• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Ay ne güzel bi günde 2-3 mm büyümüş. İnşallah benimki de cuma günü çatlar . İğneyi kolay buldunuz mu ? Bu aralar Mersin ecza depolarında ilaç olmadığı için eczanelere dağıtılamıyor .

İnşallah 🤲🏼
Ben üç ay önce falan 2 tane Ovitrelle buldum
Buzdolabında bekletiyordum
Bugün onu vuruldum ama dediğiniz gibi iğne yok hatta dün eczacı Ovitrelle artık Türkiye’den çekiliyor asla bulamazsınız dedi
Doktoruma söyledik bugün
Pregnyl önerdi ama o da zor bulunuyormuş
İnşallah bu ay bebişlerimiz sağlıkla gelir de bir daha iğne aramak zorunda kalmayız

İnşallah 🤲🏼
Ben üç ay önce falan 2 tane Ovitrelle buldum
Buzdolabında bekletiyordum
Bugün onu vuruldum ama dediğiniz gibi iğne yok hatta dün eczacı Ovitrelle artık Türkiye’den çekiliyor asla bulamazsınız dedi
Doktoruma söyledik bugün
Pregnyl önerdi ama o da zor bulunuyormuş
İnşallah bu ay bebişlerimiz sağlıkla gelir de bir daha iğne aramak zorunda kalmayız
Gonapeptyl yazıldı bana da

Dün gittim biri 17 biri 18 mm foliküllerin doktor bu akşam ya da yarın sabah vurul dedi ama henüz ne zaman vurulsam bilemedim. Gonapeptyl iğnemde
Çünkü iğne etkisiyle 24 yada 36 saat içerisinde catliyor yumurta o saatlerde yapin yarın akşam ilişki o saatlere denk gelsin

Benim de dün saat 3 gibi bakıldığında biri 18 biri 17 mmydi. Doktor çarşamba akşam ya da perşembe sabah çatlatma iğnesi vurul dedi ama hangisi daha uygun süreç olur emin olamadım. Birde size çatlatma sonrası ilişkiyi nasıl önerdi doktorlarınız acaba 36 saatle ilgili yorum yapan oldu mu

Ben bu sabah 10 gibi Ovitrelle vuruldum
Perşembe ve cumartesi geceleri 12 gibi ilişki önerdi

Ben de şimdi doktor kontrolümden çıktım en dominantı 14 mm olmuş . Döngünün 13. Günündeyim . Perşembe ilişki olsun dedi cuma tekrar kontrole gel ne durumdalar bakalım dedi. Rahim kalınlaşmam istenen seviyeye gelmediği için estrofemi günde 2 ye çıktı bir de Agnucaston 4 mg günde bir kere kullan deyip yazdı Buda ince olan rahmimi kalınlaştırmak için . Günde 2-3 mm arası büyüyorlar inşallah bu haftayı güzel değerlendire bilirim. Siz bu ilaçları kullandınız mı
Merhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyor😥

Merhaba benim de amh 10 çıktı pcos var iki kere klomen formata kullandım ama ikisinde de 1 tane yumurta büyüdü acaba doktorunuz dirençli pcos tarzı bişey dedi mi yani ilaç kullanırken sadece bir tane yumurta büyümesi bana garip geldi kendim için söylüyorum çünkü çok fazla yumurtamız var ama sadece bir tane büyüyor😥
Tüp bebek tedavisi haric bir yumurta buyumesi gayet normal çünkü kaliteli olur ki zaten o ilaçlar kontrollü buyume için veriliyor fazla yumurta gelişmesi için daha yüksek dozlu ilaçlar kullandırılıyor hastalara sıkmayın caninizi benimde yaklaşık 8 aylık tedavimde ayda bir yumurta gelişiyor normal yani

Tüp bebek tedavisi haric bir yumurta buyumesi gayet normal çünkü kaliteli olur ki zaten o ilaçlar kontrollü buyume için veriliyor fazla yumurta gelişmesi için daha yüksek dozlu ilaçlar kullandırılıyor hastalara sıkmayın caninizi benimde yaklaşık 8 aylık tedavimde ayda bir yumurta gelişiyor normal yani
Asilama dahil fazla yumurta gelişimi çoğul gebelik riski oluşturur mesela ve iptal ediliyor tedavi

O zaman dediğiniz gibi bu akşam yapayım iğneyi
Hayırlısı olsun eğer irtibata geçebilirseniz doktorunuzla konuşun size bilgi versin kendinizi kasmayın stres yapmayın rahim filmi çekmişsiniz yeni bence şansınız çok yüksek olacak inanıyorum umutluyum sizin adiniza

Merhaba,
Ben 2 kez Klomen kullandım
İlk kullandığımda 1 tane yumurtam büyüdü
İkincisinde de ilaç 1 tane yumurta da etkili oldu ama o yumurta 12 mm de kaldı yani büyümedi aslında
Bu ay Femara kullandım
Yine sadece 1 tane yumurtam büyüdü, bugün kontrolde 19 mm idi
Benim de aralık ayında AMH değerim 11,48 çıktı
Şubat ayında ise 10,03 çıktı

Back
X