hayırlı olsun. herşey gönlünce olsun. ben şu keçi boynuzu suyu nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. kendim protein alıyorum. (muz,kabak çekirdeği, fındık, ton balığı,çukolata )
arkadaşlar yarın transferim olacak tek embryo ama hayırlısı nasipse tek ile de olur bu gün kandil hepimiz için bol bol dua edelim.
hayırlı olsun. herşey gönlünce olsun. ben şu keçi boynuzu suyu nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. kendim protein alıyorum. (muz,kabak çekirdeği, fındık, ton balığı,çukolata )
merhaba arkadaşlar ben de bugün ikinci tedavime başladım lucrinle. hepimize hayırlı olsun tedavilerimiz ve en kısa zamanda inşallah bebişlerimize kavuşuruz.
Popinoscum ben hala hazırlıyorum eşime yarım litre suyu kaynatıyorum 6 adet yıkadığım keçiboynuzunu parçalara kırıp içine atıyorum.3 dk. kaynatıyorum kapağını açmadan. Yine kapağını açmadan 20 dk. bekletiyorum sonra içindeki keçiboynuzlarını alıp ,kapağını kapatıp ılımaya bırakıyorumBundan 2 bardak çıkıyor..İlk başlandığında bir hafta boyunca sabah aç karnına ve gece yatarken içicek. Bir hafta sonrada sadece akşamları yatarken 3 ay boyunca içiyo..Benim eşimde çok işe yaradı şimdi gittiğimiz klinikte sperm kalitesini doktor çok beğendi..
Popinoscum ben hala hazırlıyorum eşime yarım litre suyu kaynatıyorum 6 adet yıkadığım keçiboynuzunu parçalara kırıp içine atıyorum.3 dk. kaynatıyorum kapağını açmadan. Yine kapağını açmadan 20 dk. bekletiyorum sonra içindeki keçiboynuzlarını alıp ,kapağını kapatıp ılımaya bırakıyorumBundan 2 bardak çıkıyor..İlk başlandığında bir hafta boyunca sabah aç karnına ve gece yatarken içicek. Bir hafta sonrada sadece akşamları yatarken 3 ay boyunca içiyo..Benim eşimde çok işe yaradı şimdi gittiğimiz klinikte sperm kalitesini doktor çok beğendi..
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu tek embiryo her şey yolundaydı bakalım gerisi allahın taktirine kalmış en zoru da beklemek inşallah güzel haberlerimi sizinle paylaşmak nasip olur allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?