Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Evet canım. Puregon ve ovitrelle için 230tl odedik. Aşılama dan sonra crionene 25tl ve folicus yazdı folik asit devlet karsilamiyor 22tl.. maddi manevi bedeni zor imtihan vesselam

Kızlar selam
Aşılamayı hangi hastanelerde ne kadara yaptırdınız yazabilir misiniz
Selam canım ben otta jinemed hastanesi kalamış 1200 tl ama sanırım şu anda 1400 olacak diye duymuştum tabi ilaçlar haric ben birde anestezi aldım ona da 250 tl verdik

Merhaba kızlar bende aşılamamı yaptırdım ve kanamam cok az olsada durmadı bende sadeceaşılama yapılmadı ufak bır operasyon daha yapıldı ve dikişim var pek bir umudum yok agrım azaldı ama daha oturamıyorum sadece uzanıyorum ama müthiş bir gaz var sadece ilk günden beri Allaha yalvarıyorum bir mucize inşallah Allah çok büyük nerşeyin hayırlısı inşallah

Rabbim yardımcın olsun ins hepimiz bebek sahibi oluruz

Selam canım ben otta jinemed hastanesi kalamış 1200 tl ama sanırım şu anda 1400 olacak diye duymuştum tabi ilaçlar haric ben birde anestezi aldım ona da 250 tl verdik
Belki ilerde biz de yaptıracagız
Devlete cok güvenmiyorum malesef
Sanırım benn de özelde yaptırırm yine cok pahalı değilmiş
Tsk ler

Değil tabi inşallah Allah yardımcımız olur
Son bir soru daha sorsam :)
Dr a gidip direkt biz aşılama istiyoruz deyip yapılabiliyor mu
Yoksa dr sizi testlerden geçiriyor mu
Geçiriyorsa bunlar hangi testler
Ben daha evvel tüm testlerimi yaptırdım problem cıkmadı
Eşimde hareket azlıgı var sadece bu bakımdan olmuyor
Bu testleri yeniden yaptırır mi bize

Bir de herhangi bir özel kadın d dr u yaptırır mı işlemi yoksa illa tüp bebek merkezine mi gidilmeli ?

İnfertilite bölümüne gitmelisin. Zaten onlar yaptırdığını kan hormon hsg sonuçlarına ve eşinin sonuçlarına bakıp yönlendirirler. eşinden tekrar isteyecekler tahlil.

Canım hiç sorun değil istediğin kadar sorabilirsin seni çok iyi anlıyorum 1/2 hafta once bende sürekli soruyordum:)) öncelikle ben yaşım gereği hızlandırmak istedim ve bana önerilen bir dr buldum oda tüp bebek hastanesi jinemed. Sadece tesadüftü dr cok arastırdım sonra ben ilk hastalandığımda merakımdan tahlil yaptırdım farklı bir yerde onlar sınırda cıkınca direk dr gittik derdimi anlattım benden farklı eşimden farklı tahliller istedi zaten erkeklere mutlaka sperm tahlili yapılıyor tahliller iyi cıktı daha sonrasında hastalanmamı bekledik ve 3. Günü iğnelere başladım 5 adet kullandım karından vurulan daha sonra muayene etti yumurtalar büyüyordu 3 adet daha verdi yine gittik ve 1 adet iğne bırde ertesi güne. Catlatma verdi sonrasında 36 saat icinde aşılama yapıldı:)))) kısaca anlattım tabi yaşadığın pisikolojik durum herkeste farklı bende cok bır etki yapmadı eşim cok destek oldu:)))en önemlisi o zaten ama beklentiler umut hayal çok oluyor doğal olarak şu anda bekliyorum ama bana farklı bir operasyonda yapıldı o yüzden dikişlerim var ve içimde nedende hiç umut kalmadı sanki olmayacak gibi gazım çok var beni en çok o rahatsız etti ve 3 gün duş almamak bu gün aldım da rahatladım. Herkesin hakında hayırlısı bu gün 4. Günüm ara ara karnımda batmalar var ama ilaçlardandır diye düşünüyorum her karnıma dokunduğumda inşallah içimdesindir lütfen benimle kal diye dua ediyorum İNŞALLAH ALLAH SESİMİZİ DUYAR sadece dua ediyorum her şey ALLAHTAN isterse herşey olur yaradan sığınıyorum umarım sana yardımcı olabilmişimdir sevgiler

Oldun
oldun tabiki tesekkur ederim cnm
İnş kısa sürede bebişe kavusursunuz:)

Amin arkadaşlar genelde açtığım topiklerde hamis olan çok oldu özellikle bi ay 3 4 hamis.inşallah bu ay da bizim olurrr sağlıklı sıhhatli bebislerimizi bekleriz

Amin arkadaşlar genelde açtığım topiklerde hamis olan çok oldu özellikle bi ay 3 4 hamis.inşallah bu ay da bizim olurrr sağlıklı sıhhatli bebislerimizi bekleriz
Bende varım şu an gonal f 75 ml kullanıyorum salı kontrole gidecem 2. Aşılamam ilki klomenle oldu tutmadı maalesef sebepsiz infertilite benimki

Bende varım şu an gonal f 75 ml kullanıyorum salı kontrole gidecem 2. Aşılamam ilki klomenle oldu tutmadı maalesef sebepsiz infertilite benimki
Hoşgeldin canm bendae Klomenle bi aşılama oldum tutmadı bende yarın gidicem ama ben 37,5vurdum igneyi inşallah buyumusturrr

Kizlar bi sorm olacak . haziran asilamasi ramazana denk geliyor ya, ya bu eslrn sperm ornegi verme olayi nasl olcak. Gundz oruc oluyrlr ya. Aksmda labratvr kpali ve zatn olmz. Ne diosnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…