- 4 Ocak 2025
- 462
- 166
- 18
- 29
Me zaman yapmış oldunuz yani testiniziiHayırlısı olsun insallah 2 temmuzda güzel haberinizi aliriz sizinde ve bekleyen herkesin de rabbim kimsenin emeklerini çabasını boşa çıkartmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Me zaman yapmış oldunuz yani testiniziiHayırlısı olsun insallah 2 temmuzda güzel haberinizi aliriz sizinde ve bekleyen herkesin de rabbim kimsenin emeklerini çabasını boşa çıkartmasın![]()
Hayır olmadım dün bir tanesi kendisi çatladı ultrasonda gördük. Zaten sabahtan. Beri şiddetli kramplarım vardı akşam 20.00 gibi onlarda azaldı 17-18-20 ilişki kesin olsun geç yumurtlamaya karşı 22-24 değerlendir dedi . 2 temmuzda beta baktır. Negatif çıkar ve adet olmazsan 9 temmuzda testi tekrarla dedi. Şimdilik sürece güveniyorumCatlatma iğnesi oldunuz mu son durumunuz ne
Zaten aynı parayi verip alicaz biz de çok saçma yaptıklarıEvet canım onuru bizede dediler aradık direk yok dedi. Ne kadar adiler ya
canım merhaba bugün test yaptınmı merak ettimAh teşekkür ederim mutlu ettiniz beni çok teşekkürler![]()
Çatlama adetin kavinci günü oldu ve letuya hangi gün başladınız onun kaçıncı günü catladiHayır olmadım dün bir tanesi kendisi çatladı ultrasonda gördük. Zaten sabahtan. Beri şiddetli kramplarım vardı akşam 20.00 gibi onlarda azaldı 17-18-20 ilişki kesin olsun geç yumurtlamaya karşı 22-24 değerlendir dedi . 2 temmuzda beta baktır. Negatif çıkar ve adet olmazsan 9 temmuzda testi tekrarla dedi. Şimdilik sürece güveniyorum![]()
İnsalah hayırlı haberlerini alirizÇatlama adetin kavinci günü oldu ve letuya hangi gün başladınız onun kaçıncı günü catladi
Bende arkaradan sordurucam diger ay için şimdiden bundan umudum yokZaten aynı parayi verip alicaz biz de çok saçma yaptıkları
İnşallah bu ay güzel haber alırız çünkü diğer ay tekrar lazım olursa nasıl bulcaz bilmiyorumBende arkaradan sordurucam diger ay için şimdiden bundan umudum yok
Bunun muadili var mı acaba illa o marka mı olacak eczacı. Başka bi ilaç daha var demiştiİnşallah bu ay güzel haber alırız çünkü diğer ay tekrar lazım olursa nasıl bulcaz bilmiyorum![]()
İğne yapıldıktan 12-14 gün sonra test verilmesi daha doğru iğne içinde de beta hcg var çünküKızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Deger olarak okadar çıkarmaz bence iğne ya olumlu düşünüyorum belirtiniz var mı pekiKızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hamile siniz benceKızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet canım çok teşekkür ederim darisi sana ve isteyen herkese canımAy sizin pozitif mi çok sevindimm![]()
Bata 6 gün kala yaptım Ya benim yumurtlamam erken oluyor zaten yumurtalamamin üzerinden yaklaşık olarak 9 10 gün geçti ondan sonra kanda baktım sınırda çıktı iki gündür de idrar testleri pozitif çıkıyor bugunde kan verdim tekrar sonucu bekliyorum deger düsuk olduğu için doktor tekrarlamamı istediMe zaman yapmış oldunuz yani testinizii
Yani insallah pozitiftir ama zamanlaman açısından iğne etkisi gibi duruyorKızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Metalimsi tat çok şüksek bi belirti inşallah artarak gider betanızBelirti olarak kasıklarıma bıçak saplanır gibi arada ağrı giriyor. Birde bu sabah kahvaltı hazırlarken metalsi bir koku geldi ağzıma gibi hissettim 2 kere ama bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum
Bana doktor muadili yok o ilaç olmalı dedi ama bilmiyorum tabiBunun muadili var mı acaba illa o marka mı olacak eczacı. Başka bi ilaç daha var demişti
Canım ben de seninle aynı gün ovitrelle oldum. Bugün benim de kasik batması başladı her hareketimde ve akıntım çoğaldı. Ben test yapmadım ilaç etkisidir diye düşündüğüm için. Sen de böyle belirtiler var miKızlar çok önemli. Ben Klomen kullanıp ayın 12 sinde çatlatma iğnesi Ovitrella oldum ondan önce eşimle değerlendirmelerim oldu iğneden sonra da değerlendirdik. Bugün öylesine ovulasyon test yaptım pik çıktı erken gebelik testi fazlaydı yapayım dedim pozitif çıktı. Doktora yazdım beta ver dedi verdim 13.04 çıkmış. İğnenin içinde az da olsa beta oluyormuş ondan dolayı da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?