Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı çıktı dün veya 318 di pazartesi birdaha baktıracağım artışı gözlemleyecepiz kese için çok erken dedi doktorumSonuç çıktı mıııııı
Sonuç çıktı çıktı 318 çıktıAyy kan sonucunuzu bizimlede paylaşın
173 çıktı canım sonucumYani var gibi duruyor 12.gün çıkması olası ama 14ü bekleyip verin isterseniz kan testini umarım çok güzel haberler alırsınız
Ayy gözünüz aydın çok sevindimmm ne mutlu size173 çıktı canım sonucum![]()
hayırlı olsun canım gecikmen varmıÇıktı çıktı dün veya 318 di pazartesi birdaha baktıracağım artışı gözlemleyecepiz kese için çok erken dedi doktorum![]()
Ay hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah173 çıktı canım sonucum![]()
173 çıktı canım sonucum![]()
İkinize de çok sevindim topiğimizden bir bir gebelerimiz çıkıyor sizide Mart anneleri grubuna üç evetle uğurluyoruz . Darısı bize inşallahSonuç çıktı çıktı 318 çıktıpazartesi birdaha vereceğim artışa bakacağız doktorum en erken önümüzdeki Perşembe kese görünür dedi
![]()
Bende var femara alt karının tümündeKızlar sizde kasık ağrısı var mı ? Klomen kullandım yumurtalardan mı anlamıyorum bir ayın 17 sinde bu kadar şiddetliydi bir de bugün sabahtan beri ağrısı hiç geçmedi
Çok sevindim canım allah bizede tezinden nasip etsin173 çıktı canım sonucum![]()
Herhalde diğer yumurta da dün çatladı çünkü bugün çok sıkıştıran bir kaşık ağrım yok şükür. Sizin bat nezaman hala çok ağrı hissediyor musunuzBende var femara alt karının tümünde
Ya tek tek güzel haberler geliyor heycanlanıyorum hayırlı olsun kuzumSonuç çıktı çıktı 318 çıktıpazartesi birdaha vereceğim artışa bakacağız doktorum en erken önümüzdeki Perşembe kese görünür dedi
![]()
1 temmuz benim 16 . Gün çok ağrım vardı bende şuan iyiyimHerhalde diğer yumurta da dün çatladı çünkü bugün çok sıkıştıran bir kaşık ağrım yok şükür. Sizin bat nezaman hala çok ağrı hissediyor musunuz
Ayyy aynı benimde 2 temmuzda doktorum o zaman kan verebilirsin dedi. Normalde 27 Hazirandı ama geç yumurtlayınca ileri attı1 temmuz benim 16 . Gün çok ağrım vardı bende şuan iyiyim
Siz iğne dldunuz mu pekiAyyy aynı benimde 2 temmuzda doktorum o zaman kan verebilirsin dedi. Normalde 27 Hazirandı ama geç yumurtlayınca ileri attı
Yok hayır kendisi çatlıyor dedi yaptırmadıSiz iğne dldunuz mu peki
Maşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken çatlarsa da yakalamış olursunuzKızlar geçen ay Femara kullanıp 14.gün kontrole gitmiştim yumurtan erken çatlamış demişti doktor, bu ay o yüzden 11.günde kontrole gel dedi dün gittim 15 mm olmuş yumurta bu sefer de cumartesi günü tekrar bakalım boyutuna dedi. Geçen ay kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermeyi düşünmüyormuş ama duruma göre bakacakmış yine
Maşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken
inşallah hepimiz güzel haberler alırızMaşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken çatlarsa da yakalamış olursunuzevet doktor söylemedi ama nolur nolmaz ben de sizin gibi değerlendirip gidelim diye düşündüm
![]()