- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
4000 canim bi tanesiGünde kaçlık kullanıyorsun iğneyi
Valla canim inan hatirlamiyorum ama heterezigot aklimda kaldi biraz ilk duydugumda anlamamistim bile cunku daha once hic boyle birsey duymamistim pihtilasma hakkinda hic bir bilgim yoktu. Genetik uzmani tam pihtilasma demedi aslinda pihtilasmaya meyilli dedi ama kadin dogum doktorum sagolsun cok ustunde durdu sıkı sıkı tembihledi ignelerin onemi konusundahangi genlerde vardı pıhtılaşma R Ruyaruya38
herkese merhabaa,
gördüğüm kadarıyla bu grup çok aktif değil. popüler olan grubumuz var sizi de bekleriz ☺
2020 haziran anneleri
.
sagol canım çok haklısın dödüm bile o kadar iyi geldiki prenses gibi baktı bana ablam hiç mutfaga gırmeyınce yıyıp içtim kızım çok güzel gecırdı vaktını ıyıkı gitmişimGünaydın canım çok sevindim senin adına inşallah başka bir sorunla da karşılaşmazsın :) kesinlikle gitmelisin benim öyle bir fırsatım olsa 5 dk durmam :)) Otobüs yolculuğundan da bir şey olmaz arabadan bir farkı yok ki.. ama bu kısa tatil emin ol hem sana hem kızına çok iyi gelecektir
Ooohh çok güzel olmuş çok sevindim senin adına canım iyi ki gitmişsin bak ne güzel olmuş..sagol canım çok haklısın dödüm bile o kadar iyi geldiki prenses gibi baktı bana ablam hiç mutfaga gırmeyınce yıyıp içtim kızım çok güzel gecırdı vaktını ıyıkı gitmişim
rabbim haırlı kucagınıza almayı nasip etsin bizim için daha erken ama tahmin edebiliyorlar yanılma payıda cok oluyoKizlar bu arada dun randevum vardi bi korkuyla gittim ama yasiyomu yoksa yine mi kaybettim diye ama massallah Allahina sukurler olsun yasiyor hemde nasil tekmeler atiyor haftaya ikili test icin cagirdi birde xinsiyet tahmininde bulundu cok erken ama bacak arasinda cikinti goremedim dedi tabi bu kesin kiz oldugu anlaminada gelmez daha cok kucuk onumuzdeki haftalarda netlesir dedi. Size cinsiuet tahmini yapildimi ? Birde hastaneden cikar cikmaz dua ettim Allahim isteyen herkese nasib etsin insallah
SelamlarMerhaba güzel anne adayları, ben 15+3teyim. 5 gün önceye kadar kasıklarımda ağrı vardı fakat 5 gündür hiçbirşey hissetmiyorum. Herşey normal midir ?
Kesin dediyse genelde dogru cikiyor, arkadasim 12. Haftada ogrendi kiz oldugunu,bacaklari acik goruntulemisler ultrasonda :)) benim erkek gecen hafta ogrendik, gordum pipiyi :)))))Banada 13. Haftada kesin kız dedi ama şüphe kaldı içimde erkek hissediyorum bende sizin nedir bi netlik kazandımı
Şimdide erkek dedi bak görüntüyü atıyorum seninde böylemiydiKesin dediyse genelde dogru cikiyor, arkadasim 12. Haftada ogrendi kiz oldugunu,bacaklari acik goruntulemisler ultrasonda :)) benim erkek gecen hafta ogrendik, gordum pipiyi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?