- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 32
Goremedim canim goruntuyuŞimdide erkek dedi bak görüntüyü atıyorum seninde böylemiydi
Cok anlasilir degil :)Tahminleri alayım 14 haftalık çok merak ediyorum bi kız bi erkek dedi ya
Canım 13. HaftaCok anlasilir degil :)
Kacinci haftadasin
Bana ultrasonla gosterdi fotosu yok ama 1-2 hafta daha sabret bence :) 15.haftada netlesirBacak arası bakın kafa kameraya dönük
Canım akapuntur bilekliği var ondan al benimde berbattı hastaneye yatıcaktım hatta kilo verdim hatta tam bu bilekliği keşfettim geçti benim bulantım çok az var hemen al dene çok memnun kullananlarHaziran anneleri merhaba , Allah nasip ederse bende ağustos annesiyim sizlere sorum bulantı ve kusmalarınız ne durumda ne zaman biter tahmini çünkü her yediğimi çıkarıyorum çok bitkin düştüm siz nasıl aştınız bunları konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Çok teşekkür ederim hemen değerlendireceğim :)Canım akapuntur bilekliği var ondan al benimde berbattı hastaneye yatıcaktım hatta kilo verdim hatta tam bu bilekliği keşfettim geçti benim bulantım çok az var hemen al dene çok memnun kullananlar
Benimde 3 ay bir fiil bulandi midem. Sapsari kül rengi dolasiyordum evde. Hep elimin altinda cubuk kraker bulundurdum,ve doktorumun soyledigi sey gun icinde sk sk ve az az ye. Kuruyemis olabilir. Cok ac birakma kendini oda cok tetikliyor. Biliyorum hic yiyesin gelmiyor ama zorlada olsa atmalisin birseyler agzina.Haziran anneleri merhaba , Allah nasip ederse bende ağustos annesiyim sizlere sorum bulantı ve kusmalarınız ne durumda ne zaman biter tahmini çünkü her yediğimi çıkarıyorum çok bitkin düştüm siz nasıl aştınız bunları konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Çok ama çok teşekkür ederim , denicem bu tavsiyelerinizi :)Benimde 3 ay bir fiil bulandi midem. Sapsari kül rengi dolasiyordum evde. Hep elimin altinda cubuk kraker bulundurdum,ve doktorumun soyledigi sey gun icinde sk sk ve az az ye. Kuruyemis olabilir. Cok ac birakma kendini oda cok tetikliyor. Biliyorum hic yiyesin gelmiyor ama zorlada olsa atmalisin birseyler agzina.
3 kilo verdim bu donemde,cok endise etmistim ama hersey yolunda gitti. Cok saglikliyiz suan ikimizde :)
Gececegine odaklanmani oneririm :)
bence bikaç hafta daha bekle iyice netleşsin canımTahminleri alayım 14 haftalık çok merak ediyorum bi kız bi erkek dedi ya
Kaç haftalık banada 12 hastalıkken kız dediler şimdi erkek diyorlarBenim 11 yasında bi kızım var şimdi bebeğimin cinsiyetini öğrendik o da kızBebeklerine isim düşünenler var mı aramızda
Özel Ortadoğu hastanesi Özlem Gün EryılmazAnkara’da doktor arayışındayım. Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar
Hayirlisi olsun simdiden, her annenin bir kizi olmali dusuncesini savunan ama erkek bebege hamile olan bir anne adayi olaraaaak :)))) yaz ismini cok severim, birde birce hosuma gidiyor. Betim de farkli gelir kulagima hep :)))Benim 11 yasında bi kızım var şimdi bebeğimin cinsiyetini öğrendik o da kızBebeklerine isim düşünenler var mı aramızda
Bol baharatlı yıyebilirsin belki alır kokusunu ya da sebze ile karışık bol etli türlü yap yine baharatlarla tatlandırarak :))Selam kizlar bizde ogrendik cinsiyetimizi kiz. Ben hic et yiyemiyorum.kokusu bile mdemi bulandiriyor ama kan yapmasi icin yemem lazim varmi böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?