- 10 Şubat 2016
- 112
- 83
- 13
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Haklısın canm. Güçlü olmak önemli we dediqin qibi umudu kaybetmemekte Artk öle yapıcammm.☺inş darısı bizimde başımızaa ☺☺Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin hep ayakta kalın güçlü olun siz ne kadar güçlü olursanız eşiniz de bebilşnşz de o kadar güçlü olur
İnşallah canım benimHaklısın canm. Güçlü olmak önemli we dediqin qibi umudu kaybetmemekte Artk öle yapıcammm.☺inş darısı bizimde başımızaa ☺☺
Ne qüzel oynuyosun yaaa çok tatlııııİnşallah canım benim
Bu da senin içinNe qüzel oynuyosun yaaa çok tatlıııı☺☺ ohh ohhh
Insallah canimHaklısın cnm ya. Tşk ederim. Rabbim hepimizin qönlüne qöre wersin inşallah. ☺ bende öle diorum saten öok kafaya taktım bu sefer bide qününde olunca olur die düsündüm olmazsa nden olmaz fln sapıttım yanimresmenHayırlısı artk cnm. Seninde kalbine qöre olsun inşallah canm ☺
Vallahami olabilirmiki?Hmm anladım canm senin belirtiler warmış olasılık fazla o zaman ☺ hadi hayırlısı olsun o zamann :)
Evet tam 3 gundur aksamlari ayni saatde öıçüyorum ayni 37 den asagi inmedi))Hıı ateşi bende duydum normalden az bile yüksek olsa belirtiymiş ben hiç ölçmedim de duymuştumm
Ona nazarmi degdi noldu bilmiyorum ama, dusukle sonuclandi canim, kaybettim 11 haftalikken(( 7 ay onceydi(Canım testin çok iyi çıkmış maşallah nazar değmesiniki gün sonra yüzde 60 ile yüzde yüz arasında artış olması normal
Guzel yazmissin,Kızlar bende 3 buçuk yıllık evliyim ilk sene çocuk düşünmedik ikinci sene tayinşmiz çıktı ve eşim doğuya gitti ben gidemedim 2 yıldır farklı şehirlerdeyiz ve sende 4 kere felan görüşme şansımız oldu bebiş için pek şansımız olmadı genelde hep regli günlerime ya da yumurtlama sonrasına denk geldi ama bu sefer Allah nasip etti ve oldu aslında nasibimşzde ne varsa o oluyor tabi dikkat etmekte lazım. Ben artık çevremde çocuğun ılmuyor mu neden yapmıyorsun diyen insanlardan çok sıkılmıştım ve benimde psikolojim bozulacaktı neredeyse ama umudumu hiç kaybetmedim kendime uğraşlar buldum eşim yanında olmadığı için hem çalışıp hem üniversiteye gittim Yoğunluktan pek kötü düşünmeye fırsatım olmadı sizde güzel uğraşlar bulun bence.evde olduğum zamanlar boş durmamak için örgü bile ölmeyi öğrendim
Ewt bende gördüm onu netden alınanlar bozuk olur mu ki diye düşündüğimden almadım bu ay da kalamazsam temmuz ayında alırım inş nasip.. TeşekkürlerBen 3-4 paket kullandim ovulasyon testi bende ise yaramadi yada ben yapamadim ama biarkadasimovulasyon testiyle hamile kaldi suan dogurmak uzere denemekle bisey kaybetmezsin ama eczaneden almani tavsiye etmem eczanedeki pakettin icinde 5 adet oluyo internetten siparis ver internette 50 adeti 25-30 tl yaninda da 10 adet gebelik testi hediye
hadiyaaBen adet oldum
İNŞALLAH, aslinda adetime daha vardi, 1 hafta(( noldu anlamis degilim(hadiyaabidahaki ay inş cnm üzülme sakın
canm strestende bozuluyomuş doktorlar söylüyo sürekli stres stres hormonları bozuyomuşuz ben takmıorum valla bu aydanda 2 kere ilişki oldu bu aydan pek ümitli değilim eşim yanaşmıo ramazandan dolayıİNŞALLAH, aslinda adetime daha vardi, 1 hafta(( noldu anlamis degilim(
Aslinda 1 hafta var daha dusunmuyordum cok, kismet, o pek belli olmuyor canim ya, ayda 1 kez iliskiye girib hamile kalanlarda var, Olur İnsallah uzulmecanm strestende bozuluyomuş doktorlar söylüyo sürekli stres stres hormonları bozuyomuşuz ben takmıorum valla bu aydanda 2 kere ilişki oldu bu aydan pek ümitli değilim eşim yanaşmıo ramazandan dolayıay sonunda paşa paşa hasta olucam bende anlıycan boşver sıkmayalım hiç canımızı bol bol dua edelim canım
bende imkansız o ya sık ilişkiyle kalamadım bunla hayatta kalamam zaten çıktı gitti içimdenAslinda 1 hafta var daha dusunmuyordum cok, kismet, o pek belli olmuyor canim ya, ayda 1 kez iliskiye girib hamile kalanlarda var, Olur İnsallah uzulme
bu aydada insanın canı gerçekten istemiyoya benim eşim duramazdı normalde buay mühürlenmiş gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?