Çok sevindim umarım şifa olur size bu kadar çaba gösterdiniz umarım karşılığını alirsinizKızlar ovitrelle buldum 1 buçuk saat önce vuruldum36 saat sonra ilişki dedi doktor. İnşallah şifa olur hamile kalırım forumlarda araya taraya biri elden teslim etti.
Çok sevindim umarım şifa olur size bu kadar çaba gösterdiniz umarım karşılığını alirsiniz
Evet bencede benim dolabımda var bir tane insallah gerek kalmaz benim kullanmama bu ay beklediğim o mucize gerçekleşir de ben de o iğneyle birilerinin mutluluğuna sebep olurumSaolasın canımm. Sağlıkla hepimiz inşallah. Arkadaşlar ovitrelle bulan bulamayana destek olsun bulan stok yapsın bence. Dün gece çıktım yola bir iğne için değdi mi bence değdi içim rahat en azından. Ben de bulursam izmirde 2 tane atacam buzdolabına.
İğne etkisi yumurta catlamaya baslamis olabilir o yüzden batmalar oluyorOvitrelle vurulanlar ertesi gün belirtileri neler acaba. Benim dün kasık ağrılarım batmalarım çoktu iğne oldum birşeyim kalmadı ağrılar batmalar psikolojik miydi?
İlginç olan iğne öncesi batmalarım çoktu sonrasında bir belirtim kalmadı.İğne etkisi yumurta catlamaya baslamis olabilir o yüzden batmalar oluyor
Bence çatladığı için rahatladınızİlginç olan iğne öncesi batmalarım çoktu sonrasında bir belirtim kalmadı.
Kontrole gidecek misiniz peki catlayip catlamdigini anlamanız için cagirdimi doktorİnşallahhhh
Birşey demedi büyük ihtimalle adeti bekleyecem. İğneyi de vuruldum sonuçta yapılabilecek bişey kalmadı.Kontrole gidecek misiniz peki catlayip catlamdigini anlamanız için cagirdimi doktor
İnşallah bulursun ve güzel sonuçlar sanırsın.Kızlar cuma 12 mm olan yumurtalarımdan biri çatlamış. Bol havuç yemiştim biri duruyor hemen iğne yap dedi. İğne arayacağım bulurum inşallah bu ay hepimizden umutluyum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz icinLetu femera nin muadili bulabilirsen femera al bence ama letu da bende ise yaradı her ay yumurtalarım çok güzel gelişti yani anlayacağın içerik olarak aynı
GÜzel sonuç Alırsın inş.İnşallah bulursun ve güzel sonuçlar sanırsın.
Kızlar cuma 12 mm olan yumurtalarımdan biri çatlamış. Bol havuç yemiştim biri duruyor hemen iğne yap dedi. İğne arayacağım bulurum inşallah bu ay hepimizden umutluyum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Rica ederim İnsallh güzel sonuclar alırsınızAnladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin
Ay ben dayanamadım az önce test yaptım bat yarın ve ikinci çizgi baya silik çıktı sabah tekrarlayacağım siz yaptınız mı2 günüm var daha canım
Ay benim yarın reglim. Dayanamadım az önce test yaptım baya silik çizgi çıktı sabah tekrarlayacağım. Belim ağrıyor sürekliBende de aynı durum göğüslerim de dolgunluk ve hassasiyet yumurtlamadan sonra geçmedi karnımda da böyle ara ara adet olacakmışım hissi var kasıklarımda batmalar oluyor aşırı sırt ve bel ağrısı çekiyorum bugün dayanamadım test yaptım negatif ti sonuç ama erken daha 6 günüm var beklenen 22 Haziran bende kendime sınır çizdim bata kadar test yapmamak için
Aminnnnnnnnnnnn bu ay bizim ayımız olsunnnnKızlar yeni aya hepimiz yeni güzelliklerimizle birlikte gireriz inşallah. Rabbim sağlıklı iyi ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Testin nasıl çıktı acaba resmi varmıAy benim yarın reglim. Dayanamadım az önce test yaptım baya silik çizgi çıktı sabah tekrarlayacağım. Belim ağrıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?