Haziran 2020 Anneleri

hangi genlerde vardı pıhtılaşma R Ruyaruya38
Valla canim inan hatirlamiyorum ama heterezigot aklimda kaldi biraz ilk duydugumda anlamamistim bile cunku daha once hic boyle birsey duymamistim pihtilasma hakkinda hic bir bilgim yoktu. Genetik uzmani tam pihtilasma demedi aslinda pihtilasmaya meyilli dedi ama kadin dogum doktorum sagolsun cok ustunde durdu sıkı sıkı tembihledi ignelerin onemi konusunda

Kizlar bu arada dun randevum vardi bi korkuyla gittim ama yasiyomu yoksa yine mi kaybettim diye ama massallah Allahina sukurler olsun yasiyor hemde nasil tekmeler atiyor haftaya ikili test icin cagirdi birde xinsiyet tahmininde bulundu cok erken ama bacak arasinda cikinti goremedim dedi tabi bu kesin kiz oldugu anlaminada gelmez daha cok kucuk onumuzdeki haftalarda netlesir dedi. Size cinsiuet tahmini yapildimi ? Birde hastaneden cikar cikmaz dua ettim Allahim isteyen herkese nasib etsin insallah

Arkadaşlar allah hepinize bebiklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin☺ Benim oğlum şimdi 6 yaşında, hamilelikte dahil en az üç yılımı kadınlar kulübünde geçirdim ☺ Şimdi oğluşum da büyüdüğü için bişiler yapayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sagol canım çok haklısın dödüm bile o kadar iyi geldiki prenses gibi baktı bana ablam hiç mutfaga gırmeyınce yıyıp içtim kızım çok güzel gecırdı vaktını ıyıkı gitmişim

sagol canım çok haklısın dödüm bile o kadar iyi geldiki prenses gibi baktı bana ablam hiç mutfaga gırmeyınce yıyıp içtim kızım çok güzel gecırdı vaktını ıyıkı gitmişim
Ooohh çok güzel olmuş çok sevindim senin adına canım iyi ki gitmişsin bak ne güzel olmuş..

rabbim haırlı kucagınıza almayı nasip etsin bizim için daha erken ama tahmin edebiliyorlar yanılma payıda cok oluyo

Yarın ikili test için ben de gideceğim. Aynı heyecanı yaşıyorum.
İnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız.
12.haftadan sonra cinsiyet belirlense de tahmin etmek için çok erkenmiş.
Doktorum 16 haftadan önce %20 yanılma payı olduğunu iletti.
Hayal kırıklığı yaşamamak adına garanti olması için 16. haftadan önce cinsiyet ile ilgili soru sormak istemiyorum.

Merhaba arkadaslar ilk hamılelıgımı ogrendıgım de hem bu haziran anneleri baslıgına hemde 2020 haziran annelerı gebelık ultrason vs olan baslıga yazmıstım sonra burayı kaybetmiştim.
Şu an populer konu baslıgı olarak 2020 haziran annelerı olarak orda toplanıyoruz bırcok arkadaslar vs sizlerde gelın hep beraber bilgilerimizi desteklerimızı paylasalım isterseniz. Ararken buldum sızı. Sureklı aktif konu olarak bulmanız daha kolay oluyor üstelik. Hemde tüm haziran anneleri olarak birleşmiş ve bilgi olarakta destek olarakta cogalmış oluruz. Nacızane fıkrım arkadaslar inşaallah Allah sagsalım kavusmak nasıp etsın cumlemıze

Merhaba güzel anne adayları, ben 15+3teyim. 5 gün önceye kadar kasıklarımda ağrı vardı fakat 5 gündür hiçbirşey hissetmiyorum. Herşey normal midir ?

Herkese merhaba :)
15+2 deyim. Dün cinsiyetini öğrendik fasulyemin. Buralarda oğlum ve ben yeniyiz :))
Doğum korkularım baş gösterdi.
Normal sezaryen epidural sezaryan ... kafamda deli sorular.
Ben mi çok evhamlıyım, sizde düşünüyomusunuz çok bu konuyu

Merhaba güzel anne adayları, ben 15+3teyim. 5 gün önceye kadar kasıklarımda ağrı vardı fakat 5 gündür hiçbirşey hissetmiyorum. Herşey normal midir ?
Selamlar
Bende 15+2 yin bugun itibariyle.benimde kasik agrilarim vardi.doktorumla konustum.hersey yolunda takma lutfen kafana dedi. iciniz rahat olsun bence hersey normal

Banada 13. Haftada kesin kız dedi ama şüphe kaldı içimde erkek hissediyorum bende sizin nedir bi netlik kazandımı

Banada 13. Haftada kesin kız dedi ama şüphe kaldı içimde erkek hissediyorum bende sizin nedir bi netlik kazandımı
Kesin dediyse genelde dogru cikiyor, arkadasim 12. Haftada ogrendi kiz oldugunu,bacaklari acik goruntulemisler ultrasonda :)) benim erkek gecen hafta ogrendik, gordum pipiyi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…