• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

hayırlı olsun. herşey gönlünce olsun. ben şu keçi boynuzu suyu nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. kendim protein alıyorum. (muz,kabak çekirdeği, fındık, ton balığı,çukolata )

Arkadaism ebn ekciboyunuz suyunu esime yaptim. 6 adet kuru keciboyunuzunu kucuk kucuk kir bir bardaktan az cik fazla suda 3 dakika kaynat fazal degil. Sonra su ilidimi icir. Popinos ben Ibrahim Saracoglu'nun sitesidne okudum tup bebek deneneyenlere kseinlikle cekridek urunleri tavsiye etmiyo icinden bulunan bir maddde'den dolay bende cok yedim kabak cekirdegi ama ayziyi gordukten sorna biraktim. Istersen sitesine gir daha detayli bilgi var. Herseyin hayirlisi/...

arkadaşlar yarın transferim olacak tek embryo ama hayırlısı nasipse tek ile de olur bu gün kandil hepimiz için bol bol dua edelim.

hayırlısı olsun arkadaşım olacaksa rabbim ol dediyse o bir tanecik güzel embriyo ilede olur..Şu güzel kandil akşamı rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...İnşallah güzel haberlerini alıcaz içini ferah tut....Sakın ama sakın stres yapma..Elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış...

hayırlı olsun. herşey gönlünce olsun. ben şu keçi boynuzu suyu nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. kendim protein alıyorum. (muz,kabak çekirdeği, fındık, ton balığı,çukolata )

Popinoscum ben hala hazırlıyorum eşime yarım litre suyu kaynatıyorum 6 adet yıkadığım keçiboynuzunu parçalara kırıp içine atıyorum.3 dk. kaynatıyorum kapağını açmadan. Yine kapağını açmadan 20 dk. bekletiyorum sonra içindeki keçiboynuzlarını alıp ,kapağını kapatıp ılımaya bırakıyorumBundan 2 bardak çıkıyor..İlk başlandığında bir hafta boyunca sabah aç karnına ve gece yatarken içicek. Bir hafta sonrada sadece akşamları yatarken 3 ay boyunca içiyo..Benim eşimde çok işe yaradı şimdi gittiğimiz klinikte sperm kalitesini doktor çok beğendi..

merhaba arkadaşlar ben de bugün ikinci tedavime başladım lucrinle. hepimize hayırlı olsun tedavilerimiz ve en kısa zamanda inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

Popinoscum ben hala hazırlıyorum eşime yarım litre suyu kaynatıyorum 6 adet yıkadığım keçiboynuzunu parçalara kırıp içine atıyorum.3 dk. kaynatıyorum kapağını açmadan. Yine kapağını açmadan 20 dk. bekletiyorum sonra içindeki keçiboynuzlarını alıp ,kapağını kapatıp ılımaya bırakıyorumBundan 2 bardak çıkıyor..İlk başlandığında bir hafta boyunca sabah aç karnına ve gece yatarken içicek. Bir hafta sonrada sadece akşamları yatarken 3 ay boyunca içiyo..Benim eşimde çok işe yaradı şimdi gittiğimiz klinikte sperm kalitesini doktor çok beğendi..

Merhaba arkadasim aynen bu yazdigini bende esime uyguladim ama ancak bir ay kadar bir sure benim esimde bir daha sperm kalitesine baktirmadan ameliytla alip dondurdular insallah benim esiminde sperm kalitesi ve hareketligi artmistir.. ALLAH yardimcimiz olsunn..

Arkadaslar bu kabak cekirdegi Fistik filan hakkinda ne dusunuyosunuz, bi diyolaar tutnmaya ayrdimci oluyo, bide zararli diyolar kararsiz kaldim siz ne dusunuyosunuz?

evet arkadaşım kesinlikle çok arttırıyor sperm kalitesini ve hareketliliğini benim eşimde hareketlilik iki katından fazla artmıştı. ilk tedavimde uyguladım. üç ay uygulandıktan sonra ara ara tekrar edilebilir diyor İ. Saraçoğlu.

merhaba arkadaşlar dün transferim oldu tek embiryo her şey yolundaydı bakalım gerisi allahın taktirine kalmış en zoru da beklemek inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşmak nasip olur allah yardımcınız olsun.

Back
X