- 29 Şubat 2024
- 90
- 18
- 8
- 27
- Konu Sahibi eflatungri
-
Aşılama sonrasi size bir ilac verdi mi doktor. Ben dayanamayıp temmuz 9 unda kan testi veririm diyorumKimse yok muuuu?
Ben de dün yaptırmaya karar verdim. Nasip olursa temmuz ayında yapacağız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederimHanımlar merhaba 26 haziranda yani dün aşılama yaptırdım benim gibi aşılama yaptıran arkadaşlar varsa gelin toplanıp bu sürecte neler yaptığımızı konuşalım hemde tavsiyelerde bulunalım.
Anladığım kadarıyla her doktor ayni şeyi uygulamıyor. Neden sıkışık olcaz ki diye bir yakınıma sorduğumda idrar kesesi baski yapıp sistiginde iceri enjekte edilenin içeride kalmasını sağlıyor ve döllenme icin daha iyi dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim adet gecikmesi olmayacak ilaçlardan duphaston zaten geciktirici aynı zamanda iş sadece kan değerine kalıyor. Hakkımızda hayırlısı insallah guzel haberler gelir su 2 gunde yumurta akı kıvamında akıntı geldi sizde oldu mu bir de karnımda hep sancı var bugün bacaklarım bile agridi sizde var mi? Bir de doktorum sonrasında dus al veya eşinle birlikte olun vs hic birsey söylemedi size bilgi verdiler mi sonrasi için agir kaldırma is yapma dedi gitti... suan sadece ordaki ebe denize girme dedi. Kimisi internette 3 gun duş alma yazıyor, kimi eşinle birlikte ol şansın artsın diyor ve bisey daha asilama gunu ultrasonla bakilmadi hic 2 gun önce bakildi normal mi?Merhaba bende iki yıllık evliyim hafif pcos var bende ama diger tüm değerlerim normal eşimin da sorun olabilecek değerleri yok doktorum gebelik için hicbir sorun yok dedi ve rahim filmi cekildim 30 nisanda daha sonra doktorum regl olunca gitmemi söyledi kontrole gittim rahim kanalların cok acık zaman kaybetmeden aşılama deniyelim bu dört ay cok avantajli dedi bende yapalım o zaman dedim beş gün famera ardindan beş gün de gonal f 450 den 75m vurdum kontrole gittigimde yumurtalik olusmus ama en büyügü 12 mm idi doktorum iki gün daha kullanmamı söyledi gittigimde yumurtam istenilen boyuta gelmemisti doktorum iki gün de 87.5 yapalım vurulalım doz az gelmiş olabilir dedi gittigimde benimde 19 m olmustu yumurtam dedi cok güzel 26 haziranda aşılamam gerceklesti bende herkesten idrara sıkışmam gerektiğini duydun ama doktoruna dediğimde garipsedi böyle bir sey sart degil dedi aşılama sonrasında herhangi bir ilaç verilmedi bana 14 gün sonra kan tahlili vermem gerektiği adetim gecikirsede kontrole gitmem gerektigini söyledi.
Benim de iki gün yumurta akı gibi bir akıntı oldu. Bana doktorum iki gün üst üste iliski önerdi üc gün dus alma dedi. Benimde kasıklarimda ağrı cok oluyor özellikle sağda zaten büyüyen yumurtam da sağ taraftaydı.Anladığım kadarıyla her doktor ayni şeyi uygulamıyor. Neden sıkışık olcaz ki diye bir yakınıma sorduğumda idrar kesesi baski yapıp sistiginde iceri enjekte edilenin içeride kalmasını sağlıyor ve döllenme icin daha iyi dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim adet gecikmesi olmayacak ilaçlardan duphaston zaten geciktirici aynı zamanda iş sadece kan değerine kalıyor. Hakkımızda hayırlısı insallah guzel haberler gelir su 2 gunde yumurta akı kıvamında akıntı geldi sizde oldu mu bir de karnımda hep sancı var bugün bacaklarım bile agridi sizde var mi? Bir de doktorum sonrasında dus al veya eşinle birlikte olun vs hic birsey söylemedi size bilgi verdiler mi sonrasi için agir kaldırma is yapma dedi gitti... suan sadece ordaki ebe denize girme dedi. Kimisi internette 3 gun duş alma yazıyor, kimi eşinle birlikte ol şansın artsın diyor ve bisey daha asilama gunu ultrasonla bakilmadi hic 2 gun önce bakildi normal mi?
Sormak istediğin birsey varsa bilgi vereyim.Ben de dün yaptırmaya karar verdim. Nasip olursa temmuz ayında yapacağız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim
Aslında o kadar çok şey sormak istiyorum ki . Süreç hakkında , ilaçlar . Benim yapmam gerekenler … zahmet olucak sizeSormak istediğin birsey varsa bilgi vereyim.
Benimde solda ve soldaki yumurtam ay sevindim demek ki böyle ağrılar akintilar normal cok korkmuştum dün aksam sancılar içinde yatinca dedim ki yok ya benim bünye hamileliği kabul etmiyor... Süreçleri paylaşalım olur mu insallah sonuçlar pozitif gelir.Benim de iki gün yumurta akı gibi bir akıntı oldu. Bana doktorum iki gün üst üste iliski önerdi üc gün dus alma dedi. Benimde kasıklarimda ağrı cok oluyor özellikle sağda zaten büyüyen yumurtam da sağ taraftaydı.
İnsallah hayırlısıylaBenimde solda ve soldaki yumurtam ay sevindim demek ki böyle ağrılar akintilar normal cok korkmuştum dün aksam sancılar içinde yatinca dedim ki yok ya benim bünye hamileliği kabul etmiyor... Süreçleri paylaşalım olur mu insallah sonuçlar pozitif gelir.
Şimdi canım aşılamadan önce ilk kan veriyorsun doktorun da eşinin sperm değerlerine bakıyor daha sonra da ultrason bakıyor eğer tüm şartlar normalse beş günlük klomen yada famera ve sonrasında gonal f kullanıyorsun dozu değişebiliyor gonal f bi iğne şeker iğnesine benziyor gôbeğin dört parmak sağından yada solundan vuruyorsun doktor dozu ve vurulman günü durumuna göre belirliyor ben ilk önce üc gün kulland8m kontrole gittim yumurtalar olusmustu ama büyümemişti daha sonra iki gün daha kullandım ve yine kontrole gittim yumurtam büyümüstü ama yeterli değildi iki gün daha kullandım ve guttim yumurtam büyümüstü yani toplamda 7 gün kullandım en son gittiğim gün doktorum eve gider gitmez çatlatma iğnesi olan ovitrelle yi vurulmamı ertesi gün sabah eşimle hastaneye gitmemi söyledi. İğnemi vuruldum o da göbekten sjnra ertesi gün gittik eşim sperm örneği verdi malzememizi aldık biz ilk aşılamamız olduğu icin sadece eşli nufus kayıt örneği verdik başka bi belge istenmedi fotoğraf vs neyse eşimin testi iki saate cıktı sonra doktorum beni çatlatma yapılacak odaya aldı catala çıktım be beş dakika içinde eşimden alınan sperm bana enjekte edildi sadece enjekte edilirken anlık bi ağrı oldu o kadarAslında o kadar çok şey sormak istiyorum ki . Süreç hakkında , ilaçlar . Benim yapmam gerekenler … zahmet olucak size
Hepimiz güzel haberler alalım insallahbende temmuzda başlayacağım adeti bekliyorum
Yaa çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin . Her ayrıntısı ile yazmışsınız . Dilerim Rabbim bu kanal aracılıgı ile birbirimize anne oldugumuz haberini verelim .Sana tavsiyem aşılama olacaksan ovitrelli bul önce cünkü piyasada yok biraz kara borsa olmus ben aşılamadan sknra bol su içiyorum fazla hareket etmiyorum şuan ayakta çok durmuyorum üc gün duş alma sonrada ılık duş al duştada fazla kalma
Yaaa, birlikte basliyoruz desenize .bende temmuzda başlayacağım adeti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?