- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Canim doz az gelmistir bak ben ilk sefermde gunde 1kullandm yumurta bile olusmadi adamakilli sonra gunde 3e cikardi doktor 3yumurtam var bu ay gecen ay da 2vardi dozu arttirinca olur merak etmeBenim bugün kontorolüm vardı yumurtalarım halen 10mm gelişmediler okadar moralim bozukki , Allaha sığınıyorum. Olmadı bu ayda progestan verdi günde 3 al bitince adet olmazsan bir test yap dedi yani bir ihtimal belki yumurtaların büyür diye herhalde , ki büyüse bile çatlayacağını sanmıyorum zaten benim sorunum çatlamaması takibide bitiriyprum adet olup gel öbür ay klomen dozunu arttırırız dedi
Yumurta da oluşsa tutma ihtimali %20 ymiş canım zaten doktor öyle söyledi neden acabaCanim doz az gelmistir bak ben ilk sefermde gunde 1kullandm yumurta bile olusmadi adamakilli sonra gunde 3e cikardi doktor 3yumurtam var bu ay gecen ay da 2vardi dozu arttirinca olur merak etme
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım test, ben haftaya cuma gününden başlıycam yapmayaEczanenin önünden geçtim...
Durdum, yürüdüm...
Durdum, içeriye baktım ve bi daha yürüdüm...
Test almamalıyım..... Test almamalıyım
Cuma bende, dayanabilirsem cumartesi yaparım ama sanmıyorum, ya da perşembe mi başlasamNe zaman yapmayı düşünüyorsun canım test, ben haftaya cuma gününden başlıycam yapmaya
Ben neredeyse 1 kilo aldım iğneden sonra yaGaz, şişkinlik çok fena
Böyle etkilenen var mı aramızda?
Senin bana göre daha önce perşembe iyidir benceCuma bende, dayanabilirsem cumartesi yaparım ama sanmıyorum, ya da perşembe mi başlasam
Perşembe miSenin bana göre daha önce perşembe iyidir bence
Bi ben mi kilo aldım
EvetPerşembe mi
Yapiim ya perşembe dimi, ne kaybetcem çıkmazsa 3-4 gün her gün yaparım
Insallah insallahAh ahh millet ne ovu testi biliyor ne yumurta biliyor rahat rahat şak diye gebe kaliyorlar ama bizimde sinavimiz bu demekki gecicez bu sinavi inşallah
ayy bende kendimi zor tutuyorum ama erken daha haftaya çarşamba yapcam bakalımmEczanenin önünden geçtim...
Durdum, yürüdüm...
Durdum, içeriye baktım ve bi daha yürüdüm...
Test almamalıyım..... Test almamalıyım
Ahh ahh aylarca hayal kırıklığına uğramak nedir bilmiyorlar ama olsun. Rabbim neylerse güzel eylerAh ahh millet ne ovu testi biliyor ne yumurta biliyor rahat rahat şak diye gebe kaliyorlar ama bizimde sinavimiz bu demekki gecicez bu sinavi inşallah
Ben de siskinlik ve gaz var. İgnem yeni henüz kilo farketmedim. O da olabilir bakalım. Yalnız değilsin yaniBen neredeyse 1 kilo aldım iğneden sonra yaGaz, şişkinlik çok fena
Böyle etkilenen var mı aramızda?
İğneden 4 gün sonra tartıya yansımaya başladı benim. Ve diyet yapıyorum bozmadım da hiç yaniBen de siskinlik ve gaz var. İgnem yeni henüz kilo farketmedim. O da olabilir bakalım. Yalnız değilsin yani
Valla seninki çok geçmişAy herkesin bati benden öncebi benimki mi 30u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?