Aminnn İnşAllah öyledir Allah size de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebişiniziAdetimden 1 gün önce kanda öğrendim canm 43 çıktı battan 3 gün önce erken hamilelik testi yapmştım çıkmamıştı bile ama şükür bugün adetimin 2. Günü olması lazm ama bebişim geliyor :) bugün işten snra yine kan tahlili yaptırıcam inşallah seninde bebişin yoldadır
Kısmet olursa dogumumuz aynı gün inş sağlıcakla kucagimiza alırız hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerBnmde dogumum 21 haziran insallah kizlr. Hamile oldgmu pazartsi ogrendmm haftya keseye bakcak doktrr
amıın ınsallahhKısmet olursa dogumumuz aynı gün inş sağlıcakla kucagimiza alırız hakkımızda hayırlısı olsun bebişler
Yok canım doktor 25de gel dedi randevu aldım kısmet bakalım inş bi sorun olmazamıın ınsallahhkeseyı gordnmu sen gıttınmı doktra
insaiiah olmaz yaa bnde 20sınde gıtcem bakalm gorcekmıYok canım doktor 25de gel dedi randevu aldım kısmet bakalım inş bi sorun olmaz
ınsallah gorursuunKızlar ben bu hafta gitcem doktora perşembe gibi. Keseyi normal ultrasonda görürüm inşallah
Merhaba arkadaşım benimde sat 20 eylül ve ikinci Bebeğimi bekliyorum aynı kaderi yasiyoruzz:))Merhaba lar anneler say 20 eylül bende 2.kez anne oluyorum ilk gebeligim 30 haftalık prematurem canım oğlum oldu şimdi hem tedirgin hem mutluyum inşallah erken doğum yaşamam dr haftaya gitmeyi düşünüyorum siz ne zaman gittiniz ??
Çok sevindim birbirimizle bağlantılı olalım dr a gittin mi ben henüz gitmedimMerhaba arkadaşım benimde sat 20 eylül ve ikinci Bebeğimi bekliyorum aynı kaderi yasiyoruzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?