Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11. Günü bugün kaset test yaptım silik çıktı. İğne etkisi olabilir mi bilgisi olan varmı. İğne etkisi olsada HCG çok düşük olmalı kaset testte çıkmaz diye düşünmüştüm. Kaset testler daha yüksek HCG algıladığı için. Sizce gebelikten olabilir mi yoksa iğne mıdır.
8-11 gün arası iğne etkisi geçiyor diye biliyorum . Bence yarın sabah da yapın koyulaşma görürseniz vardır

8-11 gün arası iğne etkisi geçiyor diye biliyorum . Bence yarın sabah da yapın koyulaşma görürseniz vardır
Bugün sabah yaptım iğne etkisiyse negatif olduğunu göreyim diye. Bugün ki daha belirgin gibi ama erken gebelik testi negatif çıktı. Çok kafam karıştı. Fotosunu atıyorum üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım.

Eklentiler

• 1000055397.webp
    1000055397.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 31
Bugün sabah yaptım iğne etkisiyse negatif olduğunu göreyim diye. Bugün ki daha belirgin gibi ama erken gebelik testi negatif çıktı. Çok kafam karıştı. Fotosunu atıyorum üstteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım.
Aynen ben koyulaşma görüyorum ama bence gün gün takip edin. Tam pembeyi görmeden kan vermeyin. Kan da negatif görmek insanı dah çok yıpratıyor

Selam kızlar 🩷
Son adet tarihim 31 Mayıs
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Göğüslerim bir süredir biraz dolgun, ucuna dokununca sızlıyor
Bir de akıntım var
Akıntım su gibi şeffaftı uzun bir süre, sonra beyaz ve sarı geldi
Rengi hep değişiyor ama her gün var
Mart ayında Ovitrelle vurulduğumda bel ağrısı, kasık ağrısı, regli olacakmış gibi şiddetli ağrılar yaşamıştım
Bu sefer hiç öyle şeyler yaşamadım
Akıntı ve göğüs dolgunluğu o zaman da vardı
Bu kadar ağrısız, belirtisiz gebelik olabilir mi
Bir de ne zaman test yapayım sizce

Benim haricim de gebe olan iki arkadaş daha vardı beta değerleriniz nasıl ilerliyor ne zaman doktora gideceksiz yada gittiniz mi keseyi görebildiniz mi

Gebe olabilirsin bende de aynı hala adet olacakmış gibi hissediyorum
Bugün o ağrılar biraz daha hafifledi kendini daha az hissettiriyor bugün itibari ile reglime 10 gün var pazartesi kan versem çıkar mı acaba yumurtlamanin 18 inde olduğunu düşünüyorum ama uygulamaya göre de 23 u gösteriyor uygulama 31 güne göre hesaplama yaptı ama ben geçen ay 27 günde adet oldum bu ayda belirtlerden kaynaklı döngünün erken olduğunu düşünüyorum sizce ne zaman kan vermeliyim

Bugün o ağrılar biraz daha hafifledi kendini daha az hissettiriyor bugün itibari ile reglime 10 gün var pazartesi kan versem çıkar mı acaba yumurtlamanin 18 inde olduğunu düşünüyorum ama uygulamaya göre de 23 u gösteriyor uygulama 31 güne göre hesaplama yaptı ama ben geçen ay 27 günde adet oldum bu ayda belirtlerden kaynaklı döngünün erken olduğunu düşünüyorum sizce ne zaman kan vermeliyim
Bide kabız olurda ikinirsiniz ya ıkınınca kasıklarıma sancı giriyor tahminimce yumurtlamadandan sonraki 6.gunum 18 inde o şeffaf yumurta akı gibi akıntı oldu sonra beyaz bir akıntı geldi ve leklenmem oldu şuan herhangi bir akıntım yok kuru göğüs hassasiyetim çok var damarlar belirgin hep bide kasık ağrıları işte ama döllenmeden dolayı mı oluyor

Bide kabız olurda ikinirsiniz ya ıkınınca kasıklarıma sancı giriyor tahminimce yumurtlamadandan sonraki 6.gunum 18 inde o şeffaf yumurta akı gibi akıntı oldu sonra beyaz bir akıntı geldi ve leklenmem oldu şuan herhangi bir akıntım yok kuru göğüs hassasiyetim çok var damarlar belirgin hep bide kasık ağrıları işte ama döllenmeden dolayı mı oluyor
Evet dediğiniz belirtiler hamilelikte oluyor ben net yumurtlama tarihimi biliyorum üzerinden 9 gün geçtikten sonra kanda küçük bir değerle öğrendim

Kızlar bir sorum var. Geçen ay klomen kullandım. Doktor çağırdığında yumurtam 19 mm olmuş iğneye gerek yok ve ilişki günlerini söyleyelim dedi. Adet düzensizliğim var normalde 35 günde bir oluyorum. Fakat bu ay hala regl olmadım 41. Gün bitti hamilelik yok. Duphaston verdi. Yumurtam büyüdüğü halde ben niye regl olmadım böyle bir durum yaşayan var mı ?

Ben hamileyim 3 gündür geçiyor adetim
Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok

Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok
Kanda değeriniz kaç çıktı da ogrendiniz

Bencede en mantıklısı kan
Belirtiniz nelerdi nasıl anladınız

Merhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat
Cnm merhaba yumurtan catlayinca çok agri oldumu benim yumurta letudan sonra 19 ml dedi dün ertesi gün yumurta da feci ağrı yurunmeyecek kadar ne yapacağımı sasirdm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X