• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Kızlar sizde kasık ağrısı var mı ? Klomen kullandım yumurtalardan mı anlamıyorum bir ayın 17 sinde bu kadar şiddetliydi bir de bugün sabahtan beri ağrısı hiç geçmedi

Kızlar geçen ay Femara kullanıp 14.gün kontrole gitmiştim yumurtan erken çatlamış demişti doktor, bu ay o yüzden 11.günde kontrole gel dedi dün gittim 15 mm olmuş yumurta bu sefer de cumartesi günü tekrar bakalım boyutuna dedi. Geçen ay kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermeyi düşünmüyormuş ama duruma göre bakacakmış yine

Kızlar geçen ay Femara kullanıp 14.gün kontrole gitmiştim yumurtan erken çatlamış demişti doktor, bu ay o yüzden 11.günde kontrole gel dedi dün gittim 15 mm olmuş yumurta bu sefer de cumartesi günü tekrar bakalım boyutuna dedi. Geçen ay kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermeyi düşünmüyormuş ama duruma göre bakacakmış yine
Maşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken çatlarsa da yakalamış olursunuz

Maşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken
Maşallah çok güzel büyümüş , kendiliğinde çatlıuorsa sıkıntı yok zaten inşallah güzel haberler alırsınız. Benim doktorum erken çatlama olabileceği için kontrole gelmeden bir gün önce ilişki önermişti. Bence değerlendirip gidin erken çatlarsa da yakalamış olursunuz
inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🫶🫶 evet doktor söylemedi ama nolur nolmaz ben de sizin gibi değerlendirip gidelim diye düşündüm 😄

Back
X