• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Saolasın canımm. Sağlıkla hepimiz inşallah. Arkadaşlar ovitrelle bulan bulamayana destek olsun bulan stok yapsın bence. Dün gece çıktım yola bir iğne için değdi mi bence değdi içim rahat en azından. Ben de bulursam izmirde 2 tane atacam buzdolabına.
Ne kadara aldınız acaba fiyat ne kadardı

Malesef canım bütün eczaneleri aradım depolara da baktırdım malesef yok. İğnesi devam edecem yapacak bişey yok. 😔
Merhaba canım bende İzmir’de bulamadım iğneyi. Aydın/Nazilli de Aydın eczanesi var onlarda bulunuyormuş ben ordan aldım vuruldum Bikaç gün önce

Merhaba kızlar ben de 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Konya da saatlerce aradiktan sonra iğneyi bulabildim ben de 1 tane.Günler geçmek bilmiyor.

Konyalimisin canım. Burada Onur eczanesi diye bir eczane depolardan bütün ovitrelle ignelerini toplamış. Özel muayenehanesi olan bir doktor ile anlaşması varmış. Sadece o doktordan gelen hastalara veriyormuş. Bize eczaneler hep oranın ismini verdi. Arabayla hem her gördüğümüz eczaneye girdik hem de yolda tlfnla eczaneleri aradık. En son anıt taraflarında bir eczanede bulduk ismini hatırlamıyorum ama o kadar çok eczane gezdik ki kafam karıştı. Sadece elinde 1 tane kalmıştı. Öyle söyledi yani valla 1 tane var size kaç tane lazım diye sordular. Olsaydı yedek alacaktım.

Kızlar merhaba bende bu ay Letu kullanıyorum bugün beşinci günüm bitti sabah akşam içiyorum herkes 6 . Günü muayeneye gidiyor ama doktor bana 10 gün kullan dedi niye acaba ya 🤷🏻‍♀️

Back
X