Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim doz az gelmistir bak ben ilk sefermde gunde 1kullandm yumurta bile olusmadi adamakilli sonra gunde 3e cikardi doktor 3yumurtam var bu ay gecen ay da 2vardi dozu arttirinca olur merak etme

Eczanenin önünden geçtim...
Durdum, yürüdüm...
Durdum, içeriye baktım ve bi daha yürüdüm...
Test almamalıyım..... Test almamalıyım

Ben neredeyse 1 kilo aldım iğneden sonra ya Gaz, şişkinlik çok fena
Böyle etkilenen var mı aramızda?

Ah ahh millet ne ovu testi biliyor ne yumurta biliyor rahat rahat şak diye gebe kaliyorlar ama bizimde sinavimiz bu demekki gecicez bu sinavi inşallah
Ahh ahh aylarca hayal kırıklığına uğramak nedir bilmiyorlar ama olsun. Rabbim neylerse güzel eyler kadin doğumda hemşire bir arkadaşım var, o da tüp bebek yaptı. Yüzlerce kadin gördüm bebek isteyen, çoğunun da hic bir sorunu yoktu dedi. Psikolojik olabilir bizimki bilemiyorum.

Merhabalar. Dün yazicam demiştim. Bugün gittim doktora sağolsun çok sakin bir hoca. Baktı baya baktı bastıra bastıra baktı karnimdan bastırdı yani. 2 tane yumurta var dedi sol da ikisi de 18 mm dedi. Arka arkaya duruyorlarmis gösterdi baya. Sağ da hiç oluşmamış İğne vermedi. Catlamazsa dedim? çatlar iyi durumda Çarşamba gel dedi Çarşamba da bı ilaç verdi onu kullan dedi almadım daha ilacı o yüzden adını bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…