Selamlar. Benim 2 haftadır durmuş durumda, inşallah bitmiştir çok zorladı beni de. Çubuk krakeri bile kabul etmiyordu midem. Zaman zaman haşlanmış patates, limon tuz çok iyi geliyodu. Şimdi iyiyim tiksinti yok herşeyi yiyorum. Sabır diliyorum sana geçicek inşallahHaziran anneleri merhaba , Allah nasip ederse bende ağustos annesiyim sizlere sorum bulantı ve kusmalarınız ne durumda ne zaman biter tahmini çünkü her yediğimi çıkarıyorum çok bitkin düştüm siz nasıl aştınız bunları konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Çok teşekkür ederim benim yaklaşık 4. Haftada başladı 8. ve haftada çok yoğunlaştı şuan 9. haftanın içindeyim değişik bir şekilde durdu bakalım inşallah böyle devam eder :)Selamlar. Benim 2 haftadır durmuş durumda, inşallah bitmiştir çok zorladı beni de. Çubuk krakeri bile kabul etmiyordu midem. Zaman zaman haşlanmış patates, limon tuz çok iyi geliyodu. Şimdi iyiyim tiksinti yok herşeyi yiyorum. Sabır diliyorum sana geçicek inşallah
Ayy cok teşekkür ederim canim. Zorla agzimi burnumu kapatarak yiyorum et.Bol baharatlı yıyebilirsin belki alır kokusunu ya da sebze ile karışık bol etli türlü yap yine baharatlarla tatlandırarak :))
Birde et suyu da aynı işi görür mi bi fikrim yok ama çorba yapıp içine kendi yaptığın et suyunu koyabilirsin,hiç denemrdim ama çorbaya haşlanmış et at blendırdan geçir bide öyle dene :))
Bunlarj türetebildim senin için :)
23. HaftadaKızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz
Ben 21+3 gununde detayliya girdim canimKızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz
Ben 21+ 2 de girdim. Ama 19 ile 23 haftalar arası da girebilirsinKızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz
merhaba kızlar benim gibi uykusuzluk çekenler varmı aranızda
23+2 580 gram kilo24. Haftanin icindeykenn bebisin boy be kilosunu hatirlauanlar? ♥
bana doktor remeron yazdı 2 gündür çeyrek dozda kullanıyorum rahatladım biraz olsun yoksa feci durumdaydımben basindan beri :/ var mi onerin
23 haftada 650 gramdı24. Haftanin icindeykenn bebisin boy be kilosunu hatirlauanlar?
Selamlar benim de ara ara bulantim var kizimda 8 ay surmustuSelamlar. Benim 2 haftadır durmuş durumda, inşallah bitmiştir çok zorladı beni de. Çubuk krakeri bile kabul etmiyordu midem. Zaman zaman haşlanmış patates, limon tuz çok iyi geliyodu. Şimdi iyiyim tiksinti yok herşeyi yiyorum. Sabır diliyorum sana geçicek inşallah
Benim bitti çok şükür. Geçti o günler. Sağ salim bi de doğuralımm inşallahhhSelamlar benim de ara ara bulantim var kizimda 8 ay surmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?