Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var 11 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum sonra Ovülasyon testim pik oldu 3 gün sonra tek çizgi oldu şimdi tekrar çift çizgi 19 unda test yapamadım bugün yine yaptım çift çizgi oldu sebebini bilen var mı acaba

Eklentiler

• IMG_7569.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 31
Çift çizgi olması normal bir şey Lh vücutta zaten şu an var iğnelerden dolayı

Zaten pikse yarın çatlar en erken yarın değerlendirmeniz uygun olur
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım :) 1 yıllık evliyim,1 yıldır deniyoruz ve sonuç alamadık gebelik için. 23 haziranda hormon testlerimi verip özel kadın doğuma gittim öncesinde gittiğimde pcos var denmişti ve inositol D vit folik asit daha bir çok içerikli takviye başlamıştık bundan 4 ay önce şimdi de reglimin 5. Günü çağırmıştı muayene sonrası klomene başladık bugün, 5 gün kullanıp 5 bekleyip öyle gidicem yani öyle çağırdı yumurta sayıma falan bakacakmış süreç nasıl ilerliyor beni biraz aydınlatırmısnız:)

Eklentiler

• 1000068063.webp
    48 KB · Görüntüleme: 25

Merhaba,
Kontrole gittiğinde doktorun büyümüş yumurtan var mı diye bakacak canım
Yumurtanın boyutuna göre çatlatma iğnesi verebilir ya da yumurtanın kendi kendine çatlamasını bekleyeceksiniz
Bir de yumurtanın çatlamasına göre ilişki günleri verecek
İnşallah yumurtan sağlıklı bir şekilde büyür, çatlar

Ay inşallah ben çok heycanlıyım

Kızlar neler yaptınız doktora giden var mı ? Ben normalde bugün regl olmam gerekiyordu hala bir belirti yok heveslenmek istemiyorum belki olurum diye sizler ne durumdasınız ?

Kızlar neler yaptınız doktora giden var mı ? Ben normalde bugün regl olmam gerekiyordu hala bir belirti yok heveslenmek istemiyorum belki olurum diye sizler ne durumdasınız ?

Test yaptın mı hiç canım?
Benim yarın da pazar günü regli olmam gerekiyor yumurta çatlama günüme bakınca
Doğru düzgün bir belirtim yok
Sadece göğüslerim dolgun ucuna bastırınca acıyor bir de akıntım var
Geçen aylarda olan ağrılarım yok hiç
Çarşamba akşamı Predictor Early ile test yaptım, negatif çıktı
İnşallah hafta sonu regli olmam

İnşallah güzel haberlerini alırız ben hiç test yapmadım ama geçen haftalarda aşırı derece de mantarım oldu o yüzden biraz olumsuz düşünüyorum ama regl olmadım bakalım 1 2 güne belli olur inşallah bebişlerimiz vardır bende de aşırı şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var

İnşallah canım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay

Kızlar kimseler kalmadı mı ? Ben hala regl olmadım ama dün test yaptım negatif

Ben de hala regl olmadım canım
2 Haziran’da Femara’ya başlayıp 11 Haziran’da Ovitrelle vurulmuştum
Çarşamba akşamı test yaptım, negatif çıktı
Senin beklenen adet tarihin ne zaman

Ben de hala regl olmadım canım
2 Haziran’da Femara’ya başlayıp 11 Haziran’da Ovitrelle vurulmuştum
Çarşamba akşamı test yaptım, negatif çıktı
Senin beklenen adet tarihin ne zaman
Bende 3 Haziran Klomen başladım sonra 11 haziranda ganopeptyl çatlatma iğnesi vuruldum 2 doz adetimde dün başlaması gerekiyordu dün test yaptım negatif çıktı

Kızlar merhaba bende Letu + Ovitrelle kullandım bu ay bata 5 gün var bugün test yaptım iğne etkisini anlamak için görseldeki gibi çıktı

Eklentiler

• IMG_1800.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…