Kızlar kimse yok mu ?Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Kızlar kimse yok mu ?
Merhaba canım hem estrofem hem klomen mi kullanacaksin benim de sat 29 Mayıs aynı gidiyoruz. Gebe kalmış mıydın hiç?Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Sizde güzel sonuçlar alın zaten reglinize az kalmış. Erken mi farketmiştiniz kimyasalınızıUmarım güzel sonuçlar alırsınız.Bende ekimde ilaçlar yardımıyla gebe kaldım ama kimyasal oldu şimdi regl bekliyorum gelince yine gidicem tedavi için. Bat 1 haziran bakalım
Hayır hiç gebe kalmadım 21 aydır korunmuyoruz . Doktorum coraspin 100 estrofem her gün dedi . Haziran 3 klomen başlayacağım sabah akşam . Siz hiç kullanmış mıydınızMerhaba canım hem estrofem hem klomen mi kullanacaksin benim de sat 29 Mayıs aynı gidiyoruz. Gebe kalmış mıydın hiç?
Amin inşallah hayırlısı. Hayır tam tersi 800lere kadar çıktı betam sonra düştü kanamayla beraberSizde güzel sonuçlar alın zaten reglinize az kalmış. Erken mi farketmiştiniz kimyasalınızı
Bazen doktorların neden regl 10 gün geçince bakın dediğini anlıyorum. Ama insan ister istemez merak ediyor var mı diye. Siz neler kullanmıştınız öncedenAmin inşallah hayırlısı. Hayır tam tersi 800lere kadar çıktı betam sonra düştü kanamayla beraber
Geçen ay ne kadar büyümüşlerdi. Ben ilk defa kullanacağım amh=10.5 çıktı yüksek olması da Pcos göstergesi ama bu yumurtaların var demek ne kadar büyüyeceklerine bakacağız dediBen de Letu kullanıyorum geçen ay kullandım işe yaramadı. Bu ay tekrar 5.gün başlayacağım 5 gün 2 tane kullanacağım sonra da çatlatma iğnesi kullanacağım. Rahim filmim yoktu bu ay onu da çektireceğim
Bazen doktorların neden regl 10 gün geçince bakın dediğini anlıyorum. Ama insan ister istemez merak ediyor var mı diye. Siz neler kullanmıştınız önceden
Bende letu+ovitrelle kullanmıştım 2 kez. İlk kullanmda gebelik olmuştu ama 2.de olmadı. Dr um dinlendirelim biraz vücudunu dedi. Onun üzerinden işte 6/7 ay olacak. Şimdi yine gidicem bakalım.Ben de Letu kullanıyorum geçen ay kullandım işe yaramadı. Bu ay tekrar 5.gün başlayacağım 5 gün 2 tane kullanacağım sonra da çatlatma iğnesi kullanacağım. Rahim filmim yoktu bu ay onu da çektireceğim
Yani ben çokta erken öğrenmemiştim aslında. İğne olunca test günümden 1 gün önce 2.4 dü test günümde 14.5 le öğrenmiştim. Yani olması gerekn günde.Bazen doktorların neden regl 10 gün geçince bakın dediğini anlıyorum. Ama insan ister istemez merak ediyor var mı diye. Siz neler kullanmıştınız önceden
HaklısınızYani ben çokta erken öğrenmemiştim aslında. İğne olunca test günümden 1 gün önce 2.4 dü test günümde 14.5 le öğrenmiştim. Yani olması gerekn günde.
Amin hayırlısı inşallahHaklısınızKuzenim ikinci denemesinde hamile kaldı . İnşallah bizde güzel haberler alırız. Bende ultrasonda arkuat uterus şekli gözüktü. Hsg önerdi ama şuan çektiremem kurban var. Dedim olmazsa ağustos gibi çektirmeyi düşünüyorum
Tatlım merhaba. Ben de 27 Mayıs salı günü akşam klomeni bitirdim. 29 Mayıs Perşembe kontorole gittim bir 11 mm bir 16 mm yumurta büyümek vardı. Bekleyelim pazartesi gel dedi . Bugün 2 Haziran gittim biri 24 mm biri 16 biri 11 bir 10 büyümelerin olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi ganopeptil 2 tane. Saat 11.15 de iğneleri vurdurdum. 24 saat geçsin ilişki dedi. Yarın öğleden sonra falan diye düşünüyorum. Hadi bismillah bakalım. Sana da en kısa zamanda hayırlısını diliyorum inşallah yüzümüz gülerKızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
Sabah akşam mı yoksa yoksa günde bir defa mı kullandınız. Yanında başka ilaç verdi miTatlım merhaba. Ben de 27 Mayıs salı günü akşam klomeni bitirdim. 29 Mayıs Perşembe kontorole gittim bir 11 mm bir 16 mm yumurta büyümek vardı. Bekleyelim pazartesi gel dedi . Bugün 2 Haziran gittim biri 24 mm biri 16 biri 11 bir 10 büyümelerin olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi ganopeptil 2 tane. Saat 11.15 de iğneleri vurdurdum. 24 saat geçsin ilişki dedi. Yarın öğleden sonra falan diye düşünüyorum. Hadi bismillah bakalım. Sana da en kısa zamanda hayırlısını diliyorum inşallah yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?