Haziran 2017 Annişleri

Aminnn İnşAllah öyledir Allah size de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi

Kızlar hamilelik haftası sata göre mi hesaplanır ? Test sonucu 2 hafta diyo sat 4 hafta

Kızlar bende sizinleyim inşallah. Bır sorum olacak hala kasık ve bel ağrısı çeken var mı aranızda ?

Kızlar bende varım 21 haziran inş allah kısmet ederse hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım inş

Bizde sizinleyiz 7 haftalık mercimegimle :) bugun kalp atısını duyduk ama gercekten zordu idrar yolları enfekyonum vardı serum almak zorunda kaldım enfeksiyon engel olabilirmis kalp atmasına şükür duyduk :)

Kızlar ben bu hafta gitcem doktora perşembe gibi. Keseyi normal ultrasonda görürüm inşallah

Ben bugün gittim normal ultrasonla keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı e bebeği grmek için gitcem ama dünden bu yana kahverengi akıntım var dün hafif pembe bişeylerde geldi ama bugün sadece kahverengi akıntı sağ yumurtalığımda büyükçebir kist varmış ondan sebep ağrı ve akıntı olabilir dedi progestan başladım günde iki tane içicem umarım herşey yolunda gider

Merhaba lar anneler say 20 eylül bende 2.kez anne oluyorum ilk gebeligim 30 haftalık prematurem canım oğlum oldu şimdi hem tedirgin hem mutluyum inşallah erken doğum yaşamam dr haftaya gitmeyi düşünüyorum siz ne zaman gittiniz ??

Benim de 30 haziran görünüyor ama temmuza kayabilir sanırım geç döllenme olduğu için yarın tekrar doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek herkese hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar inşallah :)

Merhaba arkadaşlar bende ikinci bebeğime hamileyim hala inanamiyorum beklenmeyen bir şok yaşattı bize. Oğlum daha 11 aylık nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı dielim :)

Merhaba arkadaşım benimde sat 20 eylül ve ikinci Bebeğimi bekliyorum aynı kaderi yasiyoruzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…