- 4 Kasım 2024
- 681
- 270
- 18
- 29
Benimde biri çatlamıştı 12. Gün digerine de iğne bulamaodımYok hayır kendisi çatlıyor dedi yaptırmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde biri çatlamıştı 12. Gün digerine de iğne bulamaodımYok hayır kendisi çatlıyor dedi yaptırmadı
Erken çatlamaması için ne yapabilirizKızlar geçen ay Femara kullanıp 14.gün kontrole gitmiştim yumurtan erken çatlamış demişti doktor, bu ay o yüzden 11.günde kontrole gel dedi dün gittim 15 mm olmuş yumurta bu sefer de cumartesi günü tekrar bakalım boyutuna dedi. Geçen ay kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermeyi düşünmüyormuş ama duruma göre bakacakmış yine
Evet gerçekten hele ovülasyon testi falan olunca hem görev gibi oluyor hem de strese sokuyor. Stres yapmamayım diyorum ama sürekli aklımdan hamile kalmakla ilgili şeyler geçiyorVallahi insanlı planlı ilişki yaşayınca 2-3 den sonra bi üşeniyor diğer günler
Var ama o kadar sancılı değil bebiş tutmuş olabilirKızlar sizde kasık ağrısı var mı ? Klomen kullandım yumurtalardan mı anlamıyorum bir ayın 17 sinde bu kadar şiddetliydi bir de bugün sabahtan beri ağrısı hiç geçmedi
Vallahi benim de ya sürekli istemsiz düşünüyorumEvet gerçekten hele ovülasyon testi falan olunca hem görev gibi oluyor hem de strese sokuyor. Stres yapmamayım diyorum ama sürekli aklımdan hamile kalmakla ilgili şeyler geçiyor![]()
Benim 20. Günü büyüdü Pcos ve hipotiroidi var bendeAdetinizin kaçıncı günunde yumurtaniz buyudu ve çatladı
İnşallah ama üç yumurta büyümüştü onlara yormuştum . Sürekli olarak sızlama var. Bir de coraspin kullanıyorum acaba mideme mi dokundu diye düşünüyorum çünkü ağrıyorVar ama o kadar sancılı değil bebiş tutmuş olabilir
belki başka bir yumurta daha vardı o çatladıHanımlar şumurtlama yeni geçti gitti xugün. 17 yada 18. Gün yumurta akı akıntı var sizdede oldu mu
Bir sonraki günden başlıyorsun diye biliyorumKızlar Ovitrella iğnesinden sonra gün sayarken vurulduğumuz günü de sayıyor muyuz ?
Olabilirmiki şa yarını değerlendiricem bakalımİnşallah ama üç yumurta büyümüştü onlara yormuştum . Sürekli olarak sızlama var. Bir de coraspin kullanıyorum acaba mideme mi dokundu diye düşünüyorum çünkü ağrıyor
belki başka bir yumurta daha vardı o çatladı
Şöyle bir sıkıntı var eğer diğer yumurtalar catlayıp bebek tutunmaya çalışıyorsa ? Değerlendirmek riske atıyor olabilir çünkü rahim kasılıyorOlabilirmiki şa yarını değerlendiricem bakalım
Ben şuan yumurtlama pik yaptıktan sonra değerlendirmeyi bıraktım artıkŞöyle bir sıkıntı var eğer diğer yumurtalar catlayıp bebek tutunmaya çalışıyorsa ? Değerlendirmek riske atıyor olabilir çünkü rahim kasılıyor
doktor iki güne bi degerlendir geç dedi ama benimde aklıma hep bu geliyo açıkçası şa kötü etkiliyor a diye iki ucu dartli deynekŞöyle bir sıkıntı var eğer diğer yumurtalar catlayıp bebek tutunmaya çalışıyorsa ? Değerlendirmek riske atıyor olabilir çünkü rahim kasılıyor
Bence ovulasyon testiyle takip et canımdoktor iki güne bi degerlendir geç dedi ama benimde aklıma hep bu geliyo açıkçası şa kötü etkiliyor a diye iki ucu dartli deynek![]()