- 4 Ocak 2025
- 455
- 157
- 18
- 29
Zaten pikse yarın çatlar en erken yarın değerlendirmeniz uygun olurKızlar şuan ovulasyon testi yaptım galiba piki yakaladım ama doktor yarın gece değerlendir demişti klomenden dolayı. Acaba bu pik yarın gece kaybolur mu? Napıcam?
Doktor ne zaman dediyse o zaman yap canım zaten piki gördükten sonra kaybolması çatlaması demek senin değerlendireceğin vakte denk gelirKızlar şuan ovulasyon testi yaptım galiba piki yakaladım ama doktor yarın gece değerlendir demişti klomenden dolayı. Acaba bu pik yarın gece kaybolur mu? Napıcam?
Bugün klomen 3. Gün içiyorum sat 8 haziran inşallah güzel haberler alırızKızlar merhaba ben 4 Haziran itibaren 5 gün Klomen kullanmaya başlicam benim gibi olan var mı ? Haberleşelim
Ay hiç bilmiyorum ki keşke bu konuda çok bilgile biri olsa burda bende şimdi çıktım doktordan 12mm olmuş sol tarafta iki tane dedi pazartesi yine gidicemKızlar şuan ovulasyon testi yaptım galiba piki yakaladım ama doktor yarın gece değerlendir demişti klomenden dolayı. Acaba bu pik yarın gece kaybolur
İnşallah canım güzel haberlerimiz olsunBana bir daha gel demedi iğneni ol dedi adete yakın test yap eğer adet olmazsan gel dedi. İnşallah olmazsın dedi :)
Canım sıkıntı yapma çatlatma iğnesini vurdun çatlamışlardır onlar.LH değerin henüz düşmemiştir. Sen bir dolu bir boş değerlendirmeye devam etKızlar ben perşembe sabah ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum.perşembe geceden peri ovulasyon testini pik görüyorum normal mi ?
Kızlar çarşamba akşam çatlatma iğnesi vuruldum doktor perşembe cumartesi pazartesi akşamları değerlendir dedi günler biraz geç değil mi sizce
Beni daha kontrole çağırmadı ama şöyle düşündüm yumurta 24-36 saat arası çatlıyor 12-24 saat arası canlı kalıyor. En geç cumartesi sabaha kadar yaşıyor oluyor bu hesapla o yüzden sanki geç gibi geldi verdiği günlerBen de çarşamba sabahı Ovitrelle vuruldum
Doktorum perşembe gecesi ve cumartesi gecesi ilişki önerdi
Pazartesi sabah kontrolüm var
Beni daha kontrole çağırmadı ama şöyle düşündüm yumurta 24-36 saat arası çatlıyor 12-24 saat arası canlı kalıyor. En geç cumartesi sabaha kadar yaşıyor oluyor bu hesapla o yüzden sanki geç gibi geldi verdiği günler
Aa onu bilmiyordum hiç. Ben hep genel internetten araştırdığım kadarıyla biliyordum.Ben mart ayında da Ovitrelle vurulmuştum
O zaman iğneden 6 gün sonra tam çatlamıştı
11 Haziran’da iğne vurulduğumda yumurta 19 mm idi
Dün gece ultrason ile baktırdım
16 mm çıktı, çatlama sıvısı da gördü doktor
Birkaç gündür ovulasyon testi de yapıyorum
Hala pozitif gösteriyor, silikleşme olmadı
Çatlama iğneden 24- 36 saat sonra olmuyor yani illa
Aa onu bilmiyordum hiç. Ben hep genel internetten araştırdığım kadarıyla biliyordum.
Anladım çok teşekkür ederim doktorun dediği günleri değerlendirmek lazım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?