• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Allah Allah benimde klomen 8 haziranda bitti yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek acaba bugünü değerlendirsem mi sizde Pcos var mıydı
Hayır bende pcos yok değerlendirin isterseniz bir şey kaybetmiş olmazsınız. Doktor bana gün aşırı birliktelik önerdi. Ben yumurtlama testi yapmayı da bıraktım 22 mm yumurta bile görünmedi sonuçta güvenemedim teste. En sağlıklısı bat tarihine kadar gün aşırı birliktelik mutlaka denk gelecektir yumurtamaya çatlamaya

Hayır bende pcos yok değerlendirin isterseniz bir şey kaybetmiş olmazsınız. Doktor bana gün aşırı birliktelik önerdi. Ben yumurtlama testi yapmayı da bıraktım 22 mm yumurta bile görünmedi sonuçta güvenemedim teste. En sağlıklısı bat tarihine kadar gün aşırı birliktelik mutlaka denk gelecektir yumurtamaya çatlamaya
Bende pcos var. O zaman değerlendireyim bugün akıntı çok yoğundu çünkü

Ben geçen hafta 5 gün Femara kullandım
Dün sabah kontrole gittim, solda 16 mm yumurta oluşmuş
Bu sabah tekrar kontrole gittim, yumurta 19 mm olmuş
Hemen Ovitrelle vuruldum
Pazartesi tekrar doktora gideceğim
Sağlıklı bir şekilde çatlama olur inşallah 🤲🏼

Benim dün bakıldı biri 17 biri 18 Folikül vardı doktor ya bu akşam ya da yarın sabah iğne vurul çatlatmak için dedi acaba hangi zaman daha iyi olur bilgisi olan var mı

Doktordan çıktım yumurtan gelişmiş dedi. İğne yazdı bulabilirsen hemen vurul dedi bulamazsan bugünü yarını değerlendir dedi ama iğneyi bulamadım henüz

Kızlar kontrolden çıktım.4 yumurtam oluşmuş 22,20,19,19 mm hemen iğneni ol yarın gece 00.00-01.00 arasını değerlendir doktor dedi.İğne oldum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Hanımlar femara bitti dün
Kızlar kontrolden çıktım.4 yumurtam oluşmuş 22,20,19,19 mm hemen iğneni ol yarın gece 00.00-01.00 arasını değerlendir doktor dedi.İğne oldum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
kız maşallah tutar gibi hissettim hadi hayırlısı

Back
X