Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bayramlar, yumurta çatlamasını takip ettiyseniz ona göre hesaplamanız lazım. Yumurtlamadan sonraki 12.günden sonra çıkabilir.Merhaba iyi bayramlar klomen kullandıktan ne kadar sonra idrar testinde çıkar acaba bilen varmı
İnşallah bu sefer olur canımBende son femara mı ve klomenimi içtim 10nunda kontrolüm var inşallah büyürler burdan yumurta boyutlarımızı takipleşelim![]()
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mıBende son femara mı ve klomenimi içtim 10nunda kontrolüm var inşallah büyürler burdan yumurta boyutlarımızı takipleşelim![]()
Ben de sizin gibiyim hem bayram hem nöbet olunca değerlendiremedim. Artık 9-10 değerlendireceğiz 11 doktor kontrolüm var.Dün sabah yumurtlama belirtilerini hisseder gibi oldum ama bayram sebebiyle ailemin evinde olduğumuz için değerlendiremedikçok üzülüorum
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mıBen de sizin gibiyim hem bayram hem nöbet olunca değerlendiremedim. Artık 9-10 değerlendireceğiz 11 doktor kontrolüm var.
Ayyy bende biliyor musun allahtan reglim dün bitti. Ben sağlıkçıyım nöbet tutuyorum tamda yumurtlama günüme denk geliyor nasıl olucak bilmiyorum üzülüyorum. Sende mi sağlıkçısın ?Ben de sizin gibiyim hem bayram hem nöbet olunca değerlendiremedim. Artık 9-10 değerlendireceğiz 11 doktor kontrolüm var.
Canım olsun öyle düşünme eğer geleceği varsa bir kere yapmaya bile geliyorlar.Sen yine fırsat bulduğunda değerlendirDün sabah yumurtlama belirtilerini hisseder gibi oldum ama bayram sebebiyle ailemin evinde olduğumuz için değerlendiremedikçok üzülüorum
Canım doktorunla görüşmen lazım klomenden sonra yumurtalara bakıp takip edilmesi gerek.Aşırı büyürlerse çatlatma iğnesi yaptırmanı istiyor.Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı
Bana çatlatma iğnesi vermedi adetimden 1 gün önce çağırdı beni o kadarCanım doktorunla görüşmen lazım klomenden sonra yumurtalara bakıp takip edilmesi gerek.Aşırı büyürlerse çatlatma iğnesi yaptırmanı istiyor.
Banada adetin 5.günü başlattı. Çatlatma iğnesini aldırdı evde dolapta dursun dedi. Bittikten 3 gün sonra muayeneye gel yumurtalarına bakıcam dediBana çatlatma iğnesi vermedi adetimden 1 gün önce çağırdı beni o kadar
İlaç bittikten kaç gün sonraya kontrole gideceksinizBende son femara mı ve klomenimi içtim 10nunda kontrolüm var inşallah büyürler burdan yumurta boyutlarımızı takipleşelim![]()
İlaç bittikten kaç gün sonraya kontrole gideceksiniz
İlaç bittikten 3 gün sonra kontrole gitmiş olucam bayram girdiği için arayaİlaç bittikten kaç gün sonraya kontrole gideceksiniz