Haziran anneleri hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Bizde doğumda memnun kalırız inşallah canımopuyorumnanaktan

evet alianz sigortam var

benimde allianz sigortam var doğum ve yatarak sınırsız

acıbademde tamamen ücretsizemi geliyor orayı araştırmadım

doğumu iyi rahat bir şekilde yapmak için özel sigorta yaptırdım iki yılda ödedim ama erken doğum ihtimalim yüksek olduğu için marmarada yapacak dr um doğumumu

şu özel sigortalar küvezide karşılasaydı çok güzel olurdu

Bizde doğumda memnun kalırız inşallah canımopuyorumnanaktan

amin canım inşallah memnun kalırız herkesin yorumu farklı oluyo ben de erene karar verene kadar çok zorlanmıştım bir kişi iyi derken bir kişi kötü diyebiliyor. en sonunda kendi memnun kaldığım ve genellikle iyi şeyler duyduğum doktoru seçtim Allah yardım ersin inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza meleklerimizi alalım inşallah

ben de yıldız tabya doktorlarından akın bey ile görüştüm ve son kararımı verdim.
sskmızla normal doğum 400 olsa, (sormadım bi dahakinde sorucam) haftasonu ve ya 5 ten sonra gece misalen doğumun tuttuğunda gelmek için 200 tl alıyorlarmış (feda olsun) en kaba (oğlanın iş vakti standartlarına uymaması koşuluyla =) 600e çıkarız diye düşünüyoruz nasipse. ben akın beyi normal doğum yanlısı olduğu için tercih ettim. ilgisinden ve alakasından çok memnun kaldım. İllaki belli doktor gelsin diyorsanız sözünü veriyoruz dedi. bu bile ayrıca iç rahatlatıcı. İnşallah doğumdan da memnun kalırız.
Odaları gezmedim yanlız, tek kişilik mi?

canım 400den daha az bile olabilir benim ssk olmadığı halde sezeryan 800-900 dediler odalar tek kişilik de var çift kişilik de arasında az bi fiyat farkı var mesela sezeryanda 800 normal oda 900 tek kişilik oda senin ssk olduğu ve normal doğum oldursa daha da uygun olur inşallah

inşallah normal olur ya.. tek kişilik odaya geçerim o zamansa... dediğim gibi oda gezmeye fırsatım olmadı bidahaki, gidişimde inşallah..

ben sıze cok uzagım ama yazayım yınede kayseri hüma kadın dogum hastanesınde dogum yapıcam bende SGK lıyım normalde 200 sezeryande 225 tl fark ödeniyormuş

kızlar anadolu yakasında ümraniye civarında oturan var mı? ben bi türlü karar veremedim hastaneye

canım ben anadolu yakasında bostancıda oturuyorum,işyerimiz ümraniyede.ben kadıköye gidiyorum hastaneye ama sana ümraniyede erdem hastanesini tavsiye ederim,orda doğum yapan arkadaşlarım oldu,memnun kaldılar,fiyat olarakda benim gittiğim hastaneden çook uygun,doktorum orda olsaydı bende tercih edebilirdim.

geçen sene açılmış hastane topiğinde erdem hastanesini pek methetmemişler de canım . korktum açıkçası

geçen sene açılmış hastane topiğinde erdem hastanesini pek methetmemişler de canım . korktum açıkçası
canım bende cok hastane areastırdım . gittim pek memnun kallmadım.ne bilim ilkten ilgilendiler sonra kanamam olmustu doktorun numarasını istedim vermediler. ilgisizlerdi biraz.
bende ümraniyede medicana ya gidiyorum ve cok memnunum. doktorum ilgili. istersen orayla bi görüş. doğumumda orda olucak insallah.

tamam canım :) teşekkür ederim :) doktorunun ismi ne?

bende ümraniye hospitalium bahar hanımda yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta ilk defa gidicem 34. haftamdayım tanıdığım 4-5 kişi onda doğum yapmış herkes çok memnun umarım bende memnun olurum...

inşallah canım bakalım yarın sabah hemen randevu alabilirsem gidip bi denemeyi düşünüyorum hospitaliumu muayne olup göreyim en azından:)

Canım bende olumsuz bişey duymadım.dediğin gibi şans işi.B enim doktorum Oğuz bey çok hastası var.Ben çok memnunum.Bir avazda doğururuz inşallah.
slm cnm bende özel bilge de doğum yapıcam inşallah dr oğuz bey ve çok memnunum senin doğum tarih kaç benim 4 haziraneyvahedigeldismile

slm arkadaşlar bende ilk başta özel bilge hastanesınde cengiz beye gıttım hostesı çok suratsız ve ılgısız olduğu için sinirlendım gıtmedım başka bır hastanede kontrollerimi oldum fakat cengiz bey eşimin ailesıne tanıdık geldiği için doğumumun orada olmasını ıstedıler dun bılge hastanesıne kontrole gıtmeye başladım inşallah guvenılır bır yerdir odalarını bılmıyorum hijyenık mı onuda bilmiyorum bildiğim tek gerçek çok kalabalık bır hastahane olması.ben sezeryan doğum istiyorum bakalım cengız bey ne dıyecek normal dogum tarıhım 15 hazıran hepımız için hayırlsıı inşallah bebişerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…