Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavin hayırlı olsun
Progesteron uyku ve sersemlik yapıyor biliyorsun di mi canım. Ben günde bir alıyordum, iş yerinde uyuyakalmıştım. Seni çok etkileyebilir bilgin olsun

Kızlar ama az önce lavobaya gittim temizlenince çok afedersiniz pembemsi bı leke vardı sanki ya

Sonuç çıkar 1 saate. Hayırlısı olsun canım.
İlk defa mı klomen kullanıyorsun sen de, ne kadar zamandır istiyorsunuz
11 aylık evliyim ben canım klomen aslında ilk defa kullanmıyorum Ocak gibi doktorasını gittim ama malum korona falan çıkınca o zaman kullandığım klomen pek bı işe yaramadı yani doktora gidememistim Mayıs'ta doktora tekrar gidince önce iğne verdi merinonal 75 4 tane kontrole gittim gayet iyi dedi gelişmişti tekrar 3 tane daha verdi ama bu sefer de çok gelişmişti çatlatma iğnesi vermedi riskli dedi 4 den fazla yumurta geliştiği için sonra 25 mayısta ilk defa ilaçsız adet gördüm o zaman klomen kullandım tekrardan çatlatma iğnesi verdi bu sefer işte öyle biraz karışık ve uzun oldu kbkma canım

Ya kuzum sen daha yolun basındaymışsın
Biraz eğlenceye dökün , bir sıkıntı yoksa keyfinize bakın
Allah gönlünüze göre versin

Bat bugünmüydü canım?
Sağlık ocağı geç sonuç veriyor ya ne zaman çıkarmış
Bat günüm normalde düzensiz olduğu için çok kestiremiyorum açıkçası en son ki reglime göre 22 Haziran gösteriyor telefonumdaki uygulama ama 3 Haziran da çatlatma iğnesi yaptıgim için bugun test yapayım dedim

Ya kuzum sen daha yolun basındaymışsın
Biraz eğlenceye dökün , bir sıkıntı yoksa keyfinize bakın
Allah gönlünüze göre versin
Evet daha yolun başındayız farkındayım biliyorum ama inanki toplum baskısı çok var üzerimde sırf o yüzden bir an önce olsun istiyorum insanlar o kadar anlayışsız ki gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…