Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

saol minikk hadi insallh rabbim sana da yasatsiin bu sevinci.o testten dün bende yapmıştım ama guvenemedim .kan verdim ancak emin oldum
İnşallah canm yinede baya nette yani bakalm bi kan vereyim de inşallah Rabbim isteyen tüm herkese versin saglikla sıhhatli insallahhh hep dua ediyorm

Biz asilama da yaptik canim tutmadi burda doktorlar asilama ile yormayin kendinizi tüp bebege gecin dediler yani bizim de aklimiz karisti iyice canim ama 1 ml de 15 milyon olmaliymis en az bizde 1 mlde 8milyon toplamda da en az 39milyon olmaliymis bizde toplam 25 milyon yani tüp bebege raziyim ama tutar insallah ya seni görunce umut oldu gercekten bize dünden beri moralimiz cok bozuktu

Sen yolunda bulunda olur canım merak etme

24 haziran da yaptırdığı aşılama için bugün kan tahlili verdim sonuç sıfır çıktı...

24 haziran da yaptırdığı aşılama için bugün kan tahlili verdim sonuç sıfır çıktı...
Canm benm hayırlısı olsun asilaman çatlatma iğnesinden nezaman sonra olmuştu bidahaline 24 saat sonra yaptr asilamani benm bu sefer böyle tuttu canm bol bol dua et

Allah bağışlasın canm bende sonuc bekliyorum kaç yumurta vardı sorun neydi neler kullandin çatlatma iğnesinden sonra aşılama ne zamn yapıldı ay çok soru sordum ☺
senin sonuç noldu cnm iki yumurta vardı klomen çatlatma iğnesi iki gün sonra aşılama oldu doktor en başarılı seninki geçti demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…