- Konu Sahibi boncuk1985
-
hayır canım yıldız tabya değil. Küçükköy Özel bilge hastanesi nette aratırsan farklı olduğunu görürsün.
Yanllışın var.Yıldız tabya değil öyle olsaydı derdim zaten.Hastane Küçükköy Özel Bilge Hastanesi Gazi Osman Paşada.Nette ikisinide aratırsanız bulursunuz.O hastane değil özellikle belirteyim.Lütfen bilmeden yorum yapmayalım.Yanlış yönlendirme olmasınlmaz:.Ayrıca hastaneden herkes genellikle çok memnun özellikle hemşirelerinden.Kime sorduğsam herkes memnun.Ayrıca en çok doğum yapılan hastanelerden biriymiş.Ben doktorumdan çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Sırf o hastane için Beyoğlundan gidiyorum düşünün artık.Zaten tavsiye üzerine de gittim.İnşallah doğumda güzel geçecek.
evet dönmediğiniz için araştırdım. ikisi de farklı hastahanelermiş. bu site içinde de yorum yapmışlar. hastahane için yorumların çoğu olumsuz ama doktoru bilemem. sizin memnun olmanıza sevindim. inşallah bir avazda doğurmak nasip olur cümlemize.
sanırım bu hastahane işi biraz kişisel, biraz da şans işi. hastahaneler hakkında biri olumlu biri olumsuz konuşuyor. en iyisi gidip görmek galiba.
bu arada doktorunuzun ismi nedir?
ya kızlar babasının doğuma girebileceği hastahane var mı?
şişli hospitaliumda girebiliyomu?
ben acıbadem hastanesinde yapıcam,eşimde giricek,kamerada sokucaz.
mrb canm bende ALLAH izin verirse acıbadem de doğum yapıcam.henüz dr uma sormadım eş alıyormusunuz doğuma diye..sen sordun mu bunun için artı bir ücret alıyorlarmıymış?
canım benim dr um taksimde istanbul tüp bebek merkezinde ama orda doğum yaptırmıyo medikal parkta yaptırıyo ama bize biraz pahalıya gelir orası 200 tl den fiyat verdiler birde bizim kan uyuşmazlığımız var onun içinde iğne olmam gerek oda çok pahalı bakalım napıcaz birde avicenna hastanesini araştırıcam duyumlarıma göre orası uygunmuş
Ben Avicennaya gidiyorum eğerki SSK anlaşman warsa:
Normal doğum 150 tl 2 kişilik odada,
tek kişilik oda istersen 300 tl yengem yaptı çıktı ,
Sezaryende
600 yada 650 tl idi tam hatırlamıom.Zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıolar doktorumu kandıramadım bitürlü normal warken sezaryen yapmıo .Küwezide war allah göstermesin bişey olursa hastane aramak zorunda kalmazsın
öncelikle hayırlı doğumlar.ben doktoruma sormadım ama ablam acıbadem hastanesinde çalışıyor o biliyor,geçenlerde arkadaşım doğum yaptı kadıköy acıbademde eşide girdi.doğuma eşler girebiliyor ve eksta bir ücret falan alınmıyor canım.
Ben Avicennaya gidiyorum eğerki SSK anlaşman warsa:
Normal doğum 150 tl 2 kişilik odada,
tek kişilik oda istersen 300 tl yengem yaptı çıktı ,
Sezaryende
600 yada 650 tl idi tam hatırlamıom.Zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıolar doktorumu kandıramadım bitürlü normal warken sezaryen yapmıo .Küwezide war allah göstermesin bişey olursa hastane aramak zorunda kalmazsın
ben en son küçükköy bilgede karar kıldım gezmedğim hastane kalmadı ilk küçükköy bilgye gittim kötülediler aslında çok iyiydi bende vardır bildikleri dedim değiştrdim ama o doktor gibisini bulamadım cengiz bey var çok iyi bi doktor en son yine ona gittim çok güzel ilgilendi kesin karar verdim o hastanede doğum yapıcam inşallah fiyatlarıda normal doğum tek kişilik oda 225 lira sezaryan isteğe bağlı 525 zoraki 375 geçen gün aldım fiyatları arkadaşımda orda doğum yaptı gittim odalarıda gayet temiz ve hemşireler güler yüzlü benim için en önemliside o.
bende bakırköy acıbademde yapıcam kısmetse,
fiyatları tam bilmiyorum:sm_confused:
cengiz bey ilkden banada soğuk geldi ondan bırakmıştım zaten ama şimdi yinr ondayım çok farklı acayip değişti çok güler yüzlü halini hatrını sormadan sohbet etmeden muayeneye başlamıyo bu aralar çok memnunum evet doğumda o girmicek sezerynlara giriyomuş tek cengiz bey artık o gün kısmetime kim girerse oğuz beyide biliyorum oda çok iyi bi doktor 1 kaç ay önce şeker testini ona göstermiştim nöbetçi doktor oydu çok güler yüzlü biri hastane fiyatlarındanda eminim geçen gün aradım tekrardan hatta yanlışmı diye aynısını dediler kayıt ettim hatta son fiyatlar buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?