Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Kızlar yarın klomende son günüm ve reglim bugün bitti. Yarın artık ovulasyon testiyle beraber ilerlicez

Bende bugün son klomenimi içtim . İnşallah güzel yumurtalarımız oluşmuştur. Ben 11 de kontrole gideceğim

Bende son femara mı ve klomenimi içtim 10nunda kontrolüm var inşallah büyürler burdan yumurta boyutlarımızı takipleşelim 🙈

Bende son femara mı ve klomenimi içtim 10nunda kontrolüm var inşallah büyürler burdan yumurta boyutlarımızı takipleşelim 🙈
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı

Ben 2 haziranda klomene başladım reglimin 4.günüydü 6haziranda bitti. Yumurtlama testiyle bakıyordum bayramdan dolayı iki gündür yapamadım bugün yapacam yumurtlama testini. bugün döngümün 10. Günündeyim

Dün sabah yumurtlama belirtilerini hisseder gibi oldum ama bayram sebebiyle ailemin evinde olduğumuz için değerlendiremedik 😭😭 çok üzülüorum
Ben de sizin gibiyim hem bayram hem nöbet olunca değerlendiremedim. Artık 9-10 değerlendireceğiz 11 doktor kontrolüm var.

Ben de sizin gibiyim hem bayram hem nöbet olunca değerlendiremedim. Artık 9-10 değerlendireceğiz 11 doktor kontrolüm var.
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı

Ayyy bende biliyor musun allahtan reglim dün bitti. Ben sağlıkçıyım nöbet tutuyorum tamda yumurtlama günüme denk geliyor nasıl olucak bilmiyorum üzülüyorum. Sende mi sağlıkçısın ?

Dün sabah yumurtlama belirtilerini hisseder gibi oldum ama bayram sebebiyle ailemin evinde olduğumuz için değerlendiremedik 😭😭 çok üzülüorum
Canım olsun öyle düşünme eğer geleceği varsa bir kere yapmaya bile geliyorlar.Sen yine fırsat bulduğunda değerlendir

Canım doktorunla görüşmen lazım klomenden sonra yumurtalara bakıp takip edilmesi gerek.Aşırı büyürlerse çatlatma iğnesi yaptırmanı istiyor.

Bana çatlatma iğnesi vermedi adetimden 1 gün önce çağırdı beni o kadar
Banada adetin 5.günü başlattı. Çatlatma iğnesini aldırdı evde dolapta dursun dedi. Bittikten 3 gün sonra muayeneye gel yumurtalarına bakıcam dedi

Kızlar ben 29 mayısda regli oldum 2-6 haziranda günde bir tane klomen kullandım. Sağlıkçıyım dün nöbette doğumhaneye gittim bir yumurtalıklarıma bakar mısınız dedim. Bugün klomen biteli 3 gün oluyor döngünün 10.günü. Sağ tarafta 22 mm yumurta gördüler fazla büyümüş dediler spontan çatlamasını beklicez dediler ama bu yumurtayı olumsuz gibi değerlendirdiler sanki tavırları o şekildeydi. Sol tarafta 10mm vardı bu iyi dediler yine sağ tarafta 9 mm vardı buna da iyi dediler. Gün aşırı ilişki önerdiler. Ben reglim bittiğinden beri aynı zamanda ovulasyon testi yapıyorum. Çok silik çıkıyor. 22mm yumurtam varmış nasıl pik çıkmadı anlayamıyorum. Bunun çatladığını nerden anlaycağım

Back
X