Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Kızlar şuan ovulasyon testi yaptım galiba piki yakaladım ama doktor yarın gece değerlendir demişti klomenden dolayı. Acaba bu pik yarın gece kaybolur mu? Napıcam?

Eklentiler

• IMG_5803.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar şuan ovulasyon testi yaptım galiba piki yakaladım ama doktor yarın gece değerlendir demişti klomenden dolayı. Acaba bu pik yarın gece kaybolur mu? Napıcam?
Hem pik gününü hem silikleştiği günü. Yarın denemesi normal bu yumurtanın çatladığını yarın silikleşmeden göreceğiz. 2 günü de değerlendirin .

Kızlar şimdi tekrar yumurtalık kontrolüm vardı iki tane 16 mm yumurtam var ikiside güzel gelişiyor dedi önce kendi kendine çatlası için takip edeceğim dedi. Rahim duvarımda iki günde 2 mm daha kalınlaşmış 6 mm olmuş. Sizlerde durumlar nasıl

Ben dün gittiğimde yazdığımı söyledi bugün geceyi değerlendir dedi. Bana kendiliğinden çatlamasını bekleyelim demeden iğne vurdurdu neden acaba

Kızlar çatlama belirtilerini neler. Benim şuanda kasık ağrılarım arttı. Adetin 11. Günü bugün

Ben dün gittiğimde yazdığımı söyledi bugün geceyi değerlendir dedi. Bana kendiliğinden çatlamasını bekleyelim demeden iğne vurdurdu neden acaba
Bana da çift günleri değerlendir dedi 17 sinde tekrar kontrole çağırdı. Eğer yumurtan çatlarsa kaşık ağrıların artacak ilaçlara bağlı gaz olabilir , çatlamaya bağlı lekelenme yaşayabilirsin korkma dedi. Rahim kalınlığım 8 mm olursa bebek rahat tutunurmuş daha o kadar kalınlaşmadı ama benim ki
Kızlar çatlama belirtilerini neler. Benim şuanda kasık ağrılarım arttı. Adetin 11. Günü bugün
Çatlama içinde bana yuksrdakileri söyledi. İlaca rağmen normal döngüye göre geç yumurtlayacağım bugün 16. Günüm 16 mm ler 18-20 arası kendiliğinden çatlar dedi

Ben erken çatlama oldu gibi hissediyorum şeffaf akıntım iyice arttı cinsel istek ve kasık ağrılarım da en üst seviyede. Yarın kontrolüm var umarım güzel haberle yazarım buraya. Rahim kalınlaşmam da iyi olursa süper olur

Ayyy inşallah normalde bugünlerde çatlasa bat 27 Hazirandı benimki temmuza sarkıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…