Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayında Çatlatma İğnesi Olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bryldz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
13
2
6
29
Arkadaşlar merhaba, 22 mayıs adet oldum ve 27 mayısta klomen kullandim 4 gun boyunca. 31 mayısta doktora gittim kontrole 16mm yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yazdi. Başta ovitrelle yazdi ama hicbir eczanede bulamayinca 2 tane gonapeptyl igneyi yazdi onu aldım. 2 haziranda onları vurdum. Ovulasyon testinde 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdik. 4 veya 5 Haziranda kontrole gel dedi. Bugün gideceğim. Acaba bügün neye bakacak doktor. Bu durumu yaşayan oldu mu?

Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakabilir tahminimce diğerleri için erken çünkü

Maalesef yumurta çatlamamış dedi. Böyle olup sonradan çatlayabiliyor mu? Bu durumu yaşayan var mi?

Bende bu ay 12 haziran ovitrelle iğnesi yaptım 18mm di yumurtam 2 taneydi, 1 hafta sobra kan verdim ve ovulasyon olduğunu söyledi doktor şimdi 27 haz bekliyorum yine kan analizi yapacağım bu sefer hamilelik olmuşmu bakalım. 4 yıldır evliyim bu arada daha önce 3 keç ovitrelle iynesi oldm bu yıl ovarian drilling ameliyatı oldum doktorumu değiştim, ilk kez ovulasyon gördüm inşAllah olmuştur bakıcqz artık

Kızlar merhaba ben de 12 Haziran da çatlatma iğnesi oldum. 11. Günü bugün kaset test yaptım silik çıktı. İğne etkisi olabilir mi bilgisi olan varmı. İğne etkisi olsada HCG çok düşük olmalı 5 10 arası kaset testte çıkmaz diye düşünmüştüm. Kaset testler daha yüksek HCG algıladığı için. Sizce gebelikten olabilir mi yoksa iğne mıdır. Kasık ağrım ve akıntım hiç geçmedi iğneden beri

Aynı gün yapmışız çatlatma iğnesini. Siz de durumlar nasıl belirti var mı

Test yaptınız mı bugün ?
Evet yaptım bugün ilk idrarla yaptım. Fotoğrafını atıyorum üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım. Bugün yaptığım daha belirgin gibi.Ama şöyle bir şey oldu bir tane de erken gebelik yaptım bugün onda varmı yok mu belli değil neden böyle oldu anlamadım.

Eklentiler

• 1000055397.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Ay evet var gibi

Geçen ay kimyasal yaşadım. Çok kan verdim. Bu ay beklemek istiyorum ama meraktan da dayanamıyorum. Cuma doktor randevum var inşallah o güne kadar yeterince yukselir
İnşallah az kalmış sabret ama yine takip et testle

İnşallah az kalmış sabret ama yine takip et testle
Kaset testlerin böyle gözle görülür bir pozitif çıkarmasına rağmen erken gebelik neden negatif onu anlamadım sadece. Daha belirgin çıkar diye yapmıştım hâlbuki.

Kaset testlerin böyle gözle görülür bir pozitif çıkarmasına rağmen erken gebelik neden negatif onu anlamadım sadece. Daha belirgin çıkar diye yapmıştım hâlbuki.
Markasına göre değişebilir. Beta algılama seviyeleri.

Ovitrelle iğneyi nerede buldunuz acaba? Ben Istanbulda bir kac eczaneyi aradim ama piyasada yok diyorlar.

Aynı gün yapmışız çatlatma iğnesini. Siz de durumlar nasıl belirti var mı
Evet bende bel ağrısı halsizlik uyku hali bide biraz duygusallık var, siz bence hamilesiniz ama çünkü şimdiye kadar ovitrelle iğnesinin etkisi geçmiştir yinede bir kan verin kesin sonuç verir ben kan testi için 26 sı gideceğim kesin sonuç istediğim için inşAllah ikimizde hamile kalırız ama

Ovitrelle iğneyi nerede buldunuz acaba? Ben Istanbulda bir kac eczaneyi aradim ama piyasada yok diyorlar.
Ben tr da yaşamıyorum canım ama bence internetten ararsan bulursun trendyol veya başka ilacın adını google ya yaz ordan fiyat ve.s. Bilgiler çıkacak ordan sipariş verebilirsin bence kolaylıkla canım.

Amiin inşallah Benim de 27 sinde cuma günü doktor randevum var. Kan vermek için o günü bekliyorum. Her sabah kaset test yapıp koyulasiyor mu takip edeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…