Haziran 2017 Annişleri

Insallah canim :)

Kızlar ben de dün yaptırdım adet günümden bi gün sonra 528 çıktı iyi mi? Kasıklarım da ağrı var başka bi durum yok şimdilik inş kötü bişi olmaz da. Haftaya sabahtan sıkışık gel dedi dr kese için sanırım.

Sat ne zaman dı senin?

Benimde son adet tarihim 25 agustos doktora gittim bir hafta önce kese görünmedi daha çok küçük görünmüyor dedi 949.4 testin çıktı bu hafta gel vajinadan bakalım istersen dedi istemezsen hafta ici gel ultrason yapalım dedi bnm hesabıma göre 1 haziran

Benim de 30 ağustos başka yerde gebelik hesaplama yapıyorum 4+5 gözüküyor. Imza yı eklediğim de 4+2 falandı ama 5 haftalık gözüküyor nasıl oluyo bu? Fikrin var mı
Canım onu bilmiyorum ama ben doktora sordum geçen perşembe günü o da beşinci haftanın içindesin dedi imza doğruyu gösteriyor yani

Annişler merhabaaa ben de haziran annesi olucam 19 haziran hesapladı sistem henüz 3 haftalık inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği

Annişler merhabaaa ben de haziran annesi olucam 19 haziran hesapladı sistem henüz 3 haftalık inşallah hepimizin rahat geçer hamileliği
Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendiniz 3 haftalık çok erken ne güzel :) erken gebelik testiyle mi öğrendiniz? Ben de kendimden şüpheliyim eğer varsa benimde 3 haftalık ama adetim geçmeden test yapmaya çekiniyorum kan değeriniz kaç çıktı ? Cevaplarsanız sevinirim

Adetimden 1 gün önce kanda öğrendim canm 43 çıktı battan 3 gün önce erken hamilelik testi yapmştım çıkmamıştı bile ama şükür bugün adetimin 2. Günü olması lazm ama bebişim geliyor :) bugün işten snra yine kan tahlili yaptırıcam inşallah seninde bebişin yoldadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…