Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Bir de bu ay ilk asilamami oldm tutmadi. Bugn adetm basladi. İki ay ustuste olr mu ne dersnz. Yarm doktra gdecem ama arnzda ikincyi olanlr var sanrm. Ara verdnz mi ust uste mi oldnz

Ben bazı sorunlardan dolayi ara verdim bence pes pese olması daha mantıklı ama yinede sen bilirsn hazır yumurtalar uyariliyorken daha iyi olur

Bu konuda Fetva aldık canım. Öncelikle alimler ramazani seriften sonraya bırakmamizi söylediler. özellikle denk getirmediğimizi izah ettik. Oruc tutamadik ikimizde aşılama yapıldığı gün. Caizdir fetvası aldık.

Merhaba kızlar nasılsınız? Bu gün 6. Günüm ama sanki hastalanacakmısım gibi ağrı var karnımda aranızda hiç bunu yasayan var mı? Kull andığım progestan 100 mg ilaç sanırım cok uyku yapıyor sizde de oluyor mu ayrıca bu ilacı sabah 1 akşam 2 adet alıyorum bu aç mı tok mu yani farketmiyor sanırım benim gibi bekleyen var mı belirtileriniz var mı?

Bugün gittim doktora yeteri kadar büyümemiş dedi perşembe yine gidecem bakalım sen naptın
Canim ben salı günü vurmaya başlamıştım üç gün sonra gittim büyümemis.üç gün daha vurdum dün gittim yine büyümedi iki gün de 75 vur dedi bakalım yarın gidicem inşallah buyumusturrr sen kaç Doz vurmustun

Canim ben daha büyütme asamasindaym daha aşılamam olmadı ama bende kullandım progestani tok iç bence ilacı içer İçmez yarım saat baş dönmesi yapmsti bende inşallah bebisin seninledir

Canim ben daha büyütme asamasindaym daha aşılamam olmadı ama bende kullandım progestani tok iç bence ilacı içer İçmez yarım saat baş dönmesi yapmsti bende inşallah bebisin seninledir
İnsallah cok tesekkür ederim aceba kan tahlili yapsam belli olur mu cok mu erken

Yok canm çok erken 11.günü yap ben öyle yapmıştım sabret bi kaç gün daha şimdi çatlatma iğnenin etkisi gecmemistir ve gebelik varsa cikmayabilir

Yok canm çok erken 11.günü yap ben öyle yapmıştım sabret bi kaç gün daha şimdi çatlatma iğnenin etkisi gecmemistir ve gebelik varsa cikmayabilir
Teşekkürler beklemesi çok zormuş gerçekten inşallah sonu güzel olur

İlaçtan mı pisikolojik mi bilmiyorum ama insan her an o güzel habere hazır her belirtiyi ona bağlıyorum heerkeste farklı sanırım ama bende beld göğüste hiç bir ağrı yapmadı sürekli acıkıyorum sanırım oda kullandığım hormon ilaçlarından

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza mayıs ayında ilk aşılama mı oldum negatif sonuçlandı hemen zaman kaybetmeden ikinci tedaviye başladık. Geçen perşembe ikinci aşılamam oldu. Bugün 6. günü. Hafif bel ağrısı var ayrıca göğüslere hassasiyet var o da muhtemelen crinone dan kaynaklı çünkü ilk aşılamada da aynı şeyleri hissetmiştim.Sağ kasığımda da hafif ağrı var iki gündür bakalım sonuç ne olacak. İnşallah bu bekleyişimiz güzel sonuçlanır.hepimiz güzel sonuçlar alırız

İnşallah ne kadar zaman geçmesi gerekiyor 2 tedavi için yani dr sorucam bunu ama sizden merak ettim ve kaç yumurtanız olustu kaç mm hatırlıyor musunuz benimde 7.günüm hiç bir belirti yok sadece çok acıkıyorum kasıklarımda ki ağrı tıpkı kullandığım iğnelerden yumurtalarımın büyümesi gibi bu sadece 2 gün sürdü umarım güzel haberler alırız

Eğer kist falan yoksa hemen ikinci tedaviye adetin 3. Günü başanıyor.İlk aşılamada iki yumurtam oluştu ancak adet olunca kist oluştuğunu öğrendim kist aspirasyonuyla kist alındı hemen akşamına adetin beşinci günü gonal f 50 mg ile tekrar başladım.ikinci aşılamamda 4 yumurta oluştu genelde 20 ile 18 ml arası.ilk aşılamada ben de çok sık acıkıyordum. Aşılamanın 7.ve 8. gününde şiddetli bel ağrısı oldu sonra zaten 12.gün adet oldum.

Çok tesekkürler bende pek bir belirti yok hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla inşallah

Bende geçen hafta çarşamba ilk aşılama mı oldum. Karnım ve goguslerim çok sisti buyudu resmen. Ara ara kasigimda batmalar oluyor. Birde çok üşüyor ayakların.

Merhaba hanimlar bende 10.06 da asilamami oldum cok heycanliyim simdilik hic bir belirdim yok tabi ama tek sıkıntim yumurtamin buyudugu donemlerde olusan bi agrim vardi belimin solunda sanirim bobregimin denk geldigi kisim acaba bu kist belirtisimi.

Yani bilemiyorum boyle bi agrisi olan varmi hala devam ediyor agrim yoksa yumurtam catlayamadimi hala oooof

Çatlama olöasaydı aşılama yapmazdı sanmıyorum içini rahat tut inşallah güzel haberler alıcaz

Çatlama olöasaydı aşılama yapmazdı sanmıyorum içini rahat tut inşallah güzel haberler alıcaz
Insallah 3 yildir evliyiz nerdeyse 1 senedir dusunuyoruz hala olmadi allahim bi vakti var herhalde hepimizin yuzunu guldursun rabbim.

En sinir bozucu olanda hic bir sorunumuz yokken olmamasi neden neden neden oof allahim buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…