Haziran anneleri hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Canım benim doğum tarihi sata göre 30 haziran.Oğuz beyden bende çok memnunum.İnşallah bir avazda doğururuz.

slm arkadaşlar bende ilk başta özel bilge hastanesınde cengiz beye gıttım hostesı çok suratsız ve ılgısız olduğu için sinirlendım gıtmedım başka bır hastanede kontrollerimi oldum fakat cengiz bey eşimin ailesıne tanıdık geldiği için doğumumun orada olmasını ıstedıler dun bılge hastanesıne kontrole gıtmeye başladım inşallah guvenılır bır yerdir odalarını bılmıyorum hijyenık mı onuda bilmiyorum bildiğim tek gerçek çok kalabalık bır hastahane olması.ben sezeryan doğum istiyorum bakalım cengız bey ne dıyecek normal dogum tarıhım 15 hazıran hepımız için hayırlsıı inşallah bebişerimizi kucağımıza alırız.

Hastane eski bir hastane canım.Annem ameliyat oldu odalar temiz ama eski olduğu için sana belki kötü gelebilir.Annem ameliyat olunca doktordan ve hemşirelerden çok memnun kaldık canım.Bende orda doğuracağım inşallah

arkadaşım alah kucağına almak nasip etsin bebeğini
bende hamileyim eylülde doğumum ama hesaplı ve temiz ilgi gösteren hastane arıyorum fiyatıda bana uygun geldi ama nerde olduğunu bimiyorum bu hastanenin ben
ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM Pendik civarında bu hastane nerde anlatırsan sevinirim
ayrıca sezeryana karşı olamaları beni sevindirdi benim gittiğim dr şimdikten beni hiç birşeyyokken kesmeye kalkıyor bahane bulup muhakkat sezeryana alıyorlar bende sezeryana karşıyım

Son düzenleme:
canım herkesin görüşü o hastahaneyle ilgili farklı..
ben sezeryan karşıtı değil yanlısı olarak duyduğum için o hastahaneden vazgeçtim ki bana çok yakın. doktorda biter iş aslında. güveneceğin bi doktor bulmalısın.. komplikasyaon, bir sorun olmadan beni sezeryana almaz diyebileceğin bir doktor bulmakta mesele.
avicanne sana uzak değil mi... panikletmiyeyim seni ama ben şahsen tarabyadan ümraniyeye geçmeye cesaret edemedim de burada bi doktor buldum sonunda.

ben nerde olduğunu bimiyorum canım nerde oduğunu merak ettim oyüzden sordum yakınsa diye ben bistanbulun yabancısıyım fazla tanımıyorum bilgi edinmek amaçlı sordum

sana tşr ederim canım cevap verdiğin için

rica ederim canım ama ordan buraya trafikte 3 saatte anca gelirsin..
doğurmam tutarım diyosan o başka :roflol:
espiri bi yana bence kendi yakanda bi hastahane bak. karşıya geçmek cesaret işi..
asyada çok güzel hastahaneler var araştır bence iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…