• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Evet ilk gebeliğim bende 2 yıllık evliyim son 1 buçuk yıldır hemen hemen deniyoruz olmadı 29 yaşındayım yaklaşık olarakta 8 aydır tedavi görüyorum iki ovitrelle denemem oldu benimde ilki rahim filminden önce oldu tüpler kapalıydı o yüzden olmadı onun dışında bir ay klomen 3 ay letu son 3 4 aydırda gonal f kullanıyorum ve yumurtalar gelişiyor ama sağ tarafta benim sağ tüpüm hala kapalı bu yüzden üç aydır asilama planım iptal oluyor artık bu ayda güzel haberi alamazsam laporoskopi yani tüp açma ameliyatı olucam bende çünkü sol yumurtalığım son 3 aydır tedaviye yanıt vermiyor sebebini anlayamadım bende normalde bi ay sol bi ay sağ diye gitmesi gerek yumurtlamanın bende bu döngü bozuldu maalesef benimde tüpüm acilmaza büyük ihtimalle tüp bebeğe geçiş olacak çünkü benim amh değerimde çok yüksek değil yaşıma göre biraz düşük riske atmak istemiyorum benim 1.4 ya sizin
Ben 3 yıllık evliyim son 9 aydır deniyorum 30 yaşına gireceğim 15 gün sonra. Benim amh değerim çok düşük 0.39. Tüplerde spermde ya da diğer şeylerde sorun çıkmadı ama amh tabi kaliteyi de düşürüyor bi taraftan rezervde azalıyor ortalama 5 Folikül görünüyor bir ayda 2 aydır 2si büyüyor ama doktor bir ay daha denedikten sonra tüp bebek dedi riske atmayalım diye

Ben 3 yıllık evliyim son 9 aydır deniyorum 30 yaşına gireceğim 15 gün sonra. Benim amh değerim çok düşük 0.39. Tüplerde spermde ya da diğer şeylerde sorun çıkmadı ama amh tabi kaliteyi de düşürüyor bi taraftan rezervde azalıyor ortalama 5 Folikül görünüyor bir ayda 2 aydır 2si büyüyor ama doktor bir ay daha denedikten sonra tüp bebek dedi riske atmayalım diye
Evet doğru bir yaklaşım siz yinede canınızı sıkmayın Allah büyüktür hiç ummadığımız zamanlarda mucizler olur ben inaniyorumki küçük mucizemiz bizide bulacak en kısa zamanda

Evet doğru bir yaklaşım siz yinede canınızı sıkmayın Allah büyüktür hiç ummadığımız zamanlarda mucizler olur ben inaniyorumki küçük mucizemiz bizide bulacak en kısa zamanda
Yani umarım öyle olur ben kendimce elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama nasip tabi bazı şeyler. Tüp bebek de olsa hiç sorun değil tabi ama ben psikolojik olarak pek kaldırabilecek bir insan değilim o yüzden uğraşıyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin

Yani umarım öyle olur ben kendimce elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama nasip tabi bazı şeyler. Tüp bebek de olsa hiç sorun değil tabi ama ben psikolojik olarak pek kaldırabilecek bir insan değilim o yüzden uğraşıyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin
Bende öyle düşünüyordum başta sonra kendi kendime dedim ki ben kendimi parçalasamda kahretsemde allah nasip etmediyse olmayacak kendimi yıpratmanın bi anlami yok diye inanın bende çok agladim özellikle rahim filmi esnasında tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince kahroldum ama tıp çok ilerlemiş her şeyin bir tedavisi var sonuçta doktorlar bize kötü konuşmuyor çocuğunuz asla olmaz diye kimisine tüp bebekle bile şansın yok deniliyor şükretmek lazım evet çok yorucu bir süreç çok yıpranıyoruz o ilaçlar hormonlar alt üst ediyor dengemizi ama bizim nasibimizde böyle zorlu yollardan geçerek gelicek belkide

Bende öyle düşünüyordum başta sonra kendi kendime dedim ki ben kendimi parçalasamda kahretsemde allah nasip etmediyse olmayacak kendimi yıpratmanın bi anlami yok diye inanın bende çok agladim özellikle rahim filmi esnasında tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince kahroldum ama tıp çok ilerlemiş her şeyin bir tedavisi var sonuçta doktorlar bize kötü konuşmuyor çocuğunuz asla olmaz diye kimisine tüp bebekle bile şansın yok deniliyor şükretmek lazım evet çok yorucu bir süreç çok yıpranıyoruz o ilaçlar hormonlar alt üst ediyor dengemizi ama bizim nasibimizde böyle zorlu yollardan geçerek gelicek belkide
Yani öyle tabiki çok şükür. Bi şekilde olabilecek olması bile insanı bir nebze rahatlatıyor bende ilk başta şok olmuştum doktorlar hep bir yıl dolmadı diye bi şey bakmak istemediler de en son bi doktora yalan söyledim bir yıldır deniyorum diye amh baktı. Doktor bile diyor ne kadar düşük çıktı bende şaşırdım diye. Hemen yapabileceklerime baktım uğraşlarıma başladım tabiki. İsyan etmiyorum çok şükür en azından deneyebilecek uğraşabilecek durumdayım ama bilinmezlik yoruyor bazen. Bir de sürekli bi şeyleri düşünmek. Ama halimize şükür tabiki inşallah kavuşacağız ve hep çok değerli olacak 🥹

İnşallah siz bu ay güzel haberleri alırsınız bat 22 Hazirandı galiba sizin di mi. Allahım inşallah mutluluk gözyaşları döktürsün sağlıkla hayırlıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇

Yani öyle tabiki çok şükür. Bi şekilde olabilecek olması bile insanı bir nebze rahatlatıyor bende ilk başta şok olmuştum doktorlar hep bir yıl dolmadı diye bi şey bakmak istemediler de en son bi doktora yalan söyledim bir yıldır deniyorum diye amh baktı. Doktor bile diyor ne kadar düşük çıktı bende şaşırdım diye. Hemen yapabileceklerime baktım uğraşlarıma başladım tabiki. İsyan etmiyorum çok şükür en azından deneyebilecek uğraşabilecek durumdayım ama bilinmezlik yoruyor bazen. Bir de sürekli bi şeyleri düşünmek. Ama halimize şükür tabiki inşallah kavuşacağız ve hep çok değerli olacak 🥹
Evet maalesef benimde ayni öyle oldu düşünür düşünmez doktor kontrolüne gitmek istedim en azından değerlerim nasıl bir problem varmi diye resmen kovdu beni daha 6 aylık evlisin diye kontrol etti hatta herhangi bir problem yok gayet saglikisn dedi bana bende o yüzden üstünde durmadım fazla yoksa bu kadar bekletmezdim bende

İnşallah siz bu ay güzel haberleri alırsınız bat 22 Hazirandı galiba sizin di mi. Allahım inşallah mutluluk gözyaşları döktürsün sağlıkla hayırlıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇
Evet 22 Haziran umarım isteyen herkese nasip olur bizlere de dahil hayırlısı olsun insallah hakkimizda 🤲🏻🌸

Evet maalesef benimde ayni öyle oldu düşünür düşünmez doktor kontrolüne gitmek istedim en azından değerlerim nasıl bir problem varmi diye resmen kovdu beni daha 6 aylık evlisin diye kontrol etti hatta herhangi bir problem yok gayet saglikisn dedi bana bende o yüzden üstünde durmadım fazla yoksa bu kadar bekletmezdim bende
Evet bence en büyük yanlış bu. Sonuçta madem bi şeyler her yaşta olabiliyor bunu yapmamak biraz düşüncesizlik oluyor ben eğer ki doktoru kandırmasaydım hala 1 sene dolsun diye bekleyecektim ama bana şu an 3 ayı geçirme riske atma diyorlar aylardır giden zaman da onlar yüzünden oluyor

Evet bence en büyük yanlış bu. Sonuçta madem bi şeyler her yaşta olabiliyor bunu yapmamak biraz düşüncesizlik oluyor ben eğer ki doktoru kandırmasaydım hala 1 sene dolsun diye bekleyecektim ama bana şu an 3 ayı geçirme riske atma diyorlar aylardır giden zaman da onlar yüzünden oluyor
Kesinlikle öyle hayırlısı olsun yapacak Bisey yok

Yok hayır bu döngüde kullanmadım normalde daha önceki dongulerde kullaniyorudm ama son 3 aydır rahim kalinligi olması gerektiği gibi herhalde ondan doktor kullandırtmadı bana evet insallah güzel bir şekilde büyür rahim filminiz varmi peki benim önceki tedavilerim hep boşa gitti iki tüpüm kapalıydı çünkü bizde bilmiyorduk dolayısıyla hep başarısız oldu rahim filminde sol açıldı sağ kapalı ama eğer bu ayda pozitifi görmesem laporoskopi ameliyatı olucam bende çünkü sol yumurtalığım sağa göre çok pasif tedaviye yanıt vermiyor yada sağ baskiliyor bilemiyorum
Hayır daha çektirmedim . Eşim sperm testi verdi iyi çıktı bende pcosla haşimato var bir ya da iki ay denemek istiyorum. Olmazsa eylülde çektirmeyi planlıyoruz

Evet birlikte ilerleyelim insallah bu ay umutlarımızın yeşerdiği ay olur hayırlısı ile bizde o duyguyu tadarız bende çok sabirsizlaniyorum sizin rahatsızlığınız ne peki polikistik mi
Evet Pcos ve haşimato var bende. Ergenliğimden beri mevcut . Doktorum iyi yumurtalarımız güzel yanıt veriyor dedi . İnşallah bu ay bizim ayımız olur

İnşallah 🤲🏼
Ben üç ay önce falan 2 tane Ovitrelle buldum
Buzdolabında bekletiyordum
Bugün onu vuruldum ama dediğiniz gibi iğne yok hatta dün eczacı Ovitrelle artık Türkiye’den çekiliyor asla bulamazsınız dedi
Doktoruma söyledik bugün
Pregnyl önerdi ama o da zor bulunuyormuş
İnşallah bu ay bebişlerimiz sağlıkla gelir de bir daha iğne aramak zorunda kalmayız
Ay inşallah ya doktorum cuma günü tekrar kontrole çağırdı çatlamazsa iğne yaparız dedi . İnşallah çatlar

Merhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyor😥
Bana üç yumurtadan fazla büyürse siklusu iptal ediyorum dedi. Çünkü kiste dönüşebiliyor. Çok yumurta değil amacımız bir tane kaliteli yumurta büyütmek. Amh 10 olması kötü bir şey değil bu senin yumurtalık rezervinin yeterli olduğunu ve istediğin zaman tüp bebekte aşılamada çok kolay yumurta bulabileceğimi söyledi. Amh nın yüksek olması Pcos destekliyor zaten poli çok demek . Sende çokça yumurta var bunu biliyoruz dedi

Back
X