haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

bende 4 yıllık evliyimm:40: kısa protokol seninkii sanirimm....seni takip edecemm.polikistikmisin

ivet kısa protokol

heheheheheh takıl bana hayatını yaşa :9::9::9::9:

yok canım bende bişey yok şükür sizin sorun ne :44::44::44::44:

ivet kısa protokol

heheheheheh takıl bana hayatını yaşa :9::9::9::9:

yok canım bende bişey yok şükür sizin sorun ne :44::44::44::44:

benimkide kısaa olcekk:29: ben 2 kere gebe kaldım dogall yoldan ama devam etmedii......polikistik overim benn

benimkide kısaa olcekk:29: ben 2 kere gebe kaldım dogall yoldan ama devam etmedii......polikistik overim benn

üzüldüm canım ya allahım bi daha bu acıyı yaşatmasın :26::26::26:

polikistik overle hamiş kalan çok canım şansın yüksek yani :31::31::31::31:

]

ben haziran 11 adet olcamm 12si başlıycam......adanada yaptıracam ANKADA GÖKHAN CIRAGİL....sen pekii
bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda pkoluydu

ne bilim melekim doktor çok ümitli ikinizdede bişey yok diyo :31::31::31:

yarışma nerdemiş bende deniyim şansımı :52::52::52::52:
kusum kazenin açtığı konuları takip et bugün bulamazsan kazeni benim arkadaş listesinde ekli ordan bulursun kaçırm yarışmayı bende akşama gelinde yaparım yine müthiş tahminimi
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:51::51::51: hadi ben kaçtım:10::10::10::10::10:

Son düzenleme:
]

bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda pkoluydu

kusum kazenin açtığı konuları takip et bugün bulamazsan kazeni benim arkadaş listesinde ekli ordan bulursun kaçırm yarışmayı bende akşama gelinde yaparım yine müthiş tahminimi
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:51::51::51: hadi ben kaçtım:10::10::10::10::10:

hımmmm tamamdır takip edrim melekim dikkat et kızzz süpürge tepelerinde üşütme emi :9::9::9::9::9:

pantenol merhaba.....benimde adetim 11 hazirandaa ve bende tüpe başlayacagim...benimdee 2 aşılAamamm var....rapor çıkarmaya calışıyorum...kendimii görürü gibi oldum sende:1:bende çok korkuyorum..buarada bana doktor adetin 2 yada 3.günü gell dediiii

evlilik süremiz bile nerdeyse aynı :)
raporun 2 ay süresi oluyormuş o yüzden ben adetimin 21. günü yani 5 haziranda başlayacağım işlemlere.
rapor bir haftada çıkıyor dedi doktorum.

Bu ay yumurtlama günümde faaldik
inşallah tüpe gerek kalmadan kalırım bu ay.

Gerçi tüp yaptırmayıda istiyorum ikiz olma ihtimali beni çok mutlu edıyor.

]

ayy negüzelll darisi bana hepimizee olsun inşalah........:24:

...yarışmaaaaaaaaa:53:

yawyaw sen kaç yaşındasın??????

canimiçii ben 30 yaşındayim...........sen pikiii

evlilik süremiz bile nerdeyse aynı :)
raporun 2 ay süresi oluyormuş o yüzden ben adetimin 21. günü yani 5 haziranda başlayacağım işlemlere.
rapor bir haftada çıkıyor dedi doktorum.

Bu ay yumurtlama günümde faaldik
inşallah tüpe gerek kalmadan kalırım bu ay.

Gerçi tüp yaptırmayıda istiyorum ikiz olma ihtimali beni çok mutlu edıyor.

aynen öyle çok benziyoruz birbirimize......bendee 3 haziranda çıkaracagimm..evet 1 haftada çıkıyomus...benim sunada yumurtalam günlerim 15.günümm tüm hız deniyorum inşşaalh hamile kalırız....ikizz zorr amaa cünküü 1 tane embriyoo sartıı çıktı yaa:37:

üzüldüm canım ya allahım bi daha bu acıyı yaşatmasın :26::26::26:

polikistik overle hamiş kalan çok canım şansın yüksek yani :31::31::31::31:

amin......cümlemize yaşatmasin.....evet tüp bebek hastanesindeki hemsiremde öyle dedii.pkolulrun sansı yüksekk didii bakem görcez:18:

canimiçii ben 30 yaşındayim...........sen pikiii

aynen öyle çok benziyoruz birbirimize......bendee 3 haziranda çıkaracagimm..evet 1 haftada çıkıyomus...benim sunada yumurtalam günlerim 15.günümm tüm hız deniyorum inşşaalh hamile kalırız....ikizz zorr amaa cünküü 1 tane embriyoo sartıı çıktı yaa:37:

bende 29 um :34::34::34:

Back
X