- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Senin de ilk aşılaman mı olacak hayırlısıylaInsallah canm hoşgeldin bende igne ile başladım ilk bu hafta sen ne kullandin
hayırlısı inşallahInsallah hayırlısı canım tedavimiz güzel sonuçlanır inşallah ben şubatta klomen ile aşılama oldm tutmadı bugun ilk defa igne ile başladım cuma kontrolüm var bakalm 37,5vurdum
Canimm benim hiç igneden sonra ağrım olmadı ama aşılama olacağın gün yani 36 saat sonra ağrım başladı ve o gün devam etmişti pazartesi mi aşılama canmgünaydın kızlar dün gece saat 2:30 da çatlatma iğnemi de vurdum hadi hayırlısı ilk aşılamam bakalım bu gün beni farklı bir ağrı bekliyor mu bu iğnenin yan etkileri var mı aceba daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar:))) yarın için çok heyecanlıyım sanırım sonrası beklemesi daha zor olacak, kızlar bunun için okuduğunuz özel bir dua var mı?
Canim hoşgeldin tedavinin hayırlı olsun.Bende 2 buçuk yıllık evliyim. Açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. 8 haziran çarşamba ilk kez aşılama oldum. Öncesinde puregon 75ml vuruldum yumurtalarım gelişti ve ovitrelle catlatma iğnesini oldum. Asilama da çok canım yandı o aparat yüzünden. Sonrasında bir müddet kanamam oldu. İki gündür sağ kasigim agriyor ve sag bacagim kasılıyor. Crinone jel ve folicus folik asit verdi doktor. 15 gün sonra kontrole çağırdı. Yasini şerif topladım erbaini idrisiyye ismi azam duası okuttum. Kendinde devamlı okuyorum. Artık takdir Rabbimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?