Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Bende de vardı pcos klomen kullanarak hamile kaldım 2 aylık oldu bile🥹
Ilk kullanmanizda mi hamile kaldiniz . Bende mayis ayinın sonundaa klomene basladim yumurtalıklarım gec buyudu haziranin 6 si gibi 15 mm ydi sağ tarafimda bayram nedeniyle asilama olamadim ama gun asiri iliski dedi doktorum tam 1 hafta sonra farkli doktora gittim tatilde oldugum icin sol tarafinda catlama olmus yumurtaliklarinin kalintisi var dedi sasırdım cunku benim sagdaydi buyuyen yumurtaligim saga bakti orda goremedi buyuk ihtimal o catlamis daha önce dedi soldakide catlamis dedi ve rahim duvarimda kaalinlasma olmus dedi ne demek bilmiyorum 15 gun sonra ya adet görürsün yada teste gel dedi insallah gebelik olusur

Bende geçen ay başladım şuan regl günümü bekliyorum 18 haziran
Bende ayni sizin gibi klomen kullandim 6 hazziranda 15 mmydi yumurtam bayram nedeniyle takip edemedim catladimi catlamadimi diye. Gun asiri iliski önerdi tam 1 hafta sonra gecen hafta cuma gunu doktora gittim sagda yumurta görülmedi 15 mm olan. Catlamistir o dedi ama sol tarafimda yumurta kalıntısı var bu catlamis dedi. Bende 15 gunümü tamamlamayi bekliyorum. Birde rahimde kalinlasma olmuş dedi gebelik olmazsa adet olursun dedi insallah gebelik olusur. Siz galiba yarin test vericeksiniz sonucunu iletseniz buraya olurmu

Bende ayni sizin gibi klomen kullandim 6 hazziranda 15 mmydi yumurtam bayram nedeniyle takip edemedim catladimi catlamadimi diye. Gun asiri iliski önerdi tam 1 hafta sonra gecen hafta cuma gunu doktora gittim sagda yumurta görülmedi 15 mm olan. Catlamistir o dedi ama sol tarafimda yumurta kalıntısı var bu catlamis dedi. Bende 15 gunümü tamamlamayi bekliyorum. Birde rahimde kalinlasma olmuş dedi gebelik olmazsa adet olursun dedi insallah gebelik olusur. Siz galiba yarin test vericeksiniz sonucunu iletseniz buraya olurmu

Yanlışlıkla 18’i yazmışım ama 17’si yani bugün daha regl olmadım dün test yaptım evde ama negatif çıktı yani yok olmayı bekliyorum

Kızlar ben ilk basta yazdım gruba bır daha yazamadım. Nasıl gelişmeler ben 3 haziranda başladım klomene adetin üçüncü günü suanda gögüslerim şişti ve sızlıyor sizde durum ne

Benim dün başlayan kasıklarımda kısa süreli ağrı oldu bugün pek olmadı ama. Onun haricinde belirtim yok. Ve 2 gündür mide şişkinliği yaşıyorum

Kızlar acil cevap ben 12 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum o günden sonra ovulasyon testim pik yapmıştı. 2 gündür bakmamıştım artık bakmama gerek yok diye. Ama az önce öylesine yaptım ve yine piki gördüm normal mi ?

Kızlar acil cevap ben 12 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum o günden sonra ovulasyon testim pik yapmıştı. 2 gündür bakmamıştım artık bakmama gerek yok diye. Ama az önce öylesine yaptım ve yine piki gördüm normal mi ?
Gebelik göstergesi olabiliyor eski konulara bakarsan lh gebelikte de yüksek oluyor hatta ovulasyon testi İle gebelıgını öğrenenler var canom

Kızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi

Back
X