- 4 Ocak 2025
- 448
- 157
- 18
- 29
Benim de 26 ya da 27 HaziranEvet birlikte ilerleyelim insallah bu ay umutlarımızın yeşerdiği ay olur hayırlısı ile bizde o duyguyu tadarız bende çok sabirsizlaniyorum sizin rahatsızlığınız ne peki polikistik mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 26 ya da 27 HaziranEvet birlikte ilerleyelim insallah bu ay umutlarımızın yeşerdiği ay olur hayırlısı ile bizde o duyguyu tadarız bende çok sabirsizlaniyorum sizin rahatsızlığınız ne peki polikistik mi
Hayırlısı ile insallah güzel haberler alicaz hepimizde inaniyorumBenim de 26 ya da 27 Haziran![]()
Ben daha çatlatma iğnemi de vurulmadım da ne zaman vurulsam diye düşünüyorumHayırlısı ile insallah güzel haberler alicaz hepimizde inaniyorum![]()
Ay ne güzel bi günde 2-3 mm büyümüş. İnşallah benimki de cuma günü çatlar . İğneyi kolay buldunuz mu ? Bu aralar Mersin ecza depolarında ilaç olmadığı için eczanelere dağıtılamıyor .
Doktor kontrolünde değilmisin en son ne zaman gittin kontroleBen daha çatlatma iğnemi de vurulmadım da ne zaman vurulsam diye düşünüyorum
Gonapeptyl yazıldı bana daİnşallah
Ben üç ay önce falan 2 tane Ovitrelle buldum
Buzdolabında bekletiyordum
Bugün onu vuruldum ama dediğiniz gibi iğne yok hatta dün eczacı Ovitrelle artık Türkiye’den çekiliyor asla bulamazsınız dedi
Doktoruma söyledik bugün
Pregnyl önerdi ama o da zor bulunuyormuş
İnşallah bu ay bebişlerimiz sağlıkla gelir de bir daha iğne aramak zorunda kalmayız
Dün gittim biri 17 biri 18 mm foliküllerin doktor bu akşam ya da yarın sabah vurul dedi ama henüz ne zaman vurulsam bilemedim. Gonapeptyl iğnemdeDoktor kontrolünde değilmisin en son ne zaman gittin kontrole
Evet gördüm kusura bakma kacirmism mesajını bence akşam 5 gibi ideal olurBen daha çatlatma iğnemi de vurulmadım da ne zaman vurulsam diye düşünüyorum
Erken olsa bir sorun oluyor mu acaba. Birde 36. Saat muhabbeti var ya ona da denk getirmeli miyim ilişkiyi diye düşünüyorumEvet gördüm kusura bakma kacirmism mesajını bence akşam 5 gibi ideal olur
Çünkü iğne etkisiyle 24 yada 36 saat içerisinde catliyor yumurta o saatlerde yapin yarın akşam ilişki o saatlere denk gelsinDün gittim biri 17 biri 18 mm foliküllerin doktor bu akşam ya da yarın sabah vurul dedi ama henüz ne zaman vurulsam bilemedim. Gonapeptyl iğnemde
Benim de dün saat 3 gibi bakıldığında biri 18 biri 17 mmydi. Doktor çarşamba akşam ya da perşembe sabah çatlatma iğnesi vurul dedi ama hangisi daha uygun süreç olur emin olamadım. Birde size çatlatma sonrası ilişkiyi nasıl önerdi doktorlarınız acaba 36 saatle ilgili yorum yapan oldu mu
Yani ilk 24 saate yaparsınız zaten sperm 5 gün canlı kalabiliyor ki denk gelir zaten o saatlere benceErken olsa bir sorun oluyor mu acaba. Birde 36. Saat muhabbeti var ya ona da denk getirmeli miyim ilişkiyi diye düşünüyorum
Merhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyorBen de şimdi doktor kontrolümden çıktım en dominantı 14 mm olmuş . Döngünün 13. Günündeyim . Perşembe ilişki olsun dedi cuma tekrar kontrole gel ne durumdalar bakalım dedi. Rahim kalınlaşmam istenen seviyeye gelmediği için estrofemi günde 2 ye çıktı bir de Agnucaston 4 mg günde bir kere kullan deyip yazdı Buda ince olan rahmimi kalınlaştırmak için . Günde 2-3 mm arası büyüyorlar inşallah bu haftayı güzel değerlendire bilirim. Siz bu ilaçları kullandınız mı
O zaman dediğiniz gibi bu akşam yapayım iğneyiYani ilk 24 saate yaparsınız zaten sperm 5 gün canlı kalabiliyor ki denk gelir zaten o saatlere bence
Ben de ona göre bi hesaplayayım bakayımBen bu sabah 10 gibi Ovitrelle vuruldum
Perşembe ve cumartesi geceleri 12 gibi ilişki önerdi
Tüp bebek tedavisi haric bir yumurta buyumesi gayet normal çünkü kaliteli olur ki zaten o ilaçlar kontrollü buyume için veriliyor fazla yumurta gelişmesi için daha yüksek dozlu ilaçlar kullandırılıyor hastalara sıkmayın caninizi benimde yaklaşık 8 aylık tedavimde ayda bir yumurta gelişiyor normal yaniMerhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyor![]()
Kaç mm iken vuruldunuz acabaBen bu sabah 10 gibi Ovitrelle vuruldum
Perşembe ve cumartesi geceleri 12 gibi ilişki önerdi
Asilama dahil fazla yumurta gelişimi çoğul gebelik riski oluşturur mesela ve iptal ediliyor tedaviTüp bebek tedavisi haric bir yumurta buyumesi gayet normal çünkü kaliteli olur ki zaten o ilaçlar kontrollü buyume için veriliyor fazla yumurta gelişmesi için daha yüksek dozlu ilaçlar kullandırılıyor hastalara sıkmayın caninizi benimde yaklaşık 8 aylık tedavimde ayda bir yumurta gelişiyor normal yani
Hayırlısı olsun eğer irtibata geçebilirseniz doktorunuzla konuşun size bilgi versin kendinizi kasmayın stres yapmayın rahim filmi çekmişsiniz yeni bence şansınız çok yüksek olacak inanıyorum umutluyum sizin adinizaO zaman dediğiniz gibi bu akşam yapayım iğneyi
Merhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyor![]()