• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Eklentiler

• IMG_20250617_072608.webp
    IMG_20250617_072608.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 5
Canım 6 gün kala gittim yani yaklaşık olarak yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçmişti test alacaksınız da Awox erken gebelik testi alın çok hassasmış gerçekten bugün 5 gün kala pozitif çıktı silik ti ama pozitif ti çünkü daha çok erken
Çok çok çok özür dilerim bu işlerde çok yeniyim ama bana doktorum üzerinden en az 12 gün geçmeden test yapma. Yaparsan pozitif görürsün dedi bu yanlış mı biri beni bilgilendirebilir mi

Çok çok çok özür dilerim bu işlerde çok yeniyim ama bana doktorum üzerinden en az 12 gün geçmeden test yapma. Yaparsan pozitif görürsün dedi bu yanlış mı biri beni bilgilendirebilir mi
çatlama iğnesi oldunuz mu ? olduysanız ne zaman oldunuz

çatlama iğnesi oldunuz mu ? olduysanız ne zaman oldunuz
Çatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Bugün regl günüm normalde. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_20250617_072608.webp
    IMG_20250617_072608.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 3
Çatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?
iğneyi vurduğunuz tarihten sayacaksiniz bugün 15 gün olmus bence hamilesiniz bu zamana iğne etkisi kalmaz vucudda bence yarın tekrarlayın testi koyulasma olacaktır ona göre kan verirsiniz

testlerinin markası ne normal gebelikte pozitif çıkmış .. erken gebeliklere güvenmiyorum ben çok yanılan olmuş :/ hayırlı olsun ilk 10 dakikada kaset testte belirdiyse bence hamilesiniz :)
5. Dakikada bu çekimi yaptım. Markasını hatırlayamıyorum attım 😓 ah bilmiyorum hala şüphedeyim içim bir tuhaf inşallah öyledir 🥰🥰🥰🥰

Çatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Bugün regl günüm normalde. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?
dünkü testinden dahami koyu bugünkü testiniz

Testleriniz pozitif gözüküyor
İğneden sonra geçmesi gereken süre de geçmiş
İnşallah kanda da çıkar
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Bizlere de bu ay bu güzel haberi almayı nasip etsin 🙏🏼
Klomen ve iğneyle ilk denemeniz miydi?

Kan testi verdim ben ilk önce yarın normalde 20 ilk dış ameliyatı olacaktım ben doktorum baktırmamı istedi bu sabah çıktı sonuc 5 in üstü ve kaç gündür idrar testi yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı doktorum ameliyati erteledi beklenen adet tarihime kadar iki günde bir kan testi vericem katlanırsa problem yok

Kan testi verdim ben ilk önce yarın normalde 20 ilk dış ameliyatı olacaktım ben doktorum baktırmamı istedi bu sabah çıktı sonuc 5 in üstü ve kaç gündür idrar testi yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı
Erken gebelik testleri beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuc veriyor

Ben ilk muayeneme 13. Gün gittim daha yumurtalarım 14 mm di o zaman . Belki sizin hormonlarınıza göre söylemiştir
Aslında Buda yanlış ideal olan 10. Gün gidilmesi gerekir ya o tarihe kadar yumurtlama olursa bide adet aralığınız kaç gün sürüyor yani yanlış anlamayın benim basima geldiği için söylüyorum bunu

Back
X