Haziran ayında Aşılama Olacaklar Hadii beraber bekleyelimmm

Kizlar adet agrisi gibi agriniz var miydi? Ya da belirtilerinizden bahsedermisiniz ? Ayrica hayirli olsun bebisleriniz
Teşekkürler canm darısı sana olsun İnşallah.ben öğrenmeden üç dort gün önceye kadar vücudum yanıyo yani ateş basıyodu ve regl ağrısı cekiyodum üç dort gun ama ara ara gelip gelip gidiyodu smdi daha azaldı ama yine var

Canim cevabin icin tesekkur ederim. Ben de sabirsizlikla bekliyorum sonucumu.

Kızlar bizim ml de 14 milyon totelde 77 milyon sperm var asilama tutar mı açaba 3 yas 9 aylık kendiliginden olan bir oglum. Var ikinci iki senedir olmuyor

Kan verebilirsin canm neyi bekliyosunnnn
Canim ben yanlis foruma girmisim :) ben asilama yaptirmadm yani o devreye daha gelemedik doktorum yavas yavas dedi 25inde catlatma ignemi vuruldum bakalim hic umidim yok kan da vermek istemiyorm hic

Canim ben yanlis foruma girmisim :) ben asilama yaptirmadm yani o devreye daha gelemedik doktorum yavas yavas dedi 25inde catlatma ignemi vuruldum bakalim hic umidim yok kan da vermek istemiyorm hic
14 gün olduysa kan ver iyi kötü sonucu öğren canm insallah bebisin seninledir

14 gün olduysa kan ver iyi kötü sonucu öğren canm insallah bebisin seninledir
İnsallah da ben pek umitli degilim ya gecen ay cok belirti yasadim sonu kotu oldu hasta olunca herseyn hayirlisi ben bu arada 3dusuk yaptm en son gecen sene haziranin 17sinde yaptm dusugumu 1sene oldu

İnsallah da ben pek umitli degilim ya gecen ay cok belirti yasadim sonu kotu oldu hasta olunca herseyn hayirlisi ben bu arada 3dusuk yaptm en son gecen sene haziranin 17sinde yaptm dusugumu 1sene oldu
İnşallah bu sefer saglikla tutunmustur bebeğin saglikla da kucagina almak nasip olur

Benim de aşılamada yarın 12. Gün kan testi yaptırıcam ama bir yandan da korkuyorum sonuç negatif çıkarsa diye. Aşılamadan itibaren göğüs şişkinliği ve ağrım oldu. Bir de akıntı çok var yalnız ben bu belirtileri kullandığım ilaçlara bağlıyorum aşılama sonrası da crinone jel vermişti doktorum sanırım akıntımın sebebi o bilemiyorum çok endişeliyim

Canım hayırlısı olsun. İnşallah tutmuştur bu ay maşallah çok tutsm var ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…