 29 ağustostu Can'ım
Canım onu bilmiyorum ama ben doktora sordum geçen perşembe günü o da beşinci haftanın içindesin dedi imza doğruyu gösteriyor yaniBenim de 30 ağustos başka yerde gebelik hesaplama yapıyorum 4+5 gözüküyor. Imza yı eklediğim de 4+2 falandı ama 5 haftalık gözüküyor nasıl oluyo bu? Fikrin var mı
Daha ben ultrasona girmedim ondan mı ki şuan 4+6 oldukCanım onu bilmiyorum ama ben doktora sordum geçen perşembe günü o da beşinci haftanın içindesin dedi imza doğruyu gösteriyor yani
Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendiniz 3 haftalık çok erken ne güzel :) erken gebelik testiyle mi öğrendiniz? Ben de kendimden şüpheliyim eğer varsa benimde 3 haftalık ama adetim geçmeden test yapmaya çekiniyorum kan değeriniz kaç çıktı ? Cevaplarsanız sevinirimAnnişler merhabaaa ben de haziran annesi olucam19 haziran hesapladı sistem henüz 3 haftalık inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği
Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendiniz 3 haftalık çok erken ne güzel :) erken gebelik testiyle mi öğrendiniz? Ben de kendimden şüpheliyim eğer varsa benimde 3 haftalık ama adetim geçmeden test yapmaya çekiniyorum kan değeriniz kaç çıktı ? Cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?