aslen antepliyim ama antakyada oturuyorum
selam canım.bu arada bende antepliyim.hemşomda varmış burda.ne güzel.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslen antepliyim ama antakyada oturuyorum
Merhaba Elifnaz.Bende Antepliyim.Bende Adana'da tedavi görüyorum.Şubatta olumsuz bir denemem oldu.Bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim.selam canım.bu arada bende antepliyim.hemşomda varmış burda.ne güzel.......
Merhaba yawyaw bende Antepliyim.Ama İskenderun'da yaşıyorum.Adana da tedavi oluyorum.aslen antepliyim ama antakyada oturuyorum
merhaba kızlar bende tüp bebek tedavime başladım yarın yumurta toplama işlemim var transferim ya 1 haziran ya 3 haziran olacakmış ilk denemem ve çok heyecanlıyımbu başlık hepimize uğur getirsin
![]()
Bazı durumlarda 2 tane embriyo olabiliyomuş
hangi durumlar olduğunu pek bilmiom ama belki bize uyar,kısmet..
bİzde yumurtalama takvimine göre günleri değerlendirdik
çatlatma iğnesi bile yaptım :) kendı doktorluğumu yapıyorum..
benim eşim her zman yanımda değil o yüzden çatlatma iğnesinden sonraki 36 saati verimli kullandık.
şimdi beklemedeyim 2 aşılamada tutmadı bu defa hamile kalırsam dr um pes dicek :))
İnşallah bu ay gelir bebişimiz![]()
Merhaba yawyaw bende Antepliyim.Ama İskenderun'da yaşıyorum.Adana da tedavi oluyorum.
canım mrh,yumoşları topladılarmı,sonuç nasıl
hayırlı olsun,geçmiş olsun canım,inşallah kaliteli embriyoların olur,sonrada bir kız bir oğlun olur inşallah.bende yarın öğlen istanbula gidicem.ctesi saat 13 de transfer edilecek inşallah.sen çalışıyomusun canım.canım dün topladılar 11 tane ama kaliteleri ile ilgili bir şey söylemediler yarın belli olacakmışSen nasılsın cumartesiye çok az kaldı
![]()
hoşgeldin canımHerkese merhaba bayanlar,
Öncelikle ne zamandan beri okuyorum ama foruma hiç yazmıyordum hemşerilerimi görünce bende yazmak istedim bende Gaziantepliyim:)) ama İstanbulda yaşıyorum.. 35 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım( Allah izin verirse tedavilere devam ve haziran yolcusuyum bende...
hoşgeldin canımdaha yeni üyesin sanırım:26::26:
10 yıldır hiç hamile kalmadın mı sorun neydi ve nerde yaptırcaksın tedaviyi:44::44:
inş bu tedavin son olur canım çok zor gerçekten maddi manevi her anlamda zorhoşbuldum sağol :))
BEnde polikistik over var yumurtalarımda az ve kalitesizmiş. 3 kere aşılama yapıldı ama tutmadı sonra tüp bebeğe geçtik 2 kerede aynı yerde yaptırdık onlarda negatif( istanbulda özel bi hastanede yaptırdm. 1 yıldır falan maddi olarak toparlanmayı bekledik eşimle
çünkü kaç kez kredi çektik ve artık çekmek istemedik biriktirelim dedik boşuna faiz ödüyoruz yazık günah. Allah iizn verirse bu ay tedaviye başlıcaz tekrardan
günaydın kızlar nasılsınız![]()
sağol canım iyiyim ve heyecanlıyım ne iş yapıyosungünaydın canım,mesaideyim,çok yorgunum,sen nasılsın
günaydın canım rakam iyi bence ama daha fazla da olabiliyo kimi zaman kaç yumurta toplanmıştı ve sorun neydi:26::26:günaydın herkeseAz önce 8 yumurtamın döllendiğini öğrendim kızlar ben seviniyorum ama bu rakam iyi dimi
hayırlı olsun,geçmiş olsun canım,inşallah kaliteli embriyoların olur,sonrada bir kız bir oğlun olur inşallah.bende yarın öğlen istanbula gidicem.ctesi saat 13 de transfer edilecek inşallah.sen çalışıyomusun canım.