Yumurtalarınız ne kadar büyüdü acaba kontrole gittiniz miKızlar bende geçen ay başladım klomene 18 haziran bat bekliyprum
Hayır doktor beni çağırmadı 20 gün sonra gel dediYumurtalarınız ne kadar büyüdü acaba kontrole gittiniz mi
Anladım ben 3 Haziran klomene başladım 10 Haziran ilişki 11 de muayeneye çağırdıHayır doktor beni çağırmadı 20 gün sonra gel dedi
Pcos varmıydı sizdeEvet Klomeni sabah akşam kullandım başka ilaç vermedi
Hayır yoktuPcos varmıydı sizde
Banada femara vardi adetin 3.gel başlayalım dedi 3.gün bayram oluyor bendede pcos yok kendim sabah olarak başlayayım ozamanHayır yoktu
3. Gün gel femaraya başlayalım cümlesini kurduysa başlayabilirsin diye düşünüyorumBanada femara vardi adetin 3.gel başlayalım dedi 3.gün bayram oluyor bendede pcos yok kendim sabah olarak başlayayım ozaman
Başladım valla dün hayırlısı artık3. Gün gel femaraya başlayalım cümlesini kurduysa başlayabilirsin diye düşünüyorum
Hadi hayırlısı diyelim inşallah güzel haberlerimizi de yazarız burayaBaşladım valla dün hayırlısı artık
Merhaba ben de klomen kullandım bat 17 haziran beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız. Yorumunuzu görünce size de dua etmek istedimKızlar bende geçen ay başladım klomene 18 haziran bat bekliyprum
Benimde dualarım sizinle inşallah benimde 17 si yanlış yazmışım orayaMerhaba ben de klomen kullandım bat 17 haziran beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız. Yorumunuzu görünce size de dua etmek istedim
Benimde dualarım sizinle inşallah benimde 17 si yanlış yazmışım oraya
Kızlar siz yumurtanızın çatladığını hissettiniz miMerhaba ben de klomen kullandım bat 17 haziran beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız. Yorumunuzu görünce size de dua etmek istedim
Rahim kalınlaşmanız bu ay daha fazlaysa ağrılı olabiliyor. Bir de bu ilaçların içinde hormon olduğu için önce östrojen artıyor Buda kadın vücudu na iyi geldiği için migreniniz artmamış olabilirKızlar merhaba ben geçen ay ilk defa Femara kullandım ama dün regl oldum. Bugün doktorla görüşmeden sonra muhtemelen tekrar Femara kullanacağım bu ay için de. Ama diğer adetlerime göre adetim çok ağrılı ve kanamalı geçiyor. Femaradan ötürü olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Bi de normalde migrenim 2 günde 1 tutardı Femara kullandığımdan beri hiç tutmadı çok şaşkınım
Evet çok ağrılı geçti korktum hatta başka bişey mi var diyeRahim kalınlaşmanız bu ay daha fazlaysa ağrılı olabiliyor. Bir de bu ilaçların içinde hormon olduğu için önce östrojen artıyor Buda kadın vücudu na iyi geldiği için migreniniz artmamış olabilir
Kaçım cı gün kontrole gitmiştiniz ? Ya da tahmini döngünüzün kaçıncı günü çatladıEvet çok ağrılı geçti korktum hatta başka bişey mi var diyegeçen ay yumurta kontrolüne gittiğimde çatlamış bile yumurtam ama yine de gebelik olmadı. İnşallah bu ay hepimizde işe yarar
Tam adetin 14.günü (28 Mayısta) kontrole gittiğimde doktor çatlamış bile demişti, bugün tekrar konuştum doktorla, yine femaraya başlayacağım ama bu sefer adetin 11.gününe kontrole gel dediKaçım cı gün kontrole gitmiştiniz ? Ya da tahmini döngünüzün kaçıncı günü çatladı
Kasıklarımda batmalar ağrılar vardıKızlar siz yumurtanızın çatladığını hissettiniz mi
Merhaba benim de 3 haziran son adet. 5 gün letu kullanacam (yarın son 2 tablet kalıyor). 14 haziranda yumurta takip randevum var. 4 haziranda doktor ile görüştüm 2 adet yumurtam +16mm idi. İlişki ve çatlatma iğnesi hakkında henüz bilgi vermedi hekimim. Hadi beraber bekleyelim süreciKızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Benim de kasıklatımda ağrılar vardı dün. erkenden çatlama olmuş mudur ki son adet 3 Haziran. 6 haziranda bitti adetim. Letu kullanıyorum ctesiden beri yarın son doğumKasıklarımda batmalar ağrılar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?