Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
Polikistik overliyim iki yıllık evliyim bir negatif aşılamam var hazirani bekliyorumm bi sorun çıkmaz ise aşılamam olucak hepimiz için hakkımızda hayirlisi

merhaba ben sebepsiz interfilite li yim iki başarısız asilamam oldu adetime 10 gün var 3. aşilama mi yaptrcam 10 gün sonra inşallah tutar hayirlisiyla

Hosgeldin canm bende fiyodumki bi ben varm haziranda :)
Tedavi simdiden hayırlı olsun canm insallah tutar iğne ile klomen le mi asilamalarin

Benim bikere klomen ile oldu.diğer ili ayda büyümedi pcoluyum oldum için.bu ay belki iğneyle deneyebilir.bekliyorum işte bakalm

merhaba kızlar, bende haziran bekleyenler arasında olacağım inşallah, perşembe günü aşılamam olacak hayırlısıyla:))))

Canım ben ilk önce merional 75 kullandım 5 adet sonra 3 adet daha verdi bu aksamda son bir adet verdi toplamda 9 adet kullanmış oldum bu gece saat 2,5 ta catlatma vuracağız persembe 2,5 ta aşılama olacak hayırlısıyla inşallah

Insallah hayırlısı canım tedavimiz güzel sonuçlanır inşallah ben şubatta klomen ile aşılama oldm tutmadı bugun ilk defa igne ile başladım cuma kontrolüm var bakalm 37,5vurdum

günaydın kızlar dün gece saat 2:30 da çatlatma iğnemi de vurdum hadi hayırlısı ilk aşılamam bakalım bu gün beni farklı bir ağrı bekliyor mu bu iğnenin yan etkileri var mı aceba daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar:))) yarın için çok heyecanlıyım sanırım sonrası beklemesi daha zor olacak, kızlar bunun için okuduğunuz özel bir dua var mı?

Bende 2 buçuk yıllık evliyim. Açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu. 8 haziran çarşamba ilk kez aşılama oldum. Öncesinde puregon 75ml vuruldum yumurtalarım gelişti ve ovitrelle catlatma iğnesini oldum. Asilama da çok canım yandı o aparat yüzünden. Sonrasında bir müddet kanamam oldu. İki gündür sağ kasigim agriyor ve sag bacagim kasılıyor. Crinone jel ve folicus folik asit verdi doktor. 15 gün sonra kontrole çağırdı. Yasini şerif topladım erbaini idrisiyye ismi azam duası okuttum. Kendinde devamlı okuyorum. Artık takdir Rabbimizin..

Canimm benim hiç igneden sonra ağrım olmadı ama aşılama olacağın gün yani 36 saat sonra ağrım başladı ve o gün devam etmişti pazartesi mi aşılama canm

Canim hoşgeldin tedavinin hayırlı olsun.
Kaç yumurtan oluştu ve kaç gün vuruldun iğneyi

Amin çok Teşekkür ederim. Doktor 18mm dedi kaç tane var bilmiyorum açıkçası. Puregonu 75ml olarak 6 gün vuruldum. Sonra catlatma iğnesini yapmamı söyledi. Ve aşılama oldu.

Bende 37,5 vuruyorm 3 gun snra gitti gelişmemiş dedi 3 gun daha aynı dozda vur dedi inşallah gelişir bende aşılama olurum canm

Kızlar selam
Aşılamayı hangi hastanelerde ne kadara yaptırdınız yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…