Haziran ayı

Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin hep ayakta kalın güçlü olun siz ne kadar güçlü olursanız eşiniz de bebilşnşz de o kadar güçlü olur
Haklısın canm. Güçlü olmak önemli we dediqin qibi umudu kaybetmemekte Artk öle yapıcammm.☺inş darısı bizimde başımızaa ☺☺

Insallah canim

Guzel yazmissin, nasipte ne varsa onu yasiyor insan, dusunmek guzel ama bu bize sikinti aci olarak donerse dusunmemek en iyisi

Ewt bende gördüm onu netden alınanlar bozuk olur mu ki diye düşündüğimden almadım bu ay da kalamazsam temmuz ayında alırım inş nasip.. Teşekkürler

7-9 Haziran'da ilişkiye girmiştik. Bu hafta sonu yumurtalıklarımda ağrı gibi bişiler oldu. Bu sabah gaz sancısından kıvrandım.Bilmiyorum ama ben inancımı yüksek tutmak istiyorum, Allah'ım hayırlısıyla inşallah bana da bizim gibi isteyen herkese de tez vakit güzel haberleri aldırır. 28 günde bir olduğuma göre bir şaşma olmazsa regl tarihim 23 Haziran görünüyor. Çatlatma iğnesi vurdurmuştum ben. sizce en erken ne zaman kan tahlilinde çıkabilir?

İNŞALLAH, aslinda adetime daha vardi, 1 hafta(( noldu anlamis degilim(
canm strestende bozuluyomuş doktorlar söylüyo sürekli stres stres hormonları bozuyomuşuz ben takmıorum valla bu aydanda 2 kere ilişki oldu bu aydan pek ümitli değilim eşim yanaşmıo ramazandan dolayı ay sonunda paşa paşa hasta olucam bende anlıycan boşver sıkmayalım hiç canımızı bol bol dua edelim canım

Aslinda 1 hafta var daha dusunmuyordum cok, kismet, o pek belli olmuyor canim ya, ayda 1 kez iliskiye girib hamile kalanlarda var, Olur İnsallah uzulme

Aslinda 1 hafta var daha dusunmuyordum cok, kismet, o pek belli olmuyor canim ya, ayda 1 kez iliskiye girib hamile kalanlarda var, Olur İnsallah uzulme
bende imkansız o ya sık ilişkiyle kalamadım bunla hayatta kalamam zaten çıktı gitti içimden

bu aydada insanın canı gerçekten istemiyoya benim eşim duramazdı normalde buay mühürlenmiş gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…