haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

arkadaşlar merhaba. bende kısmet olursa haziranda ilk tüp bebek tedavime başlıycam. ilk olduğu için hem meraklı hemde heycanlıyım.. sizlerle konuşmak rahatlatcak benide kabul ederseniz aranıza.

aramıza hoşgeldin canım :29::29:

benimde ilk denemem :52::52::52::52::52:

gel muhabbet edelim hem süreci öğrenmiş olursun :31:

artık tüp bebek topiklerinde uzun protokolu araştırıcam:44::44: bakalım bana ne yapacaklar:30::30:

canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?
nete fazla giremiyorum çok zor geçiyo günler rahatım olmuyo o yüzden bakamıyodum,son durum ne?
moralin keyfin nasıl?

leylacım vallahi biir gün iyiyim birgün kötü... aşılama yaptırmıştım 21 mayısta..umutsuz şekilde sonucu bekliyorum. aşılamadan sonra çalışamadık çünkü, eşimin stres altındaki hallerini biliyorsun :14: neyse kısmet bakalım sonuç ne olacak. seninki gibi spontan bir hamilelik bana nasip olmadı ne yazık ki kuzum, inşallah tedaviyle de olsa gelir bebiş :16:
sen nasılsın? bulantın falan mı oluyor, neden rahatsızsın?

evet canım bi kan testi muayeneyle hemen başlanıyo
canım önce uzun protokolle kısa arasındaki farkı söylim

uzun protolde kullanacağın ilacı zamana yaymış oluyosun
adetin 21. günü başlanıyo yumurta baskılayıcı ilaç verili yoyeni adetin 3. günü yumurta geliştirici ilaçlarla devam ediliyo sanırım bir buçuk ay falan sürüyo sonuca ulaşman

kısadaysa ilaçlara adetin 3. günü başlıyosun zaman sorunu olanlarda tercih ediliyo buna görede 20-25 günde sonuca varılıyo ve genelde doktorlar kısayı tercih ediyo hastayı daha az yıpratıyo die

anlıyorum canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
allah sabır versin

teşekkür ederim destina :16: bakalım süreç bana ne getirecek :34:

kızlar 2 gündür geç saat olmadan aranıza katılmak istiyorum ama bi türlü gelemiyorum.ben geldiğimde siz olmuyosunuz.muhtemelen uyuyosunuz.artık başka günler görüşücez sanırım.

Back
X