Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Saolasın canımm. Sağlıkla hepimiz inşallah. Arkadaşlar ovitrelle bulan bulamayana destek olsun bulan stok yapsın bence. Dün gece çıktım yola bir iğne için değdi mi bence değdi içim rahat en azından. Ben de bulursam izmirde 2 tane atacam buzdolabına.
Çok sevindim umarım şifa olur size bu kadar çaba gösterdiniz umarım karşılığını alirsiniz

Ovitrelle vurulanlar ertesi gün belirtileri neler acaba. Benim dün kasık ağrılarım batmalarım çoktu iğne oldum birşeyim kalmadı ağrılar batmalar psikolojik miydi?

Evet bencede benim dolabımda var bir tane insallah gerek kalmaz benim kullanmama bu ay beklediğim o mucize gerçekleşir de ben de o iğneyle birilerinin mutluluğuna sebep olurum

Kızlar cuma 12 mm olan yumurtalarımdan biri çatlamış. Bol havuç yemiştim biri duruyor hemen iğne yap dedi. İğne arayacağım bulurum inşallah bu ay hepimizden umutluyum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar yeni aya hepimiz yeni güzelliklerimizle birlikte gireriz inşallah. Rabbim sağlıklı iyi ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay benim yarın reglim. Dayanamadım az önce test yaptım baya silik çizgi çıktı sabah tekrarlayacağım. Belim ağrıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…