- 4 Kasım 2024
- 685
- 272
- 18
- 29
O beni çok störese sokuyo ya gelişigüzel vurup geçicem bu haftaBence ovulasyon testiyle takip et canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O beni çok störese sokuyo ya gelişigüzel vurup geçicem bu haftaBence ovulasyon testiyle takip et canım![]()
Hiçbir fikrim yokErken çatlamaması için ne yapabiliriz
Benimde ilk femara bata 9 var tak belirti adetten önce kocamı dövmek isterdim şuan 9 gün kala zirve yaptı bu hisBen geçen ay Femara kullandım ama çok ümitlendim her şeyi gebelik belirtisine yordum, zaman bi türlü geçmedi, regl oldum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyordum hala. Kendimi çok üzdüğümü fark edip bundan sonra adet tarihi gelmeden test yapmamaya karar verdim. İnş sözümde durabilirim![]()
Evet evet bende de benzer durumlar olduBenimde ilk femara bata 9 var tak belirti adetten önce kocamı dövmek isterdim şuan 9 gün kala zirve yaptı bu his![]()
İnşallah canım bu ay bizde yazarıs inşallah 250 hcg diyeEvet evet bende de benzer durumlar oldudoktora sordum normalde olmaz böyle duygusal dalgalanmalar dedi
bi de ilk 2 gün normalden çok kanamam olmuştu. İnşallah sizin kanamanız falan olmaz da güzel haberlerinizi alırız
![]()
Merhaba hayır hiç çocuğum yok, ilk ay gebe kaldım diyene rastlamadım anlamında yazmıştımBir tane çocuğunuz mu var . Ben hiç hamile kalmadım o yüzden takip ediyorum
İlk ayında gebe kalanlar zaten dizide oynayan tek gecelik ilişki yaşayan oyuncuşarMerhaba hayır hiç çocuğum yok, ilk ay gebe kaldım diyene rastlamadım anlamında yazmıştım
Neden 5.gun merak ettim bn adetin 3.gunu basladmBen de Letu kullanıyorum geçen ay kullandım işe yaramadı. Bu ay tekrar 5.gün başlayacağım 5 gün 2 tane kullanacağım sonra da çatlatma iğnesi kullanacağım. Rahim filmim yoktu bu ay onu da çektireceğim
Belki döngü süresine göredir. Benim 28 gündebir. 5. Gün kullandım.Neden 5.gun merak ettim bn adetin 3.gunu basladm
Bilmiyorum ki doktor direkt 5.gün günde 2 tane 5 gün olarak verdi 3 ay bu şekilde kullan dediNeden 5.gun merak ettim bn adetin 3.gunu basladm
İlaç bazen regl düzensizliği yapabiliyorMerhaba bende bu ay klomen kullandım dün adet olmam gerekiyordu hala gelen yok dün akşam test yaptım negatif kist olmuş olabilir yazıyor internette ama doktorum çok ağrın olursa gel dedi bende ağrı da yok adeti geciken var mı aranızda
Döngüsü kısa olanların çıkmıyor genelde otuz gün falan döngüsü olanların çıkıyorKızlar regl 5 gün kala normal gebelik testiyle çıkmaz di mi erken gebelik lazım
Benim 28 gün döngüm. Ayın 11inde iğne vuruldum şu an 10 gün olmuş olduDöngüsü kısa olanların çıkmıyor genelde otuz gün falan döngüsü olanların çıkıyor
Beni anlatıyorsun 5 dakika önce onu boğazladım şimdi öpesim varKızlar bu süreçte eşinize sinir oluyor musunuz ? Her yaptığı hareket batıyor ya dövme hissi geliyornormal mi