• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

teşekkür ederim gözdem ben 175 lik dozlarla başladım benim yumurta büyüme süresi on gündü son iki dozum 125 ve 75 di her şey iyi gitti bakalım hayırlısı gerisi Allaha kalmış benim ikinci denemem ..ilki kimyasal gebelik oldu.

teşekkür ederim gözdem ben 175 lik dozlarla başladım benim yumurta büyüme süresi on gündü son iki dozum 125 ve 75 di her şey iyi gitti bakalım hayırlısı gerisi Allaha kalmış benim ikinci denemem ..ilki kimyasal gebelik oldu.

Yumurta kalitesinde sorun yok dediler bana bizim sorunumuz morfoloji. Niye ben bu kadar yüklü başladım anlamadım vaalla. Bu arada sizin de morfoloji sanırım ,spermleri büyütüp iyi olanları seçmiyolar mı. Döllenmeme olabilir mi acaba korktum şimdiden..

iyi akşamlar arkadaşlar ben dün başladım tedaviye her gün bir kez puregonla başladım:)yanında femara,folbiol ve b12 vitamini:))hayırlısı olsun diyorum:)yalnız femara kullanan varmı aranızda:)ve kısa protokol uygulanıyor.şuan bir sıkıntım yok...

merhaba kızlar tedavimin bugün 7. günü doktor herşeyin güzel gittiğini söyledi yumurtalar büyüyor haftaya bu günler transferim olabilir inşallah bu sefer olur olursa hayatımdaki en mutlu yazımı geçiricem hepimizin allah yardımcısı olsun.

Hadi hayırlısı daha güzel haberlerini de alırız inş.Umarım döllenen yumurtalarında çok olur... Eşine keçi boynuzu suyunu hiç denedinmi..Benim eşimin öyle bir sorunu yoktu ama öyle çok iyi spermiyogram sonuçlarıda çıkmıyordu orta halliydi yanii.3 ay kadar önce keçiboynuzuna başladık şu an bu sperm kalitesiyle nasıl gebelik olmaz diye soruyo doktorlar...Benimde bu gün 7. günüm 5 yumurtam 13-14-15 mm civarında büyümüş..bu gün gonal f e başladım göbekten..Perşembe yine kontrolüm var..Şöyle 2-3 tane daha eklenebilse 7-8 yumurta olsa....Neyse kaliteli olsun az olsun benim olsun dimi ama....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar...

QUOTE=nazan2824;12949054]Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?[/QUOTE]

hihoyyyt ben haziranın 7 sinde başladım iğneye. 14.ünde hormonda verdi. şimdi iki iğne kullanıyorum. 18.inde kontrole gideceğim. 6 aşılamadan sonra bu ilk tüp bebek denemesi. inşallah süreçte bir sorun çıkmadan devam eder.

Kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Ben de bugün ilk iğnemi oldum.Çok heyecanlıyım.Yumurtalar ne zaman toplanıyo acaba? Bidekaçlık dozlarla başladınız? Bana 225 verdi doktor ilk üç gün iç

slm canım bende bugün 4 tozumu yaptım gonal f kullanıyorum bugün kontrol oldum dr herşey yollında dedi 3 gün daha bende senin gibi 225 dozda başlamıştım o şekilde devam edicen dedi.cumartesi günü tekrar bakıcam dedi büyük ihtimalle çarşamba veya salı gününe yumurtalarım toplanacak.o arada benim 2 denemem ankara mayadayım sen nerdesin.guclubacismile

Kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Ben de bugün ilk iğnemi oldum.Çok heyecanlıyım.Yumurtalar ne zaman toplanıyo acaba? Bidekaçlık dozlarla başladınız? Bana 225 verdi doktor ilk üç gün iç

ben 7.sinden beri lukrin 0 ml kullanıyorum koldan.14.ünden itibaren puregon 150 lukrin 5ml kullanıyorum. 18 haz.cuma kontrole gideceğim. benimki uzun protokol.vitamin megadyn alıyorum. hepimize hyırlı olur inşallh

Merhaba arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı tam 10 tane ,tabi bizde morfoloji problemi olduğu için spermlerde önemli ,yarın arayıp döllenme konusunda bilgi vereceklar, sanırım cumaya transferim olur . Çok heyecanlıyım Allahım anne olmak istiyorum............

inşallah hamile kalırsın.

Biz rapor çıkaracağız ama hala tebligatın hastanelere ulaşmasını bekliyoruz.SGK'daki ilgili kişiyi yeniden aradım."3 yıl evlilik şartının kaldırılması ile ilgli her şey hazır ama yayınlayacak müdürlükte işler yoğun, onlara bağlı" dedi...beklemedeyiz.Ben reglimiz 2.günüdeyim.Uzun protokol olacak gibi, bu cuma Memorial ile randevumuz var...Uzun olursa 10 haziranda Lucrin'e başlayacağım.Rapor olursa Memorial 1450 euro+ilaçlar...Diğer tetkikleri dışarıda yaptıracağız.Yoksa çok masraflı oluyormuş.Memorial'da daha önce tedavi olan var mı? Ekstra ücret çıkıyor mu? Umarım bu yaz herkese uğurlu gelir...

ben özel dr. gidiyorum. herşey içinde 4.5 milyar dedi. 1 sene devlette 3 aşılama oldum. özelde iğneyle 3 aşılama. doktorum ankara zekai tahir k.d.da. tüp bebek işlemlerini ankara centrum tüp bebek merkezinde yapıyor.

baharson canım döllenen yumurtaların hakkında bilgi verdilermi size...Umarım dondurulacak kadar döllenen güzel embriyoların olmuştur...Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Allaha emanet olun arkadaşlar..

arkadaşlar bugün aradılar dokuz tanesine miklro enjeksiyon uygulamışlar 7 tanesi döllenmiş bakalım yarın arayıp yine bilgi verecekler inşallah hepsi çok iyi olurda fazlasını da dondurabiliriz, heyecanla bekliyorum yeni gelişmeleri.

Hadi hayırlısı daha güzel haberlerini de alırız inş.Umarım döllenen yumurtalarında çok olur... Eşine keçi boynuzu suyunu hiç denedinmi..Benim eşimin öyle bir sorunu yoktu ama öyle çok iyi spermiyogram sonuçlarıda çıkmıyordu orta halliydi yanii.3 ay kadar önce keçiboynuzuna başladık şu an bu sperm kalitesiyle nasıl gebelik olmaz diye soruyo doktorlar...Benimde bu gün 7. günüm 5 yumurtam 13-14-15 mm civarında büyümüş..bu gün gonal f e başladım göbekten..Perşembe yine kontrolüm var..Şöyle 2-3 tane daha eklenebilse 7-8 yumurta olsa....Neyse kaliteli olsun az olsun benim olsun dimi ama....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar...

Bizim spermler önceleri daha kötürdü vitaminle keçiboynuzu filan derken allaha şükür şimdi biraz daha iyi ,inşallah seninde iyi haberlerini alırız .Allah bu yıl hepimize anne olmayı nasip etsin.

arkadaşlar bugün aradılar dokuz tanesine miklro enjeksiyon uygulamışlar 7 tanesi döllenmiş bakalım yarın arayıp yine bilgi verecekler inşallah hepsi çok iyi olurda fazlasını da dondurabiliriz, heyecanla bekliyorum yeni gelişmeleri.

Çok sevindim arkadaşım...İnşallah bu sefer ilk annemiz sen olacaksın allahın izniyle...Daha öncede söylediğim gibi çok çok daha güzel haberlerini bekliyoruz...belkide ikiz bebeklerin müjdesini.....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

arkadaşlar yarın transferim olacak tek embryo ama hayırlısı nasipse tek ile de olur bu gün kandil hepimiz için bol bol dua edelim.

Bizim spermler önceleri daha kötürdü vitaminle keçiboynuzu filan derken allaha şükür şimdi biraz daha iyi ,inşallah seninde iyi haberlerini alırız .Allah bu yıl hepimize anne olmayı nasip etsin.

hayırlı olsun. herşey gönlünce olsun. ben şu keçi boynuzu suyu nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. kendim protein alıyorum. (muz,kabak çekirdeği, fındık, ton balığı,çukolata )

Back
X