- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
evet canım batı bekliyorumm bendeEv testini gecmeden yapma canim negatif cikiyo uzulursun ben ev testi icinde 5gun gecmesini bekledim
bende o şartlanma yok Allahtan benden cok aılem ve esımın aılesı ıstıyor, hatta bu konuyu hıc konuşmuyoruz ama esımde ıstıyo sankı kı çocukları cok seven ve çocuğuna bakacak bır baba , bende baktım yasta geldı 30 olduk olacaksa olsun modundayım ama oyle trıbınde degılım..:) bebek isteyip şartlanıncaa çarşafı bırak yorgan atınca olmuyorşaka bir yana canım şartlanmadan beklemeliyiz yaliba
aynen hissediyorum birden giriyor ağrı ama çok rahatsız bir durum adet sıkıntısından beterim şuanbu tür ağrılar normal canım hatta bazen bıçak keser gibi birden bir sızı bile hissedebilirsin
Hayirli olsun cnm çok sevindim Rabbim sagsalim dogurmayi nasip etsin uzun omur versin sizeArkadaslar merhaba
adetime 5 gun kala bugun once idrar testinde sonra kan testinde hamile oldugumu öğrendim Rabbim her isteyene nasip etsin
Hayirli olsun cnm çok sevindim Rabbim sagsalim dogurmayi nasip etsin uzun omur versin size
beklenen adet tarihiKızlar bat ne demek buradan öğreniyorum herseyi bana birazcık yardımcı olurmusunuz ;(
canım saglıklı kucagınada almayı nasıp etsın rabbım bızede dua et canım bende ıns hazıranda kalmıs olruummerhaba kızlar bende hazıran ayında hamıle kaldım :) Allah kucagıma almayı nasıp eder ınşallah :)darısı sizşerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?