Benimde. Bebeğim 3 yaşına girecek:) ama erken doğum bebesi olduğu için biraz geriden takip ediyor:)Merhaba arkadaşlar bende ikinci bebeğime hamileyim hala inanamiyorum beklenmeyen bir şok yaşattı bize. Oğlum daha 11 aylık nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı dielim :)
Bende gitmedim çünkü şimdi gitsem kalp atışları duyulmaz iki hafta bekleyeyim diorum oğluma hamile kaldigimda öğrenir öğrenmek gitmiştim doktora. :))Çok sevindim birbirimizle bağlantılı olalım dr a gittin mi ben henüz gitmedim
Maşallah olsun annesi zamanla toparlicak ikinci bebeği istiyomuydunuz siz? bize süpriz olduBenimde. Bebeğim 3 yaşına girecek:) ama erken doğum bebesi olduğu için biraz geriden takip ediyor:)
Dayanamadım yarına sıra aldım. Korunmuyordum ama olursa olur olmazsa olmaz diyordum beklemiyordum açıkçası süpriz oldu test yaptım ama adetini 1 gün geçmişti testi de öylesine yapmıştım:)))yapınca iki çizgi görünce ben şok tabi:)))Bende gitmedim çünkü şimdi gitsem kalp atışları duyulmaz iki hafta bekleyeyim diorum oğluma hamile kaldigimda öğrenir öğrenmek gitmiştim doktora. :))
Aynennn benimde 2 gün geçince yaptım cumartesi günü ya cikmicak ama ben yinede yapim dedim anında iki çizgi görünce bende bi şok geçirdim hayırlısı olsun bakalım ya ozaman doktora gidince bebisin durumunu yazarmısınDayanamadım yarına sıra aldım. Korunmuyordum ama olursa olur olmazsa olmaz diyordum beklemiyordum açıkçası süpriz oldu test yaptım ama adetini 1 gün geçmişti testi de öylesine yapmıştım:)))yapınca iki çizgi görünce ben şok tabi:)))
Merhaba, son adet tarihinden 45 gün sonra bebişi de kalp atışınıda görebiliyoruz dedi doktorum:) hayırlısı olur inşallah:)Bende 2 haziran inş. 5 haftalık hamileyım. Cumartesı randevum var ve kese kalp atısını kacıncı hafta gordunuz?? Acaba gorurmuyum merakla beklıyotummm
Dr gittim adetimi 5 gün geçti bugün ve değer 539 keseyi göremedik doğal olarak. Perşembe tekrar kan vermeye gidicem folbiol başladı sende durumlar nasıl???Aynennn benimde 2 gün geçince yaptım cumartesi günü ya cikmicak ama ben yinede yapim dedim anında iki çizgi görünce bende bi şok geçirdim hayırlısı olsun bakalım ya ozaman doktora gidince bebisin durumunu yazarmısın
Ya acaba geç döllenme mi oldu oyüzden gorunmemesi normal şimdilik bende cumartesi günü gidicem önce bi beta hCG testi yaptiririm sonucu alıp direk doktora giderim die düşünüyorum bendede aşırı bel kasık ağrısı var sendede oluyomu ? Buarada sakin moralini bozma beta sonucun güzel bi değer perşembe ye kadar katlanır o :)Dr gittim adetimi 5 gün geçti bugün ve değer 539 keseyi göremedik doğal olarak. Perşembe tekrar kan vermeye gidicem folbiol başladı sende durumlar nasıl???
Geç döllenme değil cnn zaten değer 2000 lerde 300plerde karından ultrasonla gorunurmus sen ne zaman dr gidecenYa acaba geç döllenme mi oldu oyüzden gorunmemesi normal şimdilik bende cumartesi günü gidicem önce bi beta hCG testi yaptiririm sonucu alıp direk doktora giderim die düşünüyorum bendede aşırı bel kasık ağrısı var sendede oluyomu ? Buarada sakin moralini bozma beta sonucun güzel bi değer perşembe ye kadar katlanır o :)
Cumartesi gidicem. Bakalım benim kese gorunucekmiGeç döllenme değil cnn zaten değer 2000 lerde 300plerde karından ultrasonla gorunurmus sen ne zaman dr gidecen
Görünür inşallah değerlerle alakalı cnn yaa o zaman kaç hafta kaç gün oluyoki tabi o da önemli 6 haftalikken gorunurmus bazenCumartesi gidicem. Bakalım benim kese gorunucekmi
Oğluma hamile kaldigimda 5 haftalik ti ogrenmistim hemen doktora gttim kese yi gormustuk bu arada bol su iç doktora gitmeden idrara sıkışık olunca çok daha iyi gorunuyoGörünür inşallah değerlerle alakalı cnn yaa o zaman kaç hafta kaç gün oluyoki tabi o da önemli 6 haftalikken gorunurmus bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?