- 4 Ocak 2025
- 448
- 157
- 18
- 29
Ben 3 yıllık evliyim son 9 aydır deniyorum 30 yaşına gireceğim 15 gün sonra. Benim amh değerim çok düşük 0.39. Tüplerde spermde ya da diğer şeylerde sorun çıkmadı ama amh tabi kaliteyi de düşürüyor bi taraftan rezervde azalıyor ortalama 5 Folikül görünüyor bir ayda 2 aydır 2si büyüyor ama doktor bir ay daha denedikten sonra tüp bebek dedi riske atmayalım diyeEvet ilk gebeliğim bende 2 yıllık evliyim son 1 buçuk yıldır hemen hemen deniyoruz olmadı 29 yaşındayım yaklaşık olarakta 8 aydır tedavi görüyorum iki ovitrelle denemem oldu benimde ilki rahim filminden önce oldu tüpler kapalıydı o yüzden olmadı onun dışında bir ay klomen 3 ay letu son 3 4 aydırda gonal f kullanıyorum ve yumurtalar gelişiyor ama sağ tarafta benim sağ tüpüm hala kapalı bu yüzden üç aydır asilama planım iptal oluyor artık bu ayda güzel haberi alamazsam laporoskopi yani tüp açma ameliyatı olucam bende çünkü sol yumurtalığım son 3 aydır tedaviye yanıt vermiyor sebebini anlayamadım bende normalde bi ay sol bi ay sağ diye gitmesi gerek yumurtlamanın bende bu döngü bozuldu maalesef benimde tüpüm acilmaza büyük ihtimalle tüp bebeğe geçiş olacak çünkü benim amh değerimde çok yüksek değil yaşıma göre biraz düşük riske atmak istemiyorum benim 1.4 ya sizin