- 7 Ekim 2024
- 1.454
- 510
- 38
- 22
Anladm canm olabilir teşekkür ederimBen ilk muayeneme 13. Gün gittim daha yumurtalarım 14 mm di o zaman . Belki sizin hormonlarınıza göre söylemiştir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canm olabilir teşekkür ederimBen ilk muayeneme 13. Gün gittim daha yumurtalarım 14 mm di o zaman . Belki sizin hormonlarınıza göre söylemiştir
Bu sabah böyle çıktı bugün regl günüm normaldeTestin nasıl çıktı acaba resmi varmı
Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Rabbim zamanını öyle bir ayarlayacakki bak göreceksin umudunu kaybetmeÇok sevindim adınıza umarım yarın sizin gününüz olurbenim belirtiler adet belirtisine
Donusuyor yavaştan çok bi umudum kalmadı
testlerinin markası ne normal gebelikte pozitif çıkmış .. erken gebeliklere güvenmiyorum ben çok yanılan olmuş :/ hayırlı olsun ilk 10 dakikada kaset testte belirdiyse bence hamilesiniz :)Bu sabah böyle çıktı bugün regl günüm normalde
Hayırlı olsun sizinde çok net pozitifBu sabah böyle çıktı bugün regl günüm normalde
Çok çok çok özür dilerim bu işlerde çok yeniyim ama bana doktorum üzerinden en az 12 gün geçmeden test yapma. Yaparsan pozitif görürsün dedi bu yanlış mı biri beni bilgilendirebilir miCanım 6 gün kala gittim yani yaklaşık olarak yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçmişti test alacaksınız da Awox erken gebelik testi alın çok hassasmış gerçekten bugün 5 gün kala pozitif çıktı silik ti ama pozitif ti çünkü daha çok erken
çatlama iğnesi oldunuz mu ? olduysanız ne zaman oldunuzÇok çok çok özür dilerim bu işlerde çok yeniyim ama bana doktorum üzerinden en az 12 gün geçmeden test yapma. Yaparsan pozitif görürsün dedi bu yanlış mı biri beni bilgilendirebilir mi
Çatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Bugün regl günüm normalde. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?çatlama iğnesi oldunuz mu ? olduysanız ne zaman oldunuz
iğneyi vurduğunuz tarihten sayacaksiniz bugün 15 gün olmus bence hamilesiniz bu zamana iğne etkisi kalmaz vucudda bence yarın tekrarlayın testi koyulasma olacaktır ona göre kan verirsinizÇatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?
5. Dakikada bu çekimi yaptım. Markasını hatırlayamıyorum attımtestlerinin markası ne normal gebelikte pozitif çıkmış .. erken gebeliklere güvenmiyorum ben çok yanılan olmuş :/ hayırlı olsun ilk 10 dakikada kaset testte belirdiyse bence hamilesiniz :)
dünkü testinden dahami koyu bugünkü testinizÇatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Bugün regl günüm normalde. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?
Ah inşallah öyledir çok teşekkür ederimHayırlı olsun sizinde çok net pozitif
dünkü testinden dahami koyu bugünkü testinievet daha koyu özellikle kaset testteki
Ah teşekkür ederim mutlu ettiniz beni çok teşekkürleriğneyi vurduğunuz tarihten sayacaksiniz bugün 15 gün olmus bence hamilesiniz bu zamana iğne etkisi kalmaz vucudda bence yarın tekrarlayın testi koyulasma olacaktır ona göre kan verirsiniz
Çatlatma iğnesini 2 haziran vuruldum 24 36 saat sonra birliktelik dedi. Dün 13 gün testyaptım silik bugün sabah 14. Gün tekrarladım testi yine silik ama var. Bugün regl günüm normalde. Yarın kan vereceğim. Ama 12 günden önce yapmamam gerektiğini söyledi şuan net olduğunu düşünüyorum bu da görseli siz ne dersiniz?
Kan testi verdim ben ilk önce yarın normalde 20 ilk dış ameliyatı olacaktım ben doktorum baktırmamı istedi bu sabah çıktı sonuc 5 in üstü ve kaç gündür idrar testi yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı doktorum ameliyati erteledi beklenen adet tarihime kadar iki günde bir kan testi vericem katlanırsa problem yokÇok çok çok özür dilerim bu işlerde çok yeniyim ama bana doktorum üzerinden en az 12 gün geçmeden test yapma. Yaparsan pozitif görürsün dedi bu yanlış mı biri beni bilgilendirebilir mi
Erken gebelik testleri beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuc veriyorKan testi verdim ben ilk önce yarın normalde 20 ilk dış ameliyatı olacaktım ben doktorum baktırmamı istedi bu sabah çıktı sonuc 5 in üstü ve kaç gündür idrar testi yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı
Aslında Buda yanlış ideal olan 10. Gün gidilmesi gerekir ya o tarihe kadar yumurtlama olursa bide adet aralığınız kaç gün sürüyor yani yanlış anlamayın benim basima geldiği için söylüyorum bunuBen ilk muayeneme 13. Gün gittim daha yumurtalarım 14 mm di o zaman . Belki sizin hormonlarınıza göre söylemiştir