• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Merhaba,
Ben 2 kez Klomen kullandım
İlk kullandığımda 1 tane yumurtam büyüdü
İkincisinde de ilaç 1 tane yumurta da etkili oldu ama o yumurta 12 mm de kaldı yani büyümedi aslında
Bu ay Femara kullandım
Yine sadece 1 tane yumurtam büyüdü, bugün kontrolde 19 mm idi
Benim de aralık ayında AMH değerim 11,48 çıktı
Şubat ayında ise 10,03 çık
Ne zamandır deniyorsunuz rahim filmi çekildiniz mi

Tüp bebek tedavisi haric bir yumurta buyumesi gayet normal çünkü kaliteli olur ki zaten o ilaçlar kontrollü buyume için veriliyor fazla yumurta gelişmesi için daha yüksek dozlu ilaçlar kullandırılıyor hastalara sıkmayın caninizi benimde yaklaşık 8 aylık tedavimde ayda bir yumurta gelişiyor normal yani
Evet bir yumurta bir sprem yeterli zaten ama ne bileyim insan herşeyi düşünüyor bu süreçte 🥴

Hayırlısı olsun eğer irtibata geçebilirseniz doktorunuzla konuşun size bilgi versin kendinizi kasmayın stres yapmayın rahim filmi çekmişsiniz yeni bence şansınız çok yüksek olacak inanıyorum umutluyum sizin adiniza
Yani doktora bikaç kere sordum da akşam da sabah da olur sıkıntı değil perşembe akşamı ilişki olsun dedi sadece. Stres yapmamaya çalışıyorum ben de ama elde değil tabi bu ay olmazsa bir ayım kalıyor sonra tüp bebek o yüzden biraz heyecanlıyım

Ne zamandır deniyorsunuz rahim filmi çekildiniz mi

Ben doktor kontrolünde mart ayında denemeye başladım
Mart ayında ilaç ve iğne etkili oldu ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında Klomen işe yaramadı
Bu ay güzel gidiyor, inşallah sonucu da güzel olur 🤲🏼
Rahim filmi çektirmedim

Yani doktora bikaç kere sordum da akşam da sabah da olur sıkıntı değil perşembe akşamı ilişki olsun dedi sadece. Stres yapmamaya çalışıyorum ben de ama elde değil tabi bu ay olmazsa bir ayım kalıyor sonra tüp bebek o yüzden biraz heyecanlıyım
Aa neden direk tüp bebek anlamdım başka bir probleminiz mi var çünkü normalde 3 aşılama sonrası tüp bebege geçebilirsiniz devletten rapor almanız için ben öyle biliyorum

Aa neden direk tüp bebek anlamdım başka bir probleminiz mi var çünkü normalde 3 aşılama sonrası tüp bebege geçebilirsiniz devletten rapor almanız için ben öyle biliyorum
Evet benim amh düşüklüğüm var o yüzden direkt 3 ay deneme Letu ile sonra tüp bebek dendi. Devlete gitmedim hiç özel bi hastaneye gitmiştim

Evet benim amh düşüklüğüm var o yüzden direkt 3 ay deneme Letu ile sonra tüp bebek dendi. Devlete gitmedim hiç özel bi hastaneye gitmiştim
Anladım hayırlısı olsun insallah olacak bu ay inanıyorum size gerçekten çünkü rahim filmi çok önemli çok etkiliyor

Anladım hayırlısı olsun insallah olacak bu ay inanıyorum size gerçekten çünkü rahim filmi çok önemli çok etkiliyor
Amin inşallah bakalım doktor da eğer kaliteli yumurta olursa ihtimal iyi görünüyor dedi 2 aydır tüp bebek diyeti de yapıyorum hayırlısı inşallah. İnsana artık olmayacak gibi geliyor ama biraz 🫣🥹

kızlar bende pcos var geçen ay doktor direkt şekeri bırakacaksın, kilo vereceksin, yağ hücrelerini kasa çevirmen gerek ağırlık çalış dedi. Amh bakmayacak mısınız dedim pcos olduğu için bakmamıza gerek bile yok zaten Amh değerin yüksek çıkacak dedi. Ayrıca inofolic combi hp verdi kullanman gereken folik asit bu dedi. Geçen ay Femara kullandım ilk defa yumurtam çatlamıştı ama olmadı, bu ay için de 13 haziranda tekrar femaraya başlayacağım ve 4 kilo verdim. Bakalım hayırlısı artık :)

İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız 🙏🙏🙏 sizin ilk gebelik mi olacak yeni mi deniyorsunuz yaşınız nedir
Evet ilk gebeliğim bende 2 yıllık evliyim son 1 buçuk yıldır hemen hemen deniyoruz olmadı 29 yaşındayım yaklaşık olarakta 8 aydır tedavi görüyorum benim değerlerim ve adetlerim de sıkıntı yok polikistik görünümü var sadece dedi doktor ultrason da çok fazla folikol var yumurtalığında o yüzden gelişmiyor kendi kendine dendi iki ovitrelle denemem oldu benimde ilki rahim filminden önce oldu tüpler kapalıydı o yüzden olmadı onun dışında bir ay klomen 3 ay letu son 3 4 aydırda gonal f kullanıyorum ve yumurtalar gelişiyor ama sağ tarafta benim sağ tüpüm hala kapalı bu yüzden üç aydır asilama planım iptal oluyor artık bu ayda güzel haberi alamazsam laporoskopi yani tüp açma ameliyatı olucam bende çünkü sol yumurtalığım son 3 aydır tedaviye yanıt vermiyor sebebini anlayamadım bende normalde bi ay sol bi ay sağ diye gitmesi gerek yumurtlamanın bende bu döngü bozuldu maalesef benimde tüpüm acilmaza büyük ihtimalle tüp bebeğe geçiş olacak çünkü benim amh değerimde çok yüksek değil yaşıma göre biraz düşük riske atmak istemiyorum benim 1.4 ya sizin

Son düzenleme:
Back
X