• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

kızlar bugün adet oldum
hemen doktoruma gittim
bugün iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla.:Saruboceq:

kızlar benim de adetimin 3.günü bugün başlamak üzere doktora gittim ama doktorum uzun protokol uygun gördüğü için temmuz adetiyle diğer iğnelere geçicem.hepinize bol şanslar; umarım ben de sizin arkanızdan hamilelik haberimi veririm.:))))

haziran 20 gibi ben de adetle başlıyorum..hayırlısı inşallah..çikolata kistim var...başka sorun yok çok şükür..başka çikolata kisti olup deneyen var mı arkadaşlar..????????

selam kızlar..bende kısmetse haziranın 15 i gibi başlıycam..3.denemem olacak..hayırlısıysa inşallah bu son olsun artık diyorum..kısa protokol denenecek bu defa..Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin ,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..(amin)

kızlar bende haziranın 1ci veya 2 ci haftası gibi adet olucam ve tedaviye başlıyorum 2 ci denemem sr süleyman tosun onda ilk denemem olucak:)inşallah haziranda herkes hamiş olur:)

Merhaba arkadaşlar,
bugün adetimin 2. güün doktora gittim elimde menagon iğnelerim vardı yarından itibaren 4 gün onları kullanıcam 300 mg günde, salı günü kontrolüm var..Kısa prootokolle başladık..Rabbim tüm arkadaşlarımında benimde kucağımızı evlatlarımızla doldursun inş.....Tedavilerimiz hayırlı olsun arkadaşlar..

Merhaba Arkadaslar, benim'de ucuncu denemem. Mayis ayin'da tedavim baslaadi ama uzun protokol uygulamyi uygun gorduler. Dogum kontrol ahpi kullaniyorum 2o gun oldu. HAziran 16'da lupron diye bir igne'ya basliycam. Yani benimde asas tedavi haziran'da basliycak umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz, bu sefer kendimi umutlndirmiyorum, hyairlisi bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun...

merhaba kızlar tedavimin bugün 7. günü doktor herşeyin güzel gittiğini söyledi yumurtalar büyüyor haftaya bu günler transferim olabilir inşallah bu sefer olur olursa hayatımdaki en mutlu yazımı geçiricem hepimizin allah yardımcısı olsun.

bende mayısta başladım yeterli sayıda yumurta olmadığı için tedavi sonlandı haziran adetinin 2 günü gel başka ilaçlarla başlayalım dedi dr ama 8 gün gecikti adetim test yaptım sonuç negatif geçen hafta adet belirtilerimin hepsi vardı şimdi hiçbiriyok dr pazartesiye kadar bekle olmazsa pazartesi gel dedi neden böyle oldu iğnelerdenmi acaba nomalde adetim hiç gecikmez 26-28 gün arası olurdum daha önce iğne kullunıpta adeti geciken varmı acaba

baharson bebeğine en erken ulaşan sen olacaksın demekki...Güzel haberide ilk senden alıcaz allahın izniyle... Hayırlı tedavilerimiz olsun hepimizin arkadaşlar...

inşallah bu yazı hepimiz hamile olarak geçiririz salı günü yumurtalarım toplanacak şimdilik her şey çok iyi bakalım gerisi allahın taktiri ilkindede çok iyiydi ama kimyasal gebelik oldu. Çok heyecanlıyım...

arkadaşlar bu gün ilk kontrolüm vardı..Çok şükür yumurtalar büyüyor..Perşembe tekrar kontrolüm var.Doktor cmts büyük ihtimalle çatlatmaş iğnesi olursun pazarteside kısmetse yumurta toplama işlemini yaparız dedi...Bizler elimizden geleni yapıyoruz..Hayırlısı yüce rabbimden inş.....Baharson bu gün toplama işlemin olacağını söylemiştin ..Canım bizleri habersiz bırakma...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin....

arkadaşlar bende bu başlığı şimdi tesadüfen gördüm bende bu ay dondurulmuş emrio ile yeniden deniyeceğim bu 3.olucak ranızda benim gibi olan varmı

mrehaba aranızda benim gibi olan varmı nolur yardımcı olun 2 tane dondurulmuş embriom var eyer cözüldükten sonra yaşarlarsa 21 yada 22 sinde transverim var yardım edin bananolur paylaşın benimle şimdiden teşekkür ederim

Kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Ben de bugün ilk iğnemi oldum.Çok heyecanlıyım.Yumurtalar ne zaman toplanıyo acaba? Bidekaçlık dozlarla başladınız? Bana 225 verdi doktor ilk üç gün için...

Merhaba arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı tam 10 tane ,tabi bizde morfoloji problemi olduğu için spermlerde önemli ,yarın arayıp döllenme konusunda bilgi vereceklar, sanırım cumaya transferim olur . Çok heyecanlıyım Allahım anne olmak istiyorum............

Merhaba arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı tam 10 tane ,tabi bizde morfoloji problemi olduğu için spermlerde önemli ,yarın arayıp döllenme konusunda bilgi vereceklar, sanırım cumaya transferim olur . Çok heyecanlıyım Allahım anne olmak istiyorum............

Hayırlı olsun canım

Back
X