Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim gözdem ben 175 lik dozlarla başladım benim yumurta büyüme süresi on gündü son iki dozum 125 ve 75 di her şey iyi gitti bakalım hayırlısı gerisi Allaha kalmış benim ikinci denemem ..ilki kimyasal gebelik oldu.
merhaba kızlar tedavimin bugün 7. günü doktor herşeyin güzel gittiğini söyledi yumurtalar büyüyor haftaya bu günler transferim olabilir inşallah bu sefer olur olursa hayatımdaki en mutlu yazımı geçiricem hepimizin allah yardımcısı olsun.
Kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Ben de bugün ilk iğnemi oldum.Çok heyecanlıyım.Yumurtalar ne zaman toplanıyo acaba? Bidekaçlık dozlarla başladınız? Bana 225 verdi doktor ilk üç gün iç
slm canım bende bugün 4 tozumu yaptım gonal f kullanıyorum bugün kontrol oldum dr herşey yollında dedi 3 gün daha bende senin gibi 225 dozda başlamıştım o şekilde devam edicen dedi.cumartesi günü tekrar bakıcam dedi büyük ihtimalle çarşamba veya salı gününe yumurtalarım toplanacak.o arada benim 2 denemem ankara mayadayım sen nerdesin.guclubacismile
Kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Ben de bugün ilk iğnemi oldum.Çok heyecanlıyım.Yumurtalar ne zaman toplanıyo acaba? Bidekaçlık dozlarla başladınız? Bana 225 verdi doktor ilk üç gün iç
ben 7.sinden beri lukrin 0 ml kullanıyorum koldan.14.ünden itibaren puregon 150 lukrin 5ml kullanıyorum. 18 haz.cuma kontrole gideceğim. benimki uzun protokol.vitamin megadyn alıyorum. hepimize hyırlı olur inşallh
Merhaba arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı tam 10 tane ,tabi bizde morfoloji problemi olduğu için spermlerde önemli ,yarın arayıp döllenme konusunda bilgi vereceklar, sanırım cumaya transferim olur . Çok heyecanlıyım Allahım anne olmak istiyorum............
Biz rapor çıkaracağız ama hala tebligatın hastanelere ulaşmasını bekliyoruz.SGK'daki ilgili kişiyi yeniden aradım."3 yıl evlilik şartının kaldırılması ile ilgli her şey hazır ama yayınlayacak müdürlükte işler yoğun, onlara bağlı" dedi...beklemedeyiz.Ben reglimiz 2.günüdeyim.Uzun protokol olacak gibi, bu cuma Memorial ile randevumuz var...Uzun olursa 10 haziranda Lucrin'e başlayacağım.Rapor olursa Memorial 1450 euro+ilaçlar...Diğer tetkikleri dışarıda yaptıracağız.Yoksa çok masraflı oluyormuş.Memorial'da daha önce tedavi olan var mı? Ekstra ücret çıkıyor mu? Umarım bu yaz herkese uğurlu gelir...
kızlar nerde ve kaçıncı tedaviyi göreceğini yazın ben listeyi hazırlayayım
ArkadaŞlar puregon kullanan varmı aranızda
Hadi hayırlısı daha güzel haberlerini de alırız inş.Umarım döllenen yumurtalarında çok olur... Eşine keçi boynuzu suyunu hiç denedinmi..Benim eşimin öyle bir sorunu yoktu ama öyle çok iyi spermiyogram sonuçlarıda çıkmıyordu orta halliydi yanii.3 ay kadar önce keçiboynuzuna başladık şu an bu sperm kalitesiyle nasıl gebelik olmaz diye soruyo doktorlar...Benimde bu gün 7. günüm 5 yumurtam 13-14-15 mm civarında büyümüş..bu gün gonal f e başladım göbekten..Perşembe yine kontrolüm var..Şöyle 2-3 tane daha eklenebilse 7-8 yumurta olsa....Neyse kaliteli olsun az olsun benim olsun dimi ama....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar...
arkadaşlar bugün aradılar dokuz tanesine miklro enjeksiyon uygulamışlar 7 tanesi döllenmiş bakalım yarın arayıp yine bilgi verecekler inşallah hepsi çok iyi olurda fazlasını da dondurabiliriz, heyecanla bekliyorum yeni gelişmeleri.
Bizim spermler önceleri daha kötürdü vitaminle keçiboynuzu filan derken allaha şükür şimdi biraz daha iyi ,inşallah seninde iyi haberlerini alırız .Allah bu yıl hepimize anne olmayı nasip etsin.