Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba ben geçen ay ilk defa Femara kullandım ama dün regl oldum. Bugün doktorla görüşmeden sonra muhtemelen tekrar Femara kullanacağım bu ay için de. Ama diğer adetlerime göre adetim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. Femaradan ötürü olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Bi de normalde migrenim 2 günde 1 tutardı Femara kullandığımdan beri hiç tutmadı çok şaşkınım

Rahim kalınlaşmanız bu ay daha fazlaysa ağrılı olabiliyor. Bir de bu ilaçların içinde hormon olduğu için önce östrojen artıyor Buda kadın vücudu na iyi geldiği için migreniniz artmamış olabilir

Evet çok ağrılı geçti korktum hatta başka bişey mi var diye geçen ay yumurta kontrolüne gittiğimde çatlamış bile yumurtam ama yine de gebelik olmadı. İnşallah bu ay hepimizde işe yarar

Evet çok ağrılı geçti korktum hatta başka bişey mi var diye geçen ay yumurta kontrolüne gittiğimde çatlamış bile yumurtam ama yine de gebelik olmadı. İnşallah bu ay hepimizde işe yarar
Kaçım cı gün kontrole gitmiştiniz ? Ya da tahmini döngünüzün kaçıncı günü çatladı

Kaçım cı gün kontrole gitmiştiniz ? Ya da tahmini döngünüzün kaçıncı günü çatladı
Tam adetin 14.günü (28 Mayısta) kontrole gittiğimde doktor çatlamış bile demişti, bugün tekrar konuştum doktorla, yine femaraya başlayacağım ama bu sefer adetin 11.gününe kontrole gel dedi

Merhaba benim de 3 haziran son adet. 5 gün letu kullanacam (yarın son 2 tablet kalıyor). 14 haziranda yumurta takip randevum var. 4 haziranda doktor ile görüştüm 2 adet yumurtam +16mm idi. İlişki ve çatlatma iğnesi hakkında henüz bilgi vermedi hekimim. Hadi beraber bekleyelim süreci hayırlı haberler dileği ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…