Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayında Çatlatma İğnesi Olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, 22 mayıs adet oldum ve 27 mayısta klomen kullandim 4 gun boyunca. 31 mayısta doktora gittim kontrole 16mm yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yazdi. Başta ovitrelle yazdi ama hicbir eczanede bulamayinca 2 tane gonapeptyl igneyi yazdi onu aldım. 2 haziranda onları vurdum. Ovulasyon testinde 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdik. 4 veya 5 Haziranda kontrole gel dedi. Bugün gideceğim. Acaba bügün neye bakacak doktor. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ayın 4ünde bende yaptım Ovitrelle 16sında kan verdim 0.971 umudu kesmiştik 23ünde kan verdim 251 Allah’a şükür 🙏🥹

Aynı gün yapmışız çatlatma iğnesini. Siz de durumlar nasıl belirti var mı
Kızlar bende pcosum geçen yıl nisan ayında sadece duphaston kullanarak hamile kaldım sonra malesef düşük yaşadım ve öğrendimki kan pıhtılaşmam var 1 yıldan fazla oluyor çocuk olmuyor sperm testine bakıldı olduğundan iyi çıktı yumurtalarım iyi 30 mayısta regl oldum 3 tane testte pozitif çıkmasına rağmen sonra 11 haziran 2 adet iğne oldum 2 yumurtam vardı sağ overde 16 ve 19 mm doktor çok iyi yumurtalar dedi ve duphaston d vitamini glifor kullanıyorum geçen ay tam 29. günümde regl oldum iğne ile bu ay 30. güne girdim ama hiç regl belirtisi uok sadece göğüslerde hassasiyet var merak ettiğim konu acaba duphaston yüzündenmi regl olmuyorum yoksa hamilemiyim test yapmayada cesaretim yok yardımcı olurmsnz lütfen

Kızlar bende pcosum geçen yıl nisan ayında sadece duphaston kullanarak hamile kaldım sonra malesef düşük yaşadım ve öğrendimki kan pıhtılaşmam var 1 yıldan fazla oluyor çocuk olmuyor sperm testine bakıldı olduğundan iyi çıktı yumurtalarım iyi 30 mayısta regl oldum 3 tane testte pozitif çıkmasına rağmen sonra 11 haziran 2 adet iğne oldum 2 yumurtam vardı sağ overde 16 ve 19 mm doktor çok iyi yumurtalar dedi ve duphaston d vitamini glifor kullanıyorum geçen ay tam 29. günümde regl oldum iğne ile bu ay 30. güne girdim ama hiç regl belirtisi uok sadece göğüslerde hassasiyet var merak ettiğim konu acaba duphaston yüzündenmi regl olmuyorum yoksa hamilemiyim test yapmayada cesaretim yok yardımcı olurmsnz lütfen
Canım bildiğim kadarıyla duphaston aynı zamanda adet duzenleyici. Yani geciktirmiyo aksine bıraktıktan sonra birkaç gün içinde genelde adet olunuyor. Yine de test yapmadan ogrenemezsin gerçeği

Ne zaman ne belirtiler yaşadınız acaba söyleyebilir misiniz ?
Adetim bir gün gecikti iştahımda artış vardı göğüslerimde fazlaca hassasiyet ara ara bulantı koku hassasiyeti ve bacaklarım ağrıyordu . Ama belirtilerden ötürü yapmadım testi evde son bir testim kalmıştı adette bir gün gecikmişken onu da yapayım bitsin de aklımda kalmasın dedim. Çünkü belirti arayınca çok yoruluyor insan bir yıl yaşadım bunu biliyorum.

Back
X