Haziran anneleri hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

evet dönmediğiniz için araştırdım. ikisi de farklı hastahanelermiş. bu site içinde de yorum yapmışlar. hastahane için yorumların çoğu olumsuz ama doktoru bilemem. sizin memnun olmanıza sevindim. inşallah bir avazda doğurmak nasip olur cümlemize.
sanırım bu hastahane işi biraz kişisel, biraz da şans işi. hastahaneler hakkında biri olumlu biri olumsuz konuşuyor. en iyisi gidip görmek galiba.

bu arada doktorunuzun ismi nedir?

Canım bende olumsuz bişey duymadım.dediğin gibi şans işi.B enim doktorum Oğuz bey çok hastası var.Ben çok memnunum.Bir avazda doğururuz inşallah.

ya kızlar babasının doğuma girebileceği hastahane var mı?
şişli hospitaliumda girebiliyomu?

benim özel sigortam olmadığı için acıbademde doğum yapmayı düşünmüyorum. hospitalium ya da şişli türkiye doğuma eşi alıyor mu fikri olan var mı?

ben acıbadem hastanesinde yapıcam,eşimde giricek,kamerada sokucaz.

mrb canm bende ALLAH izin verirse acıbadem de doğum yapıcam.henüz dr uma sormadım eş alıyormusunuz doğuma diye..sen sordun mu bunun için artı bir ücret alıyorlarmıymış?

mrb canm bende ALLAH izin verirse acıbadem de doğum yapıcam.henüz dr uma sormadım eş alıyormusunuz doğuma diye..sen sordun mu bunun için artı bir ücret alıyorlarmıymış?

öncelikle hayırlı doğumlar.ben doktoruma sormadım ama ablam acıbadem hastanesinde çalışıyor o biliyor,geçenlerde arkadaşım doğum yaptı kadıköy acıbademde eşide girdi.doğuma eşler girebiliyor ve eksta bir ücret falan alınmıyor canım.

Ben Avicennaya gidiyorum eğerki SSK anlaşman warsa:
Normal doğum 150 tl 2 kişilik odada,
tek kişilik oda istersen 300 tl yengem yaptı çıktı ,
Sezaryende
600 yada 650 tl idi tam hatırlamıom.Zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıolar doktorumu kandıramadım bitürlü normal warken sezaryen yapmıo .Küwezide war allah göstermesin bişey olursa hastane aramak zorunda kalmazsın

evet canım bende gidip konuştum herşey dediğin gibi vede çok uygun doğumumu orda yapıcaz allahımizin verirse benim doğum masrafım 800tl ye çıkıyor ikiz olduğu için ek ücret alıyolar sezaryene. ve eğer doğuma kendi dr unun girmesini istersen 300 tl de ayrı bir fiyat ödeniyormuş istemezsen nöbetçi dr yasin bey giriyormuş oda çok iyibir dr yengemin sezaryen ameliyatınada yasin bey girdive mükemmel bi dr.benim dr umda hem filiz hanıma gidiyorum hemde melek hanıma hangisi daha iyi bilemiyorum yaa araştırıyorum ama sen bilirsin belki herkes melek hanımı öneriyor sen hangisine gidiyorsun

teşekkrler arkadaşm.

son anda sezeryana yönlendiriyorlar, normal çok nadir doğum yaptırıyorlar diye duydum o hastahane hakkında.
sizin doktorunuzun adı nedir? bir görmek isterim kendisini. bana yakın o hastahane ve dediğiniz gibiyse çok makul.

ben en son küçükköy bilgede karar kıldım gezmedğim hastane kalmadı ilk küçükköy bilgye gittim kötülediler aslında çok iyiydi bende vardır bildikleri dedim değiştrdim ama o doktor gibisini bulamadım cengiz bey var çok iyi bi doktor en son yine ona gittim çok güzel ilgilendi kesin karar verdim o hastanede doğum yapıcam inşallah fiyatlarıda normal doğum tek kişilik oda 225 lira sezaryan isteğe bağlı 525 zoraki 375 geçen gün aldım fiyatları arkadaşımda orda doğum yaptı gittim odalarıda gayet temiz ve hemşireler güler yüzlü benim için en önemliside o.

Merhaba canım bende o hastaneye gidiyorum.Benim doktorum Oğuz bey.Banada cengiz bey soğuk gelmişti.Fiyatlardan emin misin?Tek kişilik oda 75ti aralıkta sonra 150 diye duymuştum.Ama son fiyatlar diyorsan doğrudur.Bende hastaneyi beğeniyorum.Çok ahım şahım lüx bir yer değil ama iyi bencede.Canım yanlış duymadığsam en çok doğum yapılan hastanelerden biriymiş.Yanlız doğuma kendi doktorun girmiyor.Eğer orda ise giriyormuş.sezeryanda tabi kendi doktorun gelir tabikide.Ben doğumummda oğuz beyin olmasını istiyorum.Hayırlısı bakalım.

ben de yıldız tabya bilgeye eylem hanıma gidiyorum doktordan çok memnunun her zaman güler yüzlü ve bilgi veren bi doktor bebeklerimiz ikiz olduğu halde hep cesaret veriyor hastane hakkında farklı yorumlar var bu sitede ama giden arkadaşlardan hiç kötü bi şey duymadım ve çok araştırdıktan sonra buraya karar verdim. bizim sağlık güvencemiz yok sezeryan 800-900 normal 400-450 civarıydı sanırım
ayrıca gaziosmanpaşa bilgeyi de sormuşsunuz benim ablam da orda doğum yapmıştı ikisi kardeş hastaneler. o çok memnun kaldı

cengiz bey ilkden banada soğuk geldi ondan bırakmıştım zaten ama şimdi yinr ondayım çok farklı acayip değişti çok güler yüzlü halini hatrını sormadan sohbet etmeden muayeneye başlamıyo bu aralar çok memnunum evet doğumda o girmicek sezerynlara giriyomuş tek cengiz bey artık o gün kısmetime kim girerse oğuz beyide biliyorum oda çok iyi bi doktor 1 kaç ay önce şeker testini ona göstermiştim nöbetçi doktor oydu çok güler yüzlü biri hastane fiyatlarındanda eminim geçen gün aradım tekrardan hatta yanlışmı diye aynısını dediler kayıt ettim hatta son fiyatlar buymuş

Benimde bir aksilik çıkmazsa orada olacak.İnşallah bebişleri kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…