- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
oyyyy kusum kıyamam ben sana inşallah bu son olur melekim![]()
inş canım hepimiz için son olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyy kusum kıyamam ben sana inşallah bu son olur melekim![]()
inş canım hepimiz için son olurne zman gidicen yumurta takibine bakalım kaç yumoş olucak
![]()
hawhaw gibiisaol canimiçii....bende çok heycanlıyımm adetimii bekliyorum gelsindee başlayım igneleree...kaç yıllık evlisin
4 yıllık evliyim canım sen ????????![]()
hadi inş hayırlı güzel haberlerini bekliyorumcumartesi gel dedi![]()
sen ne zaman başlıyosun canım nerde yaptırcaksın:26::26:bende 4 yıllık evliyimmkısa protokol seninkii sanirimm....seni takip edecemm.polikistikmisin
4 yıllık evliyim canım sen ????????![]()
bende 4 yıllık evliyimmkısa protokol seninkii sanirimm....seni takip edecemm.polikistikmisin
hadi inş hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
sen ne zaman başlıyosun canım nerde yaptırcaksın:26::26:
ivet kısa protokol
heheheheheh takıl bana hayatını yaşa
yok canım bende bişey yok şükür sizin sorun ne :44::44::44::44:
hadi inş hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
sen ne zaman başlıyosun canım nerde yaptırcaksın:26::26:
benimkide kısaa olcekkben 2 kere gebe kaldım dogall yoldan ama devam etmedii......polikistik overim benn
bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda pkoluyduben haziran 11 adet olcamm 12si başlıycam......adanada yaptıracam ANKADA GÖKHAN CIRAGİL....sen pekii
kusum kazenin açtığı konuları takip et bugün bulamazsan kazeni benim arkadaş listesinde ekli ordan bulursun kaçırm yarışmayı bende akşama gelinde yaparım yine müthiş tahminimine bilim melekim doktor çok ümitli ikinizdede bişey yok diyo
yarışma nerdemiş bende deniyim şansımı![]()
]
bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda pkoluydu
kusum kazenin açtığı konuları takip et bugün bulamazsan kazeni benim arkadaş listesinde ekli ordan bulursun kaçırm yarışmayı bende akşama gelinde yaparım yine müthiş tahminimi
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
hadi ben kaçtım
![]()
pantenol merhaba.....benimde adetim 11 hazirandaa ve bende tüpe başlayacagim...benimdee 2 aşılAamamm var....rapor çıkarmaya calışıyorum...kendimii görürü gibi oldum sendebende çok korkuyorum..buarada bana doktor adetin 2 yada 3.günü gell dediiii
]
bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda pkoluydu
ayy negüzelll darisi bana hepimizee olsun inşalah........
kusum kazenin açtığı konuları takip et bugün bulamazsan kazeni benim arkadaş listesinde ekli ordan bulursun kaçırm yarışmayı bende akşama gelinde yaparım yine müthiş tahminimi
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
hadi ben kaçtım
![]()
yawyaw sen kaç yaşındasın??????
evlilik süremiz bile nerdeyse aynı :)
raporun 2 ay süresi oluyormuş o yüzden ben adetimin 21. günü yani 5 haziranda başlayacağım işlemlere.
rapor bir haftada çıkıyor dedi doktorum.
Bu ay yumurtlama günümde faaldik
inşallah tüpe gerek kalmadan kalırım bu ay.
Gerçi tüp yaptırmayıda istiyorum ikiz olma ihtimali beni çok mutlu edıyor.
üzüldüm canım ya allahım bi daha bu acıyı yaşatmasın :26::26::26:
polikistik overle hamiş kalan çok canım şansın yüksek yani![]()
canimiçii ben 30 yaşındayim...........sen pikiii
aynen öyle çok benziyoruz birbirimize......bendee 3 haziranda çıkaracagimm..evet 1 haftada çıkıyomus...benim sunada yumurtalam günlerim 15.günümm tüm hız deniyorum inşşaalh hamile kalırız....ikizz zorr amaa cünküü 1 tane embriyoo sartıı çıktı yaa![]()